2007-10-30
 21:58:44

....

Behöver lite tid för mig själv nu, vill hitta hem igen men hittar inte vägen!
2007-10-23
 13:28:55

Oj

Nu var det verkligen längesen jag skrev här, har haft fullt upp får jag skylla på!
Onsdagen förra veckan var det jobb som vanligt och sen in på Carcosmetic med bilen och iväg till Frissan, blev ju korthårig förra veckan =P, Torsdagen var jobb och iväg till Frissan igen för att färga!

Helgen;
På fredagkvällen satt jag hemma själv och hade tråkigt så jag åkte iväg till ishallen istället och kollade när Thomas spelade, vilken skillnad sen förra säsongen, dom är super duktiga! Bettan bjöd hem mig efter matchen på myskväll och då var den ensamma fredagen räddad!
På lördagen hade jag och Fredrik bara en "hemma/mys" dag, dvs att vi gjorde ingenting!
På söndagenm städade vi och fixade hemma, sen åkte vi och firade Anders som fyllde 20 år =D


21/10-07 Välkommen Rasmus till världen

MÅNDAGEN: Världens Bästa Dag, Åkte och träffade Erikas & Marcus och deras lilla ögonsten Rasmus på BB, vilken underbart gó liten kille! Kul att komma till BB, men snacka snacka om att jag blev avundsjuk och fick ännu mer längtan till att bli mamma!
2007-10-17
 22:21:24

Onsdag!

Idag har det varit en intensiv och stressad dag, Först va det då jobbet, sen iväg och lämna in Bilen på tvätt & städ, sen till Frissan för att klippa mig, blev riktigt nöjd, men det är väldigt kort och det är ovant! Sen iväg och hämta bilen! Svängde förbi Emma på en kopp Te och några chokladbollar, mumsigt värre =D Kul att vi börjat umgås mera nu, förut hade vi oftas inte tid att ses för att vi "gick om varandra"! När jag kom hem åt vi lite mat och nu ska jag strax lägga mig och sova, är sjukt trött! Godnatt <3

2007-10-15
 19:49:43

Sjukling?!

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Har kännt mig lite seg idag, huvudet small till på eftermidagen och fy vilken huvudvärk jag fick, känner att jag kanske är på väg att bli sjuk! Sitter här med filten omkring mig och fryser lite, vi ska snart titta på film jag och älsklingen! "Jakten på lycka" med Will Smith, den är tydligen verklighetsbaserad och har fått massa beröm, hoppas den är bra =D Ha en trevlig måndag kväll..

2007-10-15
 19:36:21

Dagens skratt....

image166
2007-10-14
 22:41:19

Söndag..

Och helgen är slut, Gaah det går för fort, vill ha mera helg! Idag hade jag en liten sovmorgon, gick upp halv elva =D Käkade frulle och åkte med Niklas till Borlänge för att hämta Fredrik, vi passade på att shoppa lite, Fredrik handlade nya tröjor och vantar, jag handlade en tröja och ett par skor! Nu är det fan färdig shoppat på ett bra tag!!

Emma var förbi en sväng idag, inte för att hälsa på oss, utan för att lägga vantarna på vår reklam, Ha Ha =D, Niklas och Magnus har varit här på fika, och nu på kvällen har jag och Fredrik kollat på Tv och ätit mysmiddag! Tänkte passa på att blogga lite nu, sen ska jag ta en dusch och sen nanna kudden =P Godnatt...

2007-10-13
 22:00:01

Lördag!

Imorse åkte jag och Niklas till Sthlm och hälsade på min pappa,det var jätte kul att träffa pappa igen! Saknar han mycket =D Blev lite shopping i Barkaby oxå, handlade en ny vinterjacka, ett par vantar och självklart en väska, konstigt vore det annars, ha ha!

Nu på kvällen har Ja, Niklas och Magnus ätit en god middag tillsammans och druckigt ett glas vin till, vi åt Lax med potatis och citronsås! Mums! Nu ska vi slappa framför Tv:n, Ta hand om er! Puss



image164
2007-10-12
 23:47:21

Härligt med..

Helg, den är alltid välkommen i min värld..Dagen på jobbet har varit bra, märks att det är fredag, människor är liksom extra glada! När jag kom hem tog vi det lugnt ett tag och sen fixade vi till oss och gick ut på Greken och åt 3-rätters, hem sen för att kolla på Idol, och efter det blev det movietime, "3 döttrar och en mamma" Skiit bra film måste jag säga- en riktig mys pys film som passar perfekt nu när det är höst.
Hjälp va kallt det är ute förresten, hjälper ju knappt ens att ha vinterjacka på sig, och då är det illa! Nej ni gottfolk, nu är det sova som gäller, blir tidigt imorgon! Godnatt!


image163
2007-10-11
 21:39:45

Redan Torsdag?!

