2008-06-29
 23:08:30

Äntligen klart =D

Yes, nu är vi äntligen klar med renovering av vardagsrummet, lite lull lull kvar bara men det kommer! Har varit en hel del med renoveringen nu på sistone och jobb! Jag börjat jobba igen till 50% och det känns ganska bra, efter dom timmarna är jag helt slut, men det är på bättringsväg iallafall!

Helgen har varit heelt galet underbar =D Haft besök av våra kära vänner Sanna & Johan, vi har fikat, kört Gokart & bara haft allmänt mysigt..! Jag & Sanna är riktiga glidare ;-) He He.  Verkligen varit underbart att få umgås med henne, saknat henne som tusan! Idag har vi fixat lite här hemma och varit med Dan & Co och kört Gokart, igeeen! Men det gick inte lika bra idag tack vare träningsvärken från igår!!

Här kommer förresten några bilder som visar före & efter i vårt vardagsrum!!

        




            


     

Blev riktigt riktigt nöjda med resultatet! Nu är det dags att sova, adios & godnatt...
2008-06-25
 08:19:32

Jag är slut!

Golvet är lagt, väggarna är målade, snart är vi klara, snart! Jag är så trött på detta nu, vi höll på till 23.30 igår kväll..Nu ska jag jobba & sen åka hem & fortsätta. blääää!!
2008-06-23
 22:11:06

Renovering pågår!

O hej o hå! Tänk att när jag kommer på någonting så ska det hända, nu nu nu, helst igår! Första dagen tillbaka på jobbet, kändes ganska bra! Får ta det lugnt så kommer det gå bra! Handlade en sväng efter jobbet och sen åkte jag hem för att måla vardagsrummet! Vi håller på och renoverar & det kommer bli så jädra snyggt! Älsklingen & Dan ska lägga golv imorgon, och sen målar vi en sista gång! Jag målade 2 ggr idag men sen tog färgen slut *morr*..Nej fy nu är jag helt & hållet slut, ska ta ett varmt bad och sen lägga mig! Godnatt =D

 
2008-06-20
 18:42:50

Glad Midsommar!

Då var det redan midsommar, känns helt galet! Tiden går så himla fort! Hoppas att ni alla får en super trevlig dag/helg! Var ett tag sen jag bloggade sist nu, tycker det har hänt så mycket men ändå ingenting. Har varit hemma i veckan, vilat & försökt att rå om mig själv! Idag var vi och åt midsommarlunch hos Linda & Dan, jätte trevligt, förresten så har lilla Oliver nu kommit till världen, såå söt =D

Nu ska vi fortsätta denna midsommarafton med att grilla & spela lite kubb! Hoppas att vi får lite sol iallafall!
2008-06-15
 23:06:44

Nej, nu har har det slagit slint!

Helgen bara sprang förbi som vanligt! I lördags fick jag besök av kära syster & hennes mor, Vi grillade & hade trevligt. På kvällen åkte dom iväg en sväng till Avesta för att trimma hunden de hade med sig (Miott) en ful kinesisk nakenhund by the way. Då passade vi på att åka en sväng till Dan & Linda för att spela lite kort & snacka skit!!!

Idag var det tidig uppgång som gällde, jag tänkte att jag skulle följa med och kolla in syrran när hon ställde ut Miott i Avesta idag, så att vi fick lite mer tid tillsammans! Herregud va mycket hundar det var där. Miotten var så duktig & kammade hem en 4:e placering iallafall.



Hur som helst så har det slagit slint i huvudet på mig, visst jag älskar hundar, men att jag skulle gå på hundutställning, det trodde jag tamme tusan inte!
2008-06-13
 22:54:40

Fredag den 13:e, otursdag?

Det vill jag verkligen inte säga att det är, kl närmar sig 00.00 och det har fortfarande inte hänt något hemskt! Jag har varit hos doktorn & på jobbet idag! Sen tittade Herr & fru Ljungberg in på en snabb kaffe. Idag tog jag för mig & städade hemma oxå, det var ett tag sen, så nu var det verkligen dags!

Idag ska Elin sova här & vi har haft myskväll, kollade på filmen "flickan i källaren" verklighetsbaserad, men en konstigt inspelad film, inge vidare bra! Kollade precis på filmen Guru, den var däremot riktigt rolig =D Emma & Peter kom hit med Munkar, mums! Och sen joinade Emma oss en stund på kvällen!

Nu ska jag vara lite social med trötta Elin Pelin, tänk kl är snart 23.00 och hon är fortfarande vaken ;-) Laaaater!!

Ps. Har något hemskt hänt er idag??
2008-06-10
 22:43:34

Vad gör man?

Ja vad gör man när man är hemma & mår dåligt? Jag sover mig igenom värken & tröttheten på dagarna och på kvällarna äter jag och glor på tv/film !! Tittade på 3 riktigt bra filmen som jag kan rekommendera för dom som har tid =D

                                        

1. Georgia rule                  2. Ond aning                         3. Riles & Ties

3 kanon filmer enligt mig själv! Ska kolla om jag eventuellt ska hyra ett par till filmer att kolla på nu kommande dagar! Nu ska jag kolla klart på Mitt stora feta grekiska bröllop som visas på 3an, den är rolig! Laaater!
2008-06-09
 00:28:56

Full Rulle

Idag var vi en sväng till Avesta & köpte balkongbord med stolar och ätte söta lycktor, käkade på Thai & handlade lite på Willys. Vart en trevlig eftermiddag & kväll, haft besök av Elin,Maggan, Linda & Dan, full rulle med andra ord, vi har snackat massa skit och spelat lite kort! Är så trött nu, imorgon måste jag ta det lugnt och vila mycket, jag är så trött i kroppen & jag skulle göra allt för att någon skulle ta bort min huvudvärk! Orkar inte med detta längre!! Godnatt

2008-06-08
 12:17:40

Hemma igen!

Ja nu är vi hemma igen, i Fredags åkte jag och älsklingen på en roadtripp till Stockholm, första stopp var hos min kusin vitamin med familj, där satt vi i flera timmar och snackade massa skit. Sen åkte vi hem till pappa och hämtade en nyckel och sen bar det av mot vackra Vaxholm, för att hälsa på Sanna & Johan, Hade en riktigt trevlig kväll/natt med mycket prat, god mat & super goda kladdkakemuffins med grädde & jordgubbar som Sanna gjort! Det var så roligt att äntligen komma dit och få se hur dom bor och bara krama om min kära vän =D

På lördagen träffade vi pappa och familjen, spelade lite fotboll, snackade skit, och sen åkte vi ut i verkstan och servade bilen, tyvärr blev inte allt som skulle gjort, men vi ska beställa delar & sen bli det fixat!

Känner mig inte alls nå pigg idag, ont i huvudet och fruktansvärt trött. Förresten jag undrar en sak, vad är det som händer med denna blogg??? Jag hittar inte ens mina kontakter, hjäälp mig någon!
2008-06-02
 22:23:25

Hej Hej!!

Efter en del påtryckningar är det nu dags att blogga igen =P

Jag har inte varit så pigg på sistone, men förhoppningsvis blir det bättre snart. Jag och älsklingen åkte till Tällberg nu i helgen för att fira vår 5-års dag! Det var så fint och underbart skönt på Dalecarlia, ett underbart fint spa hotell! Mycket mys, god mat, prat framför den öppna brasan och bara lugn och ro, härligt!

               
Solnedgången                    Hotellet                         utsikten från rummet

Jag kan inte förstå att det har gått 5 år sedan vi blev tillsammans älskade! På ett sätt känns det som att vi träffats nyss och på ett annat sätt känns det som om vi varit gifta i minst 20 år! Du är mitt allt och jag älskar dig mest i hela världen! Du är en så fin och underbar människa. Tack för dessa fantastiska år och låt dem bli många många fler! massa Kärlek till dig!

Idag har älsklingen varit så duktig och klippt gräsmattorna och fixat. Vi var iväg och handlade lite idag och tog årets första Lappens glass, det var såå gott! Nu på kvällen har vi njutit av en god middag (mitt i allt kom Emma & Emma förbi och hade en snabb vätskekontroll, trevlans) och nu sitter vi och kollar på tv! Strax ska jag läga mig! Godnatt