2008-02-25
 13:48:28

Lycklig

Det är jag verkligen nu! Vilka underbart härliga Dagar vi haft i Danmark..Det har verkligen varit tokroligt.! Vi har gjort så mycket under dessa dagar (orkar inte skriva om allt) men sammanfattningsvis har det varit många härliga känslor & upplevelser! Nu är vi hemma igen och tillbaka till vardagen, är sjukt trött idag, men men!!


I LOVE MY MAMA!!

image186
2008-02-19
 11:23:17

Jippie

Imorgon bär det av, Gaah har fjärilar i magen och resfeber så att det skriker om det =D Men det ska bli så underbart skönt..Mycket att tänka på och komma ihåg inför resan bara, får ju inte glömma något!!


image184


Ikväll blir det avskedsmiddag med jobbet, känns jätte tråkigt.! Men jag är övertygad om att allt kommer gå bra! Tack till Magnus och Niklas som