2009-03-30
 23:01:42

Nu kommer uppdateringen :)

Nu så har jag vaknat till liv, fortfarande trött och en jävla träningsvärk kan jag lova ;-)

Möhippan;
Det började med att dom tog Fredrik här hemma! Strax efter det kom Sanna förbi och vi hade bestämt att vi skulle äta lunch på En & en halv (var förbestämt eftersom att jag visste om Freddes svensexa). Där sitter vi trötta som tusan och äter en god lunch och drack kaffe på maten, pratade massa skit och hade det trevligt, trots att vi var slöa =P

Jag hör musik som blir högre och kommer närmare och kollar upp, och där stog brudarna, utklädda till Spice girls, dansade och kidnappade mig, snacka om att jag blev paff :) Vi hoppade in i bilarna och åkte hem till mig där jag fick mitt första uppdrag, det skulle packas diverse saker. Sminkad blev jag av skorpan och kunde det bli mer passande än att jag blev baby spice? Söt var jag iallafall :)


På med ögonbindel, hörselkåpor och musik, och sen ut på en lång bilfärd, jag vet att vi åkte till Norrby först men sen har jag inte en blekaste aning om vart vi var på väg! Första stoppet och lite väntan, men det var det värt för när jag fick se igen så var vi på I.C.E där vi spelade Lasergame i 45 min, fan va kul det var, men snacka om att svetten rann, efter spelet hade brudarna bokat relaxen och där väntade viin, bubbel och skitsnack :)

Jag som tyckte att det var en perfekt dag redan då, men äventyren var långt ifrån slut, hihi, så lätt fick jag det inte! Vi åkte till Max i borlänge där jag skulle sälja en kondom till någon i kassan för att få mat och det lyckades jag självklart med, man är ju fd försäljare =P Inne på Max var Elin duktig på att fylla min kaffemugg med vatten (läs vin)..Fick ställa mig upp och ha allsång på max och sjunga "blinka lilla stjärna där" och självklart fortsätta försäljningen av kondomer,viagra och pussar! Kände mig ganska tagen på Max och blev lite sur (förlåt tjejer) och krävde att dom skulle avsluta mina uppdrag så jag kunde få komma ut och få luft, och väl ute var Lisa back in the game, sålde som fan utanför Max och lyckades med mitt uppdrag, nu var väl ändå kvällen slut? Å nej, det var nu det började!!!

Vidare till centrum, för att intaga lite mer vatten på parkeringen och sen in på Flamingo, ett uteställe som var helt dött när vi kom, och saknade oss när vi gick! Vilken kväll brudar :) Inne på Flamingo sålde jag massor av kondomer och drack massa massa drinkar, en vakt limmade som faaaaan på mig och jag fick 2 strippor, oj oj oj, det ni ;-) ha ha!

Som sagt vi röjjde, tjejerna hade bokat "stripp pålen" och den var min för kvällen (därav träningsvärken, ja inte var det pga lasergamet iallafall) massa massa dans, prat med hur gulliga människor som helst och vilket drag...Tänk att få sån enorm uppmärksamhet under en hel dag/kväll/natt, det var inte illa, trivdes som fisken i vattnet :) När det var dags att dra vidare så ville jag veeeerkligen inte gå, så kul hade jag. Men som det sägs, det är bäst att sluta när man ligger på topp :)

Ett stort tack till Elin, Sanna, Linda, Skorpan, Kattis & Mickis, ni är verkligen bäst och jag hade det så jävla gött, tack tack tack för allt <3 Världens bästa möhippa!

Ett speciellt tack till dig Sanna som kom och var med på min möhippa trots att ni bara några timmar senare skulle med flyget till Egypten och inte fick sova en blund <3
2009-03-29
 20:07:22

Möhippan avklarad...

och jag är helt galet sluuuuuuuuut, jag orkar inte ens sitta här och ge er en uppdatering nu (fortfarande full?) Det kommer en uppdatering inom kort, jag lovar...