Hjälp va veckan har gått snabbt, redan helg imorgon =D Gud så skönt, har längtat så mycket och nu är det snart här! Idag snöade det massa i Avesta, helt galet..Efter jobbet träffade jag Emma en sväng, sen lagade jag och Niklas skit god mat! Bettan ringde och bjöd på kaffe, så nu är jag hemma igen! Ska dricka lite Te och mysa framför Tv:n, Ha en trevlig kväll!

image162
2007-10-09
 22:46:47

Tusday, after monday before wenstay

Idag har det varit en riktig bra dag på jobbet, härlig stämning och trevligt! Åkte till "Taste" efter jobbet och köpte ett jätte fint vinställ för presentkortet jag fick av Fredrik,  sen svängde jag in på systemet och handlade 3 flarror vin *alkis*, va ju tvungen att fylla stället, duger ju inte med 2 flaskor bara =D

Kvällens höjdpunkt= Desperate Housewifes, fy fan va det är spännande och bra. Vill inte vänta en hel vecka till för att se mera! Gaaah...Måste börja lägga mig tidigare på kvällarna, är så trött på morgonen! Ska ta en kopp te nu och sen krypa ner till sängs! Godnatt


image161
2007-10-08
 20:24:16

Tråkiga måndag!

Hur kommer det sig att Måndagar är så tråkiga?! Har verkligen inte haft en bra dag idag, har kännts segt och tråkigt! Idag på jobbet blev jag bjuden på lunch på Dalhästen, vilken lyxlunch på en Måndag! Potatisgratäng med Biffar, vitlökssmör & rödvinssås, Wow va gott =D Trodde inte man fick så bra mat på en måndag!

När jag kom hem var älsklingen hemma och tog emot mig med öppna armar, skönt att han gör mig på bra humör! Älskar dig mest i hela universum! Sen la jag mig på sofan och vips så hade Lisa somnat! Mys!

När jag vaknade var det dags att laga mat,skulle göra stuvade mackaroner med köttbullar & korv, tror ni inte att jag lyckas brännar all mat?! så det var ju bara att slänga! Usch för måndagar! Nu ska vi dicka lite kaffe och mysa denna kalla höstkväll..Härligt att hösten är här, för varje dag så närmar sig julen =D

image160
 Vackra höst färger!
2007-10-07
 16:57:24

I helgen...

Har det varit full rulle, Könde mig jätte dålig på jobbet i Fredags, så jag gick hem vid lunch och lade mig och sov! Efter ett par timmar vaknade jag till och mådde lite bättre! Jag och Fredrik åkte till Uppsala med en skåpbil som vi lånat av Långdahls, handlade massa massa saker på IKEA! Gaah va dyrt det blev, helt galet, men nu har vi ett helt nytt vardagsrum, och det är skönt! Va så trötta på det gamla! Trivs verkligen hemma nu, tycker vi fått så fint =D

I Uppsala hälsade vi på Fredriks Familj oxå, åkte hem med allt på lördagen. Då var det verkligen Katastrof, upp med alla nya möbler till oss, och bort med det gamla till Niklas som köpt det! Sen bort med hans gamla soffa och vissa av våra gamla grejer till Erikshjälpen! Sen var det bara att skynda hem och iväg på Tjejkväll hos Emma Det var verkligen jätte trevligt, vi åt Tacos och snackade massa skit =D Tack Emma för en mysig kväll! Jag gick ganska tidigt var trött som få.När jag kom hem så hade Fredrik & Magnus monterat alla möbler och fint vart det!

Idag har jag skjutsat älsklingen till Borlänge, handlat, tvättat och storstädat hemma! Sen bjöd jag Emma & Marco på kaffe och Bananasplit..Mums! Nu kommer snart Niklas, vi ska äta Pizza och kanske hyra en film! Mys! Laaaaater

image159
2007-10-03
 13:16:16

RIP Simon 961003

Idag skulle min änglabror Simon fyllt 11 år. Saknar dig så att det gör ont i hela mitt hjärta! Önskar att jag hade fått mer tid med dig här i livet.!



Hur vi såg fram emot den dagen
Den dagen när vi skulle få se dig
På ett ögonblick förändrades allt
Förväntan blev förtvivlan
Glädje blev sorg
Längtan blev saknad
Saknad sen du försvann
Försvann och blev en liten ängel



Det sägs att tiden läker sår
Motgångar gör dig stark
Efter tårar kommer skratt
Men det är så svårt att tro
Tro sen du försvann
Försvann och blev en liten ängel



Minuter har blivit timmar
Timmar har blivit dagar
Dagar har blivit år
Klockan tickar men vår värld står still
Står still där du lämnade oss
Lämnade oss och försvann
Försvann och blev en liten ängel





image158
2007-10-03
 13:00:01

Igår kväll....

Vart det fika med Marco, Emma och Peter! Jag hade tagit tag i projektet att baka morotskaka, och den vart lyckad! Sen blev det ju självklart DS , Herrugúd va jag älskar Desperate Housewifes =D
2007-10-02
 12:53:48

Tisdag

Hej Hopp! Sitter på jobbet nu och har lunch! Plötsligt slog det mig att det är ju höst, det är kallt ute! Och till alla ni som inte vill höra, håll för öronen, men snart är det jul =D Oj oj oj va jag längtar! Igår kväll kom emma förbi och drack en kopp Te och vi snackade lite skit som vanligt! Sen kom Niklas en sväng och vi hör på häpna började skriva julklapppslistor! Nu vet jag vilka som förtjänar en julklapp iår, ha ha!

Efter jobbet ska jag och Emma förbi vid Mur & Kamin, det är ju 20% rabatt på Matteus =D Nä oj va tiden går, måste jobba! Skepp och jobb!