2007-07-30
 21:25:33

Rullsand 2007

Vilken resa =D Har haft en underbar semester, har haft det jätte skoj! Det vart "brudarnas semester" Jag, Elin, Betti & Mira. Fredrik kunde tyvärr inte följa med, han blev beordrat att jobba, jävla skit! Men han ville att jag skulle åka och ha en härlig helg och det fick vi.
Fredagen: Resa till Rullsand, incheckning, uppackning av tält och saker, fest på campingen och sova.
Lördagen: Va det fint väder ute, vi solade och badade, busade och hade jätte skoj, Sara, Linneá, Ant, Tobbe & Simon kom förbi över dan och vi hade jätte kul =D Vi lagade middag, förfestade och sen åkte vi in till Gävle och festade  på en nyöppnad klubb som hette "hang loose" En jätte bra klubb med bra musik och jätte coola detaljer, natten avslutades med hamburgare på  "frasses" och sen tillbaka till campingen och sova.
Söndagen:  Vissa var ganska bakis, utan jag som var chafför dagen innan, men jag hade haft migrän attack på kvällen så jag mådde inte prima heller. Men vi åt frukost och sen gick vi och lade oss nån timme till, då mådde alla bättre! Det blev mer bad och mys innan det var dags att plocka ihop och åka hem, vi var hemma ca 21.00 i Hedemora. Helt slut var vi då efter en kanon helg! Har ju självklart inte fått med allt kul som hänt men jag har ju inte tid att sitta här hela kvällen =P Här kommer lite bilder från helgen!

                                
       Stranden                                beach dansen                               Eliiin


                               
          Sunset                             Party in gävle                                Mira & Betti

                               
Linneá i sanden                                 Ant                                  Sara går i spagat

Ett urval av alla bilder, vi tog över 350 kort, så jag orkar inte lägga ut alla =D .. Tack för en trevlig semester brudar, det gör vi om!
2007-07-27
 14:43:51

Rullsand here we come..

Nu drar vi till rullsand =D Kommer vara borta ett par dagar på semester! Skönt, det behövs verkligen nu! Hoppas att solen tittar fram. Vill jue ha sol på min semester, hur som helst kommer vi att ha jätte skoj..



Ses hemma igen! Hej svejs
2007-07-25
 22:15:13

Storrensning!

Lyckades ta mig samman, Jag och Fredrik har rensat våra garderober på kläder som ska slängas eller läggas i förådet! Väldigt tomt blev det, men det possitiva med det är att nu kan man köpa nytt =D

 
Hur ser din drömgarderob ut ?! Vore inte fy skam att ha det som på bilden!
2007-07-25
 19:46:06

Trötter...

Det är jag det. Fy vad jag är trött. Har jobbat ganska mycket nu och det börjar kännas! Vill ju vara ledig- NU... Orkar ingenting, har bara legat och latat mig på soffan sen jag kom hem kl 16.15. Måste göra ett litet ryck nu, måste ju packa inför resan i helgen EN HEL LEDIG HELG ..WooooW =D

 Lika trött som trötter ?!
2007-07-23
 20:16:23

Snart en vecka sen...

Jag skrev någonting här, gud va tråkig jag är =P måste skärpa mig genast!! Har varit fullrulle som vanligt sen jag skrev sist..Jobbat som en toka har jag gjort, umgåtts med vänner ätit och sovit under veckan! Helgen har varit bättre, i Fredags var Fredriks mamma, pappa, mormor och lillebror här i Hedemora och hälsade på. Vi började med en husesyn och sen åt vi lunch, efter lunchen åkte vi till Norn och kollade på den fina omgivningen och åt glass. Kul att visa Fredrik och co ett smultronställe i Dalarna, här kommer lite bilder=


          

Så vackert =D Efter Norn drog vi vidare till Borlänge för att spendera lite pengar, jag handlade lite smycken, lite kläder, ett par skor mm, Fredrik shoppade oxå lite denna gång, det tycker jag är bra, för han unnar sig inte saker så ofta! Efter shoppingturen vart vi bjudna på mat på Matpalatset, sen åkte hans familj hem! När vi kom till Hedemora så kollade, Maggan, Elin och Linneá förbi, vi spelade lite boll på altanen innan dom skulle ner på Daldansen. Tänk att jag missade Daldansen i år igen, denna gång för att jag jobbat så mycket, har aldrig varit där nere! Hörde allt från mig iallafall, usch! Skönt att det är över, nu får vi sova =)

Lördagen: Elin och jag åkte till Öreeeebrooooo aka. gnällbältet för att spana in hennes nya hem, jätte mysigt var det! Kul med en utflykt men gud va trötta vi var. När vi kom tillbaka käkade vi mat på Donken och sen skyndade jag mig till jobbet..