Under tiden bjuder jag på en bild från kvällen =)


                                            Bild lånad av efterfesten.com
2009-03-27
 20:42:20

Ja dagen började ju kanon......

Eller inte..När jag vaknade och kom ner till köket så möttes jag av en unken lukt och ett kylskåp som gått sönder, kul jul..Paniken sköljde över mig med frågan vad fan gör vi nu? Visst vi har ett sparkonto för precis sånna här situationer, men eftersom att nästan alla pengar vi äger går till bröllopet, så fanns det inte mkt på det kontot. Fick ställa in saker idag som jag verkligen sett fram emot. Men men det kommer ju fler dagar!

Älsklingen kom hem vid lunch och vi käkade en riktigt god lunch med Niklas, trots att jag varit så arg idag så lyckades jag ju med en god lunch iallafall :) Sen åkte jag och älsklingen till Avesta och köpte en ny kyl/frys, som skulle levereras imorgon mellan 10.00-12.00 tack och lov, för nu står maten (som överlevde) ute på terassen, så är det någon som är hungrig så är det bara att komma förbi =P

Innan vi åkte från Avesta så åkte vi in på coopen sen åt vi thaimat *mums* Nu sitter vi och myser i soffan framför Lets Dance Finalen <3 <3 <3 Spännande!
2009-03-26
 22:51:23

Vilken dag :)

Ja det har det verkligen varit..Som ni vet så sprang jag ju över till Linda som bjöd på lunch, kaffe & skvaller! Satt och busade med Oliver och hade det trevligt! Åkte sen med Melissa till Dans jobb och hälsade på så att Linda fick vila, hon fick sån huvudvärk! Innan vi hälsade på Dan så var vi en sväng på stan, fikade tårta på Wienarn och hade det allmänt mysigt, jag kan lova att man har kul när man är ute på vift med en 2 åring :)

Sen hem till dom för att lämna Melissa och då hade söta Linda dukat bordet och bjöd även på middag..Efter middagen åkte jag och Dan in till stan och gjorde några ärenden, sen tillbaka för lite kaffe och kortspel :) Lång dag hos Ljungbergarna idag, men det har varit riktigt trevligt :) Tack för allt <3

Pratade nyss med min älskling, saknar honom så mycket, men imorgon är han hemma igen!! Nu ska jag snart möta Emma på Fejjan, och då blir det poker för hela slanten!


2009-03-26
 10:44:32

TorsdagsLyx...

Gick upp med älsklingen imorse och käkade frulle och surpla kaffe innan det var dags för honom att åka till jobbet...Satte mig framför datan för att spela lite poker och då kommer ett sms från Linda som fråga om jag ville komma över på lunch och kaffe, det skulle bjudas på fisk :) Mums! Återkommer sen, NU fiiiiiiiiiisk & kaffe :)

2009-03-25
 22:07:24

Flitiga vi :)

Känns som om dagarna bara rullar förbi, tankar snurrar och vi börjar bli nervösa, inför bröllopet & inför möhippa/svensexa!! Saker glöms bort och annat prioriteras..Har fortfarande en hel del "måsten & borden" som vi  ska ta tag i....Jag var uppe med tuppen imorse, kunde inte somna om, lät älsklingen ligga kvar och gick över till Linda på kaffe, skvaller & våfflor :) Så trevligt så!

Sen hem för att göra lite nytta, och hej och hå va flitiga vi va, rensade hela förrådet, tvättstugan, gjorde snyggt i lådor, organiserade alla verktyg osv osv..Sånna där saker som inte direkt syns "utåt" men ett nödvändigt ont! Tur att Emma tittade förbi på en kaffe mitt i stöket så vi fick vila lite ;-) 

Nu sitter jag och älsklingen i vardagsrummet, myser och snackar lite skit..Han jobbar imorgon så nu ska jag ta vara på den tiden vi har kvar av kvällen..Laaater <3
2009-03-24
 21:16:19

Hemmafruar..

Nu är det mitt favvoprogram på tv =) Så det blir ett kort inlägg nu när det är paus!

Idag har det varit en slö/fixar dag, Fredrik och jag sov ända till 11.00 idag, herregud! Men det behövdes kan jag lova! Nästan direkt gick vi över till Dan & Linda för att hjälpa dom att göra om deras vardagsrum, vi har målat och målat, dessutom blev vi bjudna på en riktig brakmiddag: Potatisgratäng med kött, rödvinssås & beasås, inte illa =P Vilken Lyx...

Efter det blev det kaffe och nu här på kvällen blev vi klara med vardagsrummet, så jävla snyggt det blev.. Nej nu ska jag fortsätta kolla på hemmafruarna...
2009-03-23
 23:37:57

Innan jag får skäll...

Så är det bäst att jag uppdaterar :)

Som jag skrev tidigare så besökte jag kusin vitamin med familj i lördags, hade en riktigt trevlig dag. Skorpan följde med till Bålsta och hämtade klänningarna, sen åkte vi in i Enköping och shoppade lite. Sen umgicks vi med familjen hela dagen/kvällen och hade det riktigt trevligt, blir alltid så glad när jag umgås med tokstollarna :) hihi

Igår fikade jag med fam Ljungberg och sen hem för att tvätta massa maskiner, högen var alldeles för stor för att strunta i, sen plockade jag iordning lite och dammsög! Efter det ringde Emma och ville att jag skulle komma på kaffe, blev en tripp in till stan på kaffe & skvaller, trevligt som vanligt! På kvällen blev det Beck film som jag kollade på med Dan!

Imorse åkte jag till Borlänge, min favoritbutik i Kupolen har gått i konkurs så jag passade på att handla lite på super rean. Hittade en super snygg jacka, 2 par byxor, en cardigan och en tröja som fick följa med hem! Rensade ur garderoberna här hemma idag, så nu hänger bara det i garderoben som används!

Min älskling är hemma igen efter 50 timmar utan varandra, så skönt att han är hemma, nu är det som vanligt igen :)
2009-03-20
 22:25:38

Här igen ;-)

Ja som sagt en liten uppdatering av dagen! Idag har vi också hunnit med en hel del, handlat, fixat lite hemma, tvättat bilen in & utvändigt, varit ute med Fam Ljungberg stora delar av dagen, busat med ungarna, druckit kaffe och snackat skit..Sitter nu och väntar på det spännande svaret om vilka 2 som går till final i Let´s Dance :) Jag måste säga att jag hoppas på grabbarna :) Men alla är verkligen super duktiga!!

Älsklingen åker imorgon bitti iväg på 48 timmars jobb, kommer sakna dig massa! Själv packar jag mitt pick & pack och flyr till lugnet i Bredsand med kusin vitamin..Jag åker ganska tidigt imorgon bitti och hoppas jag får med mig skorpan (om hon inte sover) till Bålsta för nu ska jag äntligen få hämta klänningarna :)

På återseende och ha en riktigt trevlig helg, det ska jag ha!!
2009-03-20
 20:24:17

Ur ett annat perspektiv- bild 3

Dagens bild;

Dagens känsla är lycka, Denna bilden visar min vän Linda som gör mig lycklig & glad, hon ger mig massa energi och tokiga idéer ;-) Ha ha!! Tack för att du är en så fin vän..


Nu är utmaningen slutförd för min del, det har varit riktigt roligt.. Nu ska jag fixa med lite här hemma återkommer med en lite längre uppdatering senare ikväll :)
2009-03-19
 22:23:01

Ur ett annat perspektiv- bild 2

Idag har det varit en fin dag, fint väder med härlig vårsol och mycket som har blivit gjort! Jag & älsklingen var i Kupolen och inhandlade hans bröllopskostym och lite annat smått & gott (läs mer om detta på bröllopsbloggen)

Fikat med Emma & Peter, ätit en fantastiskt god middag, varit hos Fam Ljungberg och lyssnat på Nille som berättade om diverse produkter..Som sagt en bra dag!

Nu till Dagens bild;



Dagens känsla är vårkänslor, trots att vi har en hel del snö kvar så fick jag riktiga vårkänslor idag när solen lös över oss, fåglarna kvittrade och man kände den friska härliga luften, jag älskar när solen värmer mina kinder, nu är våren på gång!
2009-03-18
 20:19:26

Ur ett annat perspektiv- bild 1

Hej hej heeeeeej =) Jag är på riktigt bra humör idag. Var som sagt ute med älsklingen och Bonushunden Molly på en skön promenad i solen, fick massor av energi! Haft en allmänt mysig dag, gjort lite ärenden (läs mer om det på bröllopsbloggen) och pratat en hel del i telefon (som vanligt) ha ha!

Dagens bild/Dagens känsla:

Hjärtat på bilden står för kärlek, kärlek till min älskade Fredrik, nu när det börjar närma sig bröllop med stormsteg och jag är alldeles hispig, så tänker jag mycket på vårt liv tillsammans! Jag känner så mycket kärlek, det pirrar i hela mig när jag är med Fredrik och jag är så lycklig med honom. Jag tänker mycket på vårt bröllop och våra 6 år tillsammans, vi har verkligen haft massor av härliga stunder och många fler kommer det bli..



Så denna bilden representerar min kärlek och vårt nya liv som gifta....
2009-03-18
 14:12:29

Ur ett annat perspektiv...

Nu till Utmaningen, tycker att jag kommit på en rolig grej, här ska ni få höra;

Regler

<3 Under 3 dagar ska du ta en bild på något som du kan förmedla en känsla igenom
-Bilden ska alltså vara tagen samma dag (så fuska inte och ta en bild ur arkivet)

<3 Detta ska självklart redovisas på bloggen samma dag du tar bilden

<3 Inget tvång på antal personer du ska utmana, gör precis som du vill

<3 Se denna utmaning som en kul grej, ut och fotografera men framför allt ha kul =)

<3 Kom ihåg att länka till de vänner du vill utmana och informera dom om det

Följande personer vill jag utmana 

<3 Zera

<3 Skorpan

<3 Marthina

<3 Fru Ljungberg

<3 Kusin vitamin i huvudstaden


Nu kör vi brudar =) Lycka till.....

2009-03-18
 10:33:31

En kul grej...

Jag har funderat ut en ny utmaning som är ganska kul, kommer utmana några vänner! En utmaning som kommer få oss att se saker ur ett annat perspektiv..Men detta berättar jag mer om snart..Älsklingen och jag ska ut på en lång promenad med våran "bonushund" Molly =) På återseende!!

2009-03-17
 21:37:39

Min kärlek är hemma <3

Förmiddagen var riktigt seg, kunde liksom inte vakna till ordentligt ;-) Men på eftermiddagen fick jag ett ryck, städade huset, tvättade några maskiner och fixade med massa papper och lite annat smått & gott, härligt när det är så fint hemma!! Nu vill jag ha vår och värme, längtar så mycket..

Idag kom min kärlek hem, lycklig =) Vi har myst & käkat en trevlig middag <3

          
                        Bjuder på en bild från Venezuela, snacka om rödtottar =P  

 
2009-03-16
 23:58:59

som lovat...

så kommer kvälls uppdateringen ;-)

Har varit en riktigt bra dag idag! Dagen började med Kaffe & skitsnack med Elin! Sen åkte vi in till stan för att hon skulle möta Nea och jag va tvungen att kolla in dunder rean på Taste & toush 50 % på allt i butiken, inte dåligt! Hittade dekorationen till bröllopet, jätte mycket fint för under 150:- inte illa... Sen in på systemet för att beställa lådorna med champange inför bröllopet...

