2008-10-30
 23:23:44

Skrytmåns, jag? Nääe

Hi hi, alltså jag vill inte skryta allt för mycket, men jag är ju bara så bra =) Inte bara enligt mig själv utan enligt min älskling också! Idag har jag fixat och donat, lagat en brak middag som blev succé här hemma, hel kyckling i ugn med hemmagjord currysås och ris, till efterrätt bjöds det på kladdkaka (recept finns nedan) och jag lovar allt var så gudomligt gott (som sagt inte för att skryta) .... 

Ja det snöar som tusan här i Hedemora, Vill inte ha snö än, först sol & bad sen snö, men det kan ju inte jag bestämma! 4 veckor kvar tills vi åker *Längtar*

2008-10-30
 14:51:46

Göttigöttgött

Älsklingen tjatade idag om att han var "sugen på nått gött" letade förtvivlat i skåpen men hittade inget, så hans blivande fru (snäll om hon är) ;-) Satte igång och bakade en förhoppningsvis dundergod kladdkaka från Leila´s recept;

Min sega kladdkaka


Ingredienser

50 g smör
 2 st ägg
 2 dl strösocker
 1 dl farinsocker
 0.5 dl matolja
2.5 dl vetemjöl
 4 msk mörk kakao
 2 tsk bakpulver
 1 tsk vaniljsocker
 1 nypa salt
 50 g mörk kvalitetschoklad 70%


Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.

Smörj och bröa en form med löstagbar botten.

 Vispa ägg och socker poröst.

 Rör ner smör och olja i äggsmeten.

Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.

Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.

 Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde

2008-10-29
 22:48:13

Vindarna vänder!

Har precis kommit hem efter en skön kvällspromenad med älsklingen! Sitter här i soffan under min sköna filt, sippar på mitt Te och funderar på vad som händer nu? Det känns som att mitt liv har vänts upp & ner! Igår hade jag min arg/ledsen/besviken/oförstående dag, men idag känns det bättre. Som min kära vän S sa, jag får inte gräva ner mig nu, det kommer gå bra! Det är lite utav mitt mantra nu; Det kommer gå bra :D



Idag tog vi äntligen tag i Garaget & alla sopor, så nu är det fint och bilen får plats inne i värmen! Tro att jag blev helt paff idag när jag tittade ut och det snöade, herregud ! Det varade dock bara i 1 minut, men ändå! Nej nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig! Hoppas ni haft en bra dag?! Godnatt
2008-10-27
 23:26:38

Klick Klick!

Fick hem kläderna jag klickat hem här om dagen, ganska nöjd, men en del ska skickas tillbaka;

                                          

1.Solglasögon       2.Morgonrock                 3.klänning               4. Tunika

                                
5.Klänning                  6.Strumpbyxor         7.Strumpbyxor

Eftersom att jag skickat tilbaka 3 av 7 beställda klädesplagg så tilllät budgeten att jag klickade hem dessa 2 söta klänningar på rea till resan;


  

Skulle behöva ett par kortbyxor och ett par linnen, men det får vänta tills nästa lön! Nej nu är det dags att sova, jobb imörra!!

Ps. Måste bara tilllägga att ni är dåliga på att kommentera ;-) Många som läser, men inte så många kommentarer-Kom igen =)
2008-10-27
 10:55:00

Vad sjunger Japanen?!

Ha Ha, är det bara jag som har dålig humor eller? Testa att gå in på tv3.se och klicka på "Vad sjunger Japanen" skit kul, och jag lovar inte fan är det lätt att höra :)

2008-10-26
 19:25:24

Näe.

Usch, jag har inte alls mått nå bra idag, västa huvudvärken, illamåendet & allmänt seg, har hållt på så hela dagen, känns dock lite bättre nu! Svärföräldrarna var på besök idag, jag var inte så social, låg mest och sov, men det lilla jag träffade dom så var det trevligt, mest prat om resan som vi snart ska åka på, bara 4 ½ vecka kvar  nu =) Nu blir det mys framför tv:n med underbaraste! Laater

2008-10-25
 22:30:54

Pensionärskryssning :)

Ja det var vi på idag, gick upp 05.00 eftersom att bussen skulle gå från Avesta 06.20, och jag sov inte en sekund inatt, jag fattar inte varför, jag kunde bara inte sova! Ja och vi åkte inte på den traditionella Cinderella kryssningen med Vikingline, utan idag var det 4 h med Ekerölinjen, behövde mest fylla på "förrådet" lite, men det var skönt att komma iväg en sväng!

Detta gjorde mig dock chockad; kl 06.30 började pensionärerna att "supa" ja det är sant de satte igång och söp så tidigt, så när vi var i hamn ca 09.15 så var nästan hela packet fulla, och det blev inte bättre på båten, o nej, där drack dom ännu mer och röjde som faan! Ha Ha, ja jag måste ha missuppfattat allt, men jag trodde att med Ekerölinjen åkte äldre som ville spela bingo, äta gott och dansa lite, men ack så fel jag hade! 

På hemresan träffade vi dock ett par riktigt schyssta "grabbar" (40+ men unga i jämförelse med de andra på bussen) på bussen hem! Gamlingarna hade redan däckat för lääänge sen!

        

Tröttisar är vi allihopa och det syns på biderna, men vi hade kul iallafall Jag <3 älsklingen & Maggan =)

På tal om tröttis så måste jag sova nu, får ju en timmes extra sömn inatt (Glöm inte ställa om klockan) Tackar, det behövs! Full Rulle imorgon! Natti Natt
2008-10-24
 11:34:22

Idag bjuder jag på en Fredagsvits!!

En ung kille kommer in på Apoteket och ber apotekaren om en kondom. Han tycker det är lite pinsamt och känner att han vill förklara sitt köp. "Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på att om allt går bra kommer jag tillbringa natten med henne". Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland, jag är säker på att hon gillar mig, kanske har jag tur även med henne inatt".

Han tar upp plånboken men betalar för 3 kondomer samtidigt som han förklarar för apotekaren: "Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon tycker om mig och jag kan faktiskt ha en chans med henne också".

Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det första som händer är att dom ber bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unga killen som fortsätter be. Efter ett tag knuffar flickvännen på honom och säger: "Jag visste inte att du var religös". Då svarar killen: "Och jag visste inte att din pappa var apotekare......"

2008-10-24
 01:07:06

Julkänsla?!

Ja vet det är helt sjukt. Jag fick nästan en liten liten julkänsla idag, Fredrik & jag plockade fram julsakerna igår för att kolla igenom vad som fattas, och vi glömde plocka bort det, så idag packade jag ner det igen, men innan så provhängde jag ett par julgardiner i sovrummet, passade pera! Ha Ha, ja bland alla tomtar fick jag som sagt nästan lite julkänsla, men den får vänta lite till, först är det ju semester med sol bad & värme som gäller innan jag ens tänker fundera mer på julen!
2008-10-21
 23:34:10

Va fan?!

Hallå.........Time out..!! Jag fattar INGENTING! Ni vet väl att jag är en Desperate Housewives nörd? Klarar inte av att missa ett enda avsnitt! Så som vanligt bänkade jag mig framför Tv:n kl 21.00 för att kolla, bra program---Tills i slutet..Jag fattar ingenting, helt plötsligt stog det "5 år senare" och de visade hur Gaby tex hade barn osv osv...

Det är ju viktiga saker som händer på 5 år som man vill se! Seriöst, jag är jätte upprörd! Är det bara jag som tycker det är konstigt??

2008-10-19
 23:55:56

Back on Track..

Hej Hopp alla, nu är jag tillbaka igen! Utan att gå in på alldeles för mycket detaljer så har det minst sagt varit full rulle här, hänt en hel del jobbiga saker! Men nu ser jag ljuset igen och allt ordnar upp sig!

Har inte bara varit jobbigt utan det har hänt en del roliga saker också! Det har bla hunnits med trevliga fika stunder med vänner, vi har målat om och fixat i köket, och bäst av allt så hade vi fin besök från Sthlm av våra kära vänner, Sanna & Johan :) Som by the way ringde upp idag och gav mig en riktig spark i arslet, TACK gumman, jag vet att jag blev riktigt sur, men inte på dig, det var bra det du gjorde!
 
Resultatet av samtalet var att en sur Lisa reste sig ur soffan och begav mig ut på en skön promenad i snabb takt (eftersom jag var sur) och jag blev ännu surare på vägen för att det var så jobbigt, men efteråt kändes det underbart skönt :) Så nu sitter jag här med min Te kopp och bloggar som jag lovade henne!!

Som jag skrev tidigare har vi gjort om köket; Här kommer bilder;


 

                       Före                                                                               Efter


Vi är riktigt nöjda, visst jag gillade den gamla tapeten ett tag men sen blev den ganska jobbig att titta på, dryg färg alltså, inte alls vi! Nåja nu är det bara lite små saker kvar att fixa i köket, ska bla köpa ny kyl/frys/diskmaskin, byta knoppar till luckorna som ska målas om, kakla lite och byta ut fläkten, men det får bli ett projekt när ekonomin tilllåter, lite i taget får det bli så länge!!

Förresten så målade vi om i sovrummet för ett tag sen också, där inne hade vi också en skrikig fondvägg, nu när vi målat om känns det mycket lugnare att sova:

     
                             Före                                                                          Efter

På tal om att sova så är det dags att gå och lägga sig, jobb imörra!! godnatt <3

2008-10-18
 23:18:18

12 Dagar....

Av tystnad...Har inte orkar skriva, tänka, känna, tycka! Men snart, snart är jag på G igen, imorgon?
2008-10-06
 21:12:55

Gaah..!

Idag var det första dagen på nya jobbet, själv! Shit va nervös jag var imorse, men det gick bra! Eller nja, det gick okej, hoppas att det går bättre imorgon :) Åt en riktigt god middag med älsklingen när jag kom hem & sen kom Emma & Peter på fika, Trevligt som vanligt! Nej nu ska vi åka in en snabbis till stan & lämna 2 böcker till Maggan, sen är det läggdags! Hoppas ni haft en trevlig dag?!



Ha ha, Har precis kollat på "Färjan" tycker det är lite komiskt, fick mig att tänka tillbaka på alla sjuka kryssningar man själv varit på, Nej nu är det snart dags att åka igen, nån som vill följa med?
2008-10-05
 17:29:40

Same old..

Söndagar är som söndagar brukar vara och det kommer nog alltid vara så! Sega men ganska mysiga ändå! Åkte till Borlänge för att hämta älsklingen idag, har inte setts på 50 timmar så det var så skönt att få krama om min älskade :)

Vi åkte sen hem till Maggan som hör och häpna bjöd på lunch, potatisgratäng med kött, mums! Nu sitter vi hemma i soffan och funderar på vad vi ska göra ikväll, kanske hyra en mysfilm?


Tillsist lägger jag ut en bild på vår söta fina lilla Smulan, hon är så underbar!
2008-10-05
 00:15:10

Det har varit tyst...

Väldigt länge nu! Jag lovade att uppdatera för länge sen, men fan jag har inte haft en chans att kunna göra det på sista tiden, jag har haft alldeles för mycket att tänka på! Bla har jag slutat på mitt gamla jobb, och tagit åt min nya utmaningar :) vilket känns super, men det är ju alltid lika påfrestande i början! Men men det har ju hänt en hel del skoj också;

♥ En hel del shopping plus att nya soffan levererades
♥ Varit med Bea & fikat
♥ Umgåtts med vänner läs: ännu mer fika
♥ Varit hos frissan & klippt mig
♥ Intro-Blg
♥ Haft en super trevlig tjejkväll med gulligaste tjejerna :)
♥ Varit till Sthlm & lämnat gamla bilen, umgåtts med familjen
♥ Haft mys pys med älskade Elin
♥ Tärnklänningarna har kommit :)

Ja det var väl kortfattat vad som hänt på sistone, nu måste jag bli bättre på att uppdatera! Nu ska jag sova! Höres imorgon! Godnatt