Söndagen: Jobbade jag, sen hem och sova ett tag, var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. På kvällen blev det utgång, Elin bjöd ut mig på middag på Akropolis- fick välja vad jag än ville, men jag var snäll så jag tog bara 3-rätters =P Jätte gott var det, Tack vännen <3  Efter brak-middan gick vi hem till mig och hade en mys kväll, kollade på filmen "Blood Diamond" Fan vilken bra film,älskade den, men den var otäck, Det är absolut en topp 5 film..Efter filmen skällde jag lite på mina grannar och sen gick vi alla och lade oss, tröttisar!!

Måndagen: Idag vaknade vi ganska utvilade, jag och Elin kollade på våran "måste såpa" Sen åt vi en härlig hotellfrukost, med allt gött som man vill ha på frukostbordet. Satt och pratade skit ett tag och kollade på Rachel Ray, spännande ju ;-) Sen lagade jag och Elin ihop en ugnspannkaka, men det vart bara jag och Fredde som åt, Elin ville inte ens äta det hon själv lagat, ha ha ha!!! Annars har jag och Fredrik bara tagit det lugnt idag, vi har ganska nyligen ätit en super god middag, pannbiff med potatis, tzatziki och rivna morötter, mums! Nu ska vi slå oss ner framför Tv:n och kolla på "Just like heaven" en riktig mysfilm.
2007-07-17
 22:03:49

Party Party 070714

Äntligen orkar jag sätta mig och skriva om helgens äventyr! I Fredags jobbade jag och sen träffade jag min lilla plupp som äntligen är hemma igen =D I lördags hade jag party hemma, kvällen började med att vi grillade och åt tårta! Sen sjöng vi singstar och hade trevligt! Massa fina presenter fick jag av alla mina underbara vänner, Tack!

                                            
Sara gjorde en                  söta Erika & Marcus                "Tvillingarna" Sanna & Johan
jätte fin frisyr
på mig


                                  
Emma & Lisa   <3                          Elin  <3                                              Ant



                                   
Bea sjunger                                  Sara                                        Fredde & Maggan


                                 
Marthina & Patrik                Elin & Johan                                      Elin sjunger
(vart är handen
på väg?, ha ha )


                                  
Emma tar till                      Sanna & Emma                             Elin, Bea, Sara
flaskan, igen =P                tävlar i Singstar                              "börjar" bli dragna!

                                            

                                              Singstar =D

Kvällen var jätte trevlig och mysig! Hade riktigt trevligt tack vare alla mina underbara vänner och min underbara Fredrik! Älskar er <3
2007-07-12
 22:18:29

Presenter..

Har fått massa fina och tokiga presenter, här får ni se...


*Vackra blommor fick jag av Fredrik


*Presentkort 300 kr indiska, 100 kr glitter av Fredrik


*CD av Fredrik


* Grattiskort av Fredrik 


* Grattis kort av Åsa & Elisabeth


* Tokpresenter fick jag av Bettan & Co


* En söt barbie fick jag av Ronny, ha ha ha


* Badmössa av Bettan & co


* "varje hem ska ha ett kort på kungafamiljen" av bettan & co


*Stooor burk karameller av Bettan & co

Helt sjuka presenter!!! Tack så jätte mycket =D


2007-07-12
 14:43:17

Ja må jag leva, jag må jag leva =D

Idag är det då min födelsedag =D Har fått jätte roliga och fina presenter! Bjöd hit Bettan och Ronny på fika, Fredrik hade köpt en rosa prinsesstårta till mig, den var super god! Nu ska jag tyvärr iväg och jobba! Men i helgen blir det en brakfest =D mera mera firande blir det ikväll och på lördag!

image88

Tack för allt!
2007-07-11
 23:44:29

Tisdag/Onsdag

Igår slappade jag och Fredrik ända fram till det blev dags för mig att jobba! När jag kom hem från jobbet satte vi oss i soffan och slappade med en varsin öl- skönt att bara göra ingenting!

Idag därimot har det varit full rulle! Vi vaknade, åt frukost, mötte Sanna i Gallerian, köpte present till Niklas & tog en fika! Sen gick jag och Fredde in på Goodholms och kollade på nya tapeter, svårt att välja! Men jag tror att vi bestämt oss, nu ska vi bara bestämma dag med tapetseraren så att det blir gjort, helst nu snart! Vill ju att det ska vara fint hemma! Vi tog hem prover så att vi kan fundera lite till, svårt! Men det blir nog fondvägg iallafall, så mycket är vi överrens om =D Hur som haver blire nog skit snyggt!

Åkte till olika affärer och handlade massa massa massa mat och grejer inför helgen, mina gäster kommer att få högljudda välkomspresenter (säger inget mer), så jag ska köpa ett ton huvudvärkstabletetr oxå =D Ha Ha. Sen bar det självklart iväg till Bolaget, handlade en hel del där oxå. Niklas mötte upp oss och var så hungrig att han höll på att svimma, så för att rädda honom körde jag honom till donken, sen mådde han fin fint =P Sen stack vi hem och fixade och donade, tvättade, lagade mat och jag stack en sväng till V-hyttan!

Nu har vi kollat på grand finalé av PCD- spännande! Nu ska jag lägga mig så att jag hinner sova lite innan släkten ringer och grattar imorgon bitti!

image87Godnatt
2007-07-11
 23:22:02

PCD

image86

Nu är finalen över- Asia vann. Enligt mig stod det mellan henne och Melissa. Tyvärr förstod jag nästan att Melissa inte skulle vinna, som jag sa till Fredde så är hon för lik Nicole, både till utseende och röstmässigt!

Varmt välkommen Asia till min favorigrupp PCD!
2007-07-09
 23:37:28

Måndag!

Igår kväll kollade vi på filmen "Invicible" , den var verklighetsbaserad, helt okej film! Imorse åt jag och Fredrik en egengjord hotellfrukost =) mums sen kollade vi på nyhetsmorgon och sen bar han av till jobbet igen, fy vi har knappt hunnit umgåtts, men det finns mer tid.

När Fredrik hade gått slängde jag mig i soffan och kollade på filmen "Employee of the month", den var lite halv rolig! Efter filmen bjöd jag Emma & Peter på Te, vi hann träffas en snabbis innan jag drog iväg till jobbet! Arbetade kväll idag, 15.30.21.00 ganska skönt..Va ganska tufft på jobbet, men nu är jag hemma och trött som fan!

image85

Ska lägga mig och sova nu! Godnatt <3
2007-07-08
 20:48:35

Oh vilken dag...

Idag har det  varit en fin dag =) Idag jobbade jag 7.15-13.15, jätte skönt för då har man hela dagen att göra annat... Fredrik kom äntligen hem. Vi har varit på Wayne´s och fikat med Sanna! Varit hos Bettan på födelsedagskalas, fick massa tårta, bullar och annat gott! Nu är vi hemma och ska mysa, ska kolla på TV och äta godis, mums!  Näe nu orkar jag inte skriva mer!! Natti natt

image84
2007-07-08
 15:04:36

Lycka....

Fredrik är ÄNTLIGEN hemma igen, fan va underbart!!!

image83

Näe nu ska jag gosa, skriver mer sen =)
2007-07-07
 22:01:42

Saturday

Hej hopp, ja som sagt, sov lääänge inatt, men det va skönt och välbehövligt! Åkte en sväng till ICA handlade och lämnade paket! Hade så ont i huvdet när jag kom hem, tog 3 alvedon och somnade igen! Herregud va jag har sovit, ha ha =) Städat, diskat, tvättat och bakat har jag gjort idag oxå, måste ju vara fint nu när Fredrik kommer hem, har varít väldigt slarvig denna vecka, fy mig! Nu är det skärpning Lisa!

Sanna och Johan kom förbi på en fika- Jag bjöd på kladdkaka med grädde och jordgubbar och kaffe såklart, kan ju inte gå en dag utan kaffe. Jätte trevligt med dom på besök! Nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla på filmen " Getting played"

image82 Hoppas den är bra!!! Godnatt....
2007-07-07
 12:13:49

Vem slog mig i skallen inatt?

Har sovit som en stock, sov över 12 timmar och det är inte likt mig, är helt seg i huvudet nu!!

image81 
Ska väl försöka vakna till lite så att dagens sysslor kan börja =)
2007-07-06
 23:11:52

Äntligen Fredá

Vaknade glad imorse........inte!! Tror ni inte min kära granne hade raj raj inatt oxå? Fan va trött man blir.  Stack till jobbet och hade en kalas dag, inga sura miner =) Sen träffade jag Sanna och Johan på Wayne´s och tog en fika! Stack till Niklas med maggan och hämtade chablaket!! Men det gick bra! Sen va det Wayne´s som gällde igen- hade bestämt middagsträff med Bea, drack öl och åt god mat! Skönt att bara få slappa!
image80 Mitt nya hem???

Näe nu ska jag lägga mig, är svintrött!! Natti
2007-07-05
 17:30:01

Blir så jädra förbannad....

på min granne... Igår natt, valde han att ha fest, och dom höll på och skrek och hade sig hela natten. Va på väg att klä på mig och gå dit och skälla- men jag vågade inte, dom lät så aggressiva! Fan och inte kan man ringa polisen för detta är ett lågprioriterat fall- precis som allt annat! Men vänta bara, så fort han kommer hem ska han få höra ett och ett annat! Jag sov EN TIMME inatt, bara en timme...Tror ni jag va nå trött idag på jobbet eller?

Igår kväll var Emma här, kan inte skriva exakt vad vi gjorde, för Fredrik kanske läser min blogg här i veckan! Men kul hade vi och vi vart väääldigt svettiga ;-) Sen kokade vi Te och kollade på PCD, bara ett måste på onsdagar kl: 22.00. Vi hade jätte mysigt =)
 
Ute åskar det och har sig, men ändå sitter jag här!! Är så trött, ska äta lite mat, vila och sen kanske åka till Bettan en sväng, få se om jag orkar!

image79Ska snozza lite nu <3
2007-07-03
 22:07:17

Igår och idag...

Igår var jag nere en sväng på mur & kamin, sa hej till Emma H och tittade på dom fina sakerna i butiken. Träffade Emma på Wayne´s och snackade lite skit som vanligt =D Sen var det jobba som gällde! Helt slut när jag kom hem! Det var bara in i duschen och sen sova. Idag sov jag ut, kollade på tv en sväng sen gick jag på stan och kollade runt, på eftermiddan gick jag på 2 systrar med Sara och åt lunch/middag!
image78

Sen åkte jag till Betti och fick min dagliga dos av kaffe och skratt..Åkte till ICA och handlade och nu är jag hemma! Ska strax lägga mig, blir en låång dag på jobbet imorgon! Godnatt <3


2007-07-02
 10:05:03

Fy fan...

Vilken natt, ucsh! Jag har inte sovit mycket inatt, har hostat och haft mig, sprungit upp flera gånger, legat och vridigt och vänt på mig, fått hämta vatten massa gånger. Och inte nog med det, näe då ska man fan vara klarvaken från halv sex och framåt, jippie

image77

Det finns inte så mkt man kan göra, det är bara att gå upp och klistra på ett leende på läpparna ändå!

2007-07-01
 23:24:34

Mysdag

Efter det att Fredrik åkt till Tandodalen, lade jag mig framför Tv:n och slappade, tänk va skönt det kan vara =D Sen åkte jag en sväng till Bettan som bjöd på jordgubbar och mjölk- det är sommar! Efter Bettan svängde jag förbi Emma, har suttit där hela kvällen nu och druckigt te och skvallrat- jag ÄLSKAR skvaller =D Emma och jag är världens skvallerkärringar, Ha Ha!!


image76Näe nu måste jag sova, har massa projekt för mig imorgon! natti
2007-07-01
 11:09:40

Bye bye love...

Idag åker min andra hälft till Tandådalen och blir borta en vecka *snyft* kommer sakna dig som fan hjärtat! Har inte tid att sitta här och skriva nu, måste kramas o pussas =D Lateeeer