Åkte sen hem och fixade allt det sista som skulle göras så nu kommer min älskling bli glad när han kommer hem imorgon =) På kvällen kom Fam Ljungberg över på Mat & Fika, trevligt med lite besök och en paus från allt jobb med bröllopet!
2009-03-16
 16:05:42

Tiden springer iväg!

Hej hopp i farten...Tänkte ju blogga igår men det kom annat i vägen!

Dagen igår började med att jag hämtade älsklingen på jobbet, vi åkte in på "Rusta rean" och handlade nya efterlängtade tapeter till köket, hela 200:- kostade vårt kök att göra om =) Dan kom in på Kaffe och hjälpte till att tapetsera (läs:gjorde typ allt) ha ha, tack snälla!

Som tack för hjälpen bjöd jag honom på hans favvorätt hos oss, Lövbiffsrolader fyllda med ost i sås som serveras med potatismos, Min underbara kusin vitamin i huvudstaden som lärt mig =)

Efter det blev det myskväll med älsklingen och kvällens spännande Beck-det tysta skriket, skitbra film, riktigt spännande!

Nu så har jag en hel del att göra, återkommer ikväll och skvallrar!!

2009-03-14
 21:27:10

Trevliga dagar

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll med Emma & Peter, var ute för första gången och åt på En och En halv, super god mat och massa trevligt prat =) Efter restaurang besöket frack vi kaffe och såelade kort med Linda, Blev en ganska sen kväll!

Imorse var vi uppe med tuppen, käkade frulle och sen åkte jag och hämtade Elin och vi begav oss till Bålsta! Där väntade Sanna & Johan på oss =) Vi tjejer gick in i Bröllopsbutiken, där min vackra klänning hängde, tjejerna satte på sig sina tärnklänningar och vilka power puff pinglor ;-) Vilken trio, vi var skitsnygga =) Nu närmar det sig med stormsteg....Ni glömmer väl förresten inte bort att kolla in bröllopsbloggen va?!

Efter besöket i Bålsta så åkte jag & Elin till kusin vitamin i huvudstaden, hade super trevligt...Blev mycket kaffe, många paket, musik, skratt & tårar...Ungefär som det brukar vara där, ha ha!!



2009-03-12
 23:15:41

Mysdag..

Idag har det varit en riktigt trevlig dag. På förmiddagen kom Nicklas förbi på kaffe & fisksoppa och massa skit snack, var ett bra tag sen vi träffades nu!

Gick ut en sväng på eftermiddagen med Dan & barnen & lekte i snön, kul var det =)

Nu på kvällen var jag ute med Linda & Emma på En & en halv och fikade, Emma gick efter en timme men jag och Linda satt kvar ett par timmar till =) Va jätte skönt att komma ut från huset ett tag. Nu är jag super trött så nu ropar kudden, Natti natt.
2009-03-11
 22:52:36

Full fart......mot pension?

He he, känner mig riktigt gammal idag då vi varit inne på banken och bestämt hur vi ska pensionsspara, bra men inge vidare kul, just nu! Idag har vi gjort massa nytta hemma, storstädat, uträttat ärenden mm.. Känns riktigt skönt att ha det gjort inför helgen!! Ser verkligen fram emot denna helg <3

Nu på kvällen har jag och älsklingen ätit en god middag och sen bakade vi kladdkake muffins, blev riktigt gott =)


Snodde denna bild av kusin vitamin i huvudstaden, det var skön tycker jag =)
2009-03-10
 22:52:02

Soffpotatislandet....

Ja jag som undrade vad dagen idag hade att erbjuda! Mycket skoj är iallfall säkert, Älsklingen och jag hamnade i soffpotatislandet efter mitt sista inlägg, och helt plötsligt plingade det på dörren, det var Peter som kikade in på en kaffe & lite skvaller, jätte skoj..Sen kom Ronny förbi och babblade om lite allt möjligt & hämtade lite saker!

Älsklingen & jag har disskuterat idag om hur vi ska göra "om" huset så att det blir bäst med tanke på framtidens utmaningar, tror att vi kom fram till något riktigt bra! Får se när vi tar tag i projektet. Det är en sak att öppna sitt hjärta och hem, men det måste finnas en gräns också!

På eftermiddagen skulle vi bara gå över till herr & fru Ljungberg på en kaffe, vilket slutade med många timmars prat om allt mellan himmel & jord samt en riktigt smarrig middag, ja och självklart kaffe! Riktigt trevligt =)

Nu tänkte jag bjuda på en bild på "det nya köket", he he nejdå men tänk va nya gardiner & en skänk kan göra susen!


                                                 
Den fina skänken                                                              Nya gardinerna


                                     <3 Vårt lilla Kärlekaltare <3
2009-03-10
 11:30:03

Missat att blogga 1 dag

Och redan har jag fått knäpp på fingrarna ;-) Ha Ha, tack kusin vitamin i Huvudstaden som håller koll på Flisan =)

Jag tänkte blogga igår kväll/natt men jag orkade inte! Igår skulle vi göra så himla mycket men det slutade med att vi bara "hann" med hälften! Var på Willys i Avesta och storhandlade, sen skulle vi bara "kolla" på Jysk och det skulle vi aldrig ha gjort, slutade med att vi åkte hem med den där köksskänken vi velat ha länge, men vi hänger inte läpp för det för vi fick över 2000:- rabatt, nice! Det blev så himla fint i köket...

På kvällen var jag sugen på att kolla på film, har länge velat kolla på "så som i himmelen", älsklingen sa att vi hade sett den tillsammans förut, men det hade jag inget minne av, när vi kollade på filmen så visade det sig att det hade jag faktiskt inte, men den var riktigt bra, tyckte vi båda två!

Här kommer kusin vitamins efterfrågningar;

1. vill ha bilder på smulan :)

                                      
Här är lilltjejen                                            Som älskar att busa

                                
                            Och precis som sin mamma:
                                 älskar hon att sova..


2. Vill veta Freddes reaktion?!
-Där är Flisan inte med på vad hon menar?!


3. Svensexa & Möhippa, vad är det??! JAG orolig?! Ha Ha, nej då!

4. Uppdatering om ev nya jobbet kommer under veckan!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!!!
2009-03-08
 21:37:10

Myssöndag!

Har varit en mysig söndag idag, lunch, kortspel & prat med Fam Ljungberg! Efter det har jag och älsklingen fixat med lite saker här hemma! Handlat på ICA och haft en allmänt trevlig eftermiddag/kväll..

                  

Till middag åt vi "Bruchettas" så himla gott, vi åt det första gången i Venezuela! Riktigt gott, fråga gärna om recept om ni vill ha =)

                

Det snöar som tusan här, inge kul, vill ju ha vår nu!! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Beck-Skarpt läge, spännande! Ha en trevlig kväll allihopa...

2009-03-07
 22:41:34

Grattis

Pappa som fyller 55 år idag =D

Igår åkte vi till Bålsta för det sista "piffet" med klänningen, efter det drog vi vidare till Fredriks föräldrar i Uppsala, där det bjöds på smörgåstårta & öl, efter en trevlig kväll där somnade vi gott. Imorse åkte vi till Sthlm, första stoppet var verkstan där vi fikade med pappa och grattade på stora dagen! Fredrik sattes i jobb av pappa, vilket resulterade i en riktigt ren & snygg bil, ha ha!

Efter några timmars skvaller med pappa, åkte vi vidare till kusin vitamin i huvudstaden där vi snackade ännu mer skit och drack ännu mer kaffe =) Har varit en riktigt trevlig dag! Var inte så länge sen vi kom hem nu, älskade smulan pratade en massa massa när vi kom hem *saknad*

Nu ska vi kolla klart på filmen, ta en kopp te, och sen väntar min kudde! Ha en trevlig kväll...



                                                
Tänk vilken service =) Fredrik & Pappa
2009-03-05
 09:46:16

Detta måste ses...

Vilken fantastisk pappa, det här måste ni bara se, jag blev verkligen rörd!

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY


En dag frågar en son sin far:
"Pappa, springer du en maraton med mig?

"Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?"

och pappan svarar igen "ja, min son", de gör sin andra maraton tillsammans.

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
( 4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...Och här kommer videon till denna historia (måste ses för att förstå...)

2009-03-04
 23:02:18

Tjock och mindre värd?!

Som ni förstår har det hänt en hel del på sistone! I fredags var det som jag skrev en riktig skitdag, jag fick sparken från mitt nya jobb pga av min övervikt, det är en ganska lång historia, men kalla fakta! Helt jävla sjukt. Jag tycker själv att jag är en fantastisk människa med många fina egenskaper! Många överviktiga skäms och mår dåligt över sin vikt, men jag kan med högt huvud säga att jag är stolt över mig själv, jag tycker jag är vacker även om jag bär på många kilos övervikt.

Jag vet självklart att det inte är bra att vara överviktig och att det finns många risker med det, men jag kan inte gräva ner mig själv för det och tycka att jag är ful osv! Vi har bara ett liv och det ska vi njuta av! Jag är ju inte  mindre värd för att jag är tjock, precis som att man inte är mindre värd pga bla läggning eller nationalitet. Det här visade dock att jag inte får tycka att jag är bra och vacker, utan jag ska sparkas på och tryckas ner, jag har inte rätt att ha bra självförstroende, jag har inte rätt att ha ett arbete, nej för jag är ju tjock!

Som ni kanske kan förstå så har det här tagit hårt på mig, det är klart att jag blir ledsen och har funderat på "mitt värde" men ju mer jag tänker på det desto mer förbannat blir jag, dom ska inte få lyckas bryta ner mig och min självkänsla, jag är bra och det är dom som gjort helt fel och diskriminerat mig. Synd bara att ingen av dom kan ta sitt ansvar och konsikvenser av det dom gjort. Jag hoppas bara att dom en dag ska inse hur fel dom betett sig. 

Jag är den jag är och kommer aldrig ändra mig för någon annans skull..........


Ni som känner mig vet att jag är en glad & possitiv tjej..Jag kommer inte gräva ner mig pga detta och jag ser faktiskt det här som en möjlighet, Jag har redan ett nytt fantastiskt arbete på G och jag hoppas från hela mitt hjärta att jag får possitiva besked nästa vecka! 

Om jag får possitiva besked nästa vecka så kommer jag även göra något som jag velat göra i många många år!

// Tjock, men inte mindre värd

2009-03-02
 00:30:23

Intensiva dagar!

Ja som sagt Fredagen var inte bra- nått mer om det vill jag inte berätta om förns på måndagkväll!
(för mig är det söndag idag, har ju fortfarande inte lagt mig)...

Lördagen var ganska så bra, fick trevligt besök av Lotte & Biggan på dagen, det var verkligen länge sen, fick tulpaner och en jätte fin present

                                             Together- Willow Tree..

Senare på kvällen tittade Familjen Ljungberg in på en underbart god 3-rätters middag! Riktigt trevligt..

Idag har vi varit i Uppsala, hälsat på Freddes föräldrar och varit på Hockey Mora-Almtuna, riktigt spännande match och ett bra drag! Nu har vi nästan precis kommit hem, varit i Avesta på Akuten med Dan Banan som gjort illa foten rejält, läkaren misstänkte att det kunde vara brytet men röntken var stängd, så han fick antingen åka till Akuten i Falun och vänta ett X antal timmar, eller hem och sova och röntka imorgon bitti, tror att jag får vara Taxi imorgon eftersom att trollungen ska skolas in på hennes nya dagis =)