Nu kommer uppdateringen :)

Nu så har jag vaknat till liv, fortfarande trött och en jävla träningsvärk kan jag lova ;-)

Möhippan;
Det började med att dom tog Fredrik här hemma! Strax efter det kom Sanna förbi och vi hade bestämt att vi skulle äta lunch på En & en halv (var förbestämt eftersom att jag visste om Freddes svensexa). Där sitter vi trötta som tusan och äter en god lunch och drack kaffe på maten, pratade massa skit och hade det trevligt, trots att vi var slöa =P

Jag hör musik som blir högre och kommer närmare och kollar upp, och där stog brudarna, utklädda till Spice girls, dansade och kidnappade mig, snacka om att jag blev paff :) Vi hoppade in i bilarna och åkte hem till mig där jag fick mitt första uppdrag, det skulle packas diverse saker. Sminkad blev jag av skorpan och kunde det bli mer passande än att jag blev baby spice? Söt var jag iallafall :)


På med ögonbindel, hörselkåpor och musik, och sen ut på en lång bilfärd, jag vet att vi åkte till Norrby först men sen har jag inte en blekaste aning om vart vi var på väg! Första stoppet och lite väntan, men det var det värt för när jag fick se igen så var vi på I.C.E där vi spelade Lasergame i 45 min, fan va kul det var, men snacka om att svetten rann, efter spelet hade brudarna bokat relaxen och där väntade viin, bubbel och skitsnack :)

Jag som tyckte att det var en perfekt dag redan då, men äventyren var långt ifrån slut, hihi, så lätt fick jag det inte! Vi åkte till Max i borlänge där jag skulle sälja en kondom till någon i kassan för att få mat och det lyckades jag självklart med, man är ju fd försäljare =P Inne på Max var Elin duktig på att fylla min kaffemugg med vatten (läs vin)..Fick ställa mig upp och ha allsång på max och sjunga "blinka lilla stjärna där" och självklart fortsätta försäljningen av kondomer,viagra och pussar! Kände mig ganska tagen på Max och blev lite sur (förlåt tjejer) och krävde att dom skulle avsluta mina uppdrag så jag kunde få komma ut och få luft, och väl ute var Lisa back in the game, sålde som fan utanför Max och lyckades med mitt uppdrag, nu var väl ändå kvällen slut? Å nej, det var nu det började!!!

Vidare till centrum, för att intaga lite mer vatten på parkeringen och sen in på Flamingo, ett uteställe som var helt dött när vi kom, och saknade oss när vi gick! Vilken kväll brudar :) Inne på Flamingo sålde jag massor av kondomer och drack massa massa drinkar, en vakt limmade som faaaaan på mig och jag fick 2 strippor, oj oj oj, det ni ;-) ha ha!

Som sagt vi röjjde, tjejerna hade bokat "stripp pålen" och den var min för kvällen (därav träningsvärken, ja inte var det pga lasergamet iallafall) massa massa dans, prat med hur gulliga människor som helst och vilket drag...Tänk att få sån enorm uppmärksamhet under en hel dag/kväll/natt, det var inte illa, trivdes som fisken i vattnet :) När det var dags att dra vidare så ville jag veeeerkligen inte gå, så kul hade jag. Men som det sägs, det är bäst att sluta när man ligger på topp :)

Ett stort tack till Elin, Sanna, Linda, Skorpan, Kattis & Mickis, ni är verkligen bäst och jag hade det så jävla gött, tack tack tack för allt <3 Världens bästa möhippa!

Ett speciellt tack till dig Sanna som kom och var med på min möhippa trots att ni bara några timmar senare skulle med flyget till Egypten och inte fick sova en blund <3

Kommentarer
Postat av: Elin - Design&Makeup

Hehe, låter som en rolig kväll :)

Postat av: Elin - Design&Makeup

sv: ja jag har ju det, men det är lite jobbigt att göra designer med en mousepad, det är inge vidare :S

2009-03-31 @ 14:55:25
URL: http://designandmakeup.se
Postat av: Viitsippan

Roligt med möhippa :D

Fin blogg du har :)

2009-03-31 @ 16:36:39
URL: http://viitsippan.blogg.se/
Postat av: bebbe

En toppensammanfattning skulle jag vilja säga!!!!

haha "tagen på max" joooo sant, men som sagt du visade din bästa försäljningssida så fort du kom utanför dörren ;) Jag tyckte själv det var den bästa möhippan jag planerat (för jag har ju planerat SSSÅÅÅÅ många! tihi* :) och du har helt klart försäljningsrekordet på kondomer i borlänge city! jag kan prata om detta dygn i evigheter! lever på din blick när stripporna tog upp dig på golvet!!!!! jag är så glad att vi kunde ge dig en oförglömlig dag!! massa kärlek

2009-03-31 @ 18:38:14
Postat av: Viitsippan

SV: Vad kul !

och tack ! :)

2009-03-31 @ 22:09:40
URL: http://viitsippan.blogg.se/
Postat av: Marie Nygren

Hihi..kondomer i all ära vem behöver det efter bröllopet?? Sedan är det ju helt okej att making babys till och med enligt Agda 88år :-)

Men det är klart, det var ju smart att göra dig av med ditt lager ;-)

Tandfen kom inte i natt heller men nu har jag bunkrat med treo och alvedon i häxbrygd.

Vill se en bild på nya kyl/frysen!!!

Tack till Trulsa (Elin) som fixat höjdarlördagen åt dig!!

Ha en bra dag. Kramizz

2009-04-01 @ 07:22:27
URL: http://floorballkeeper.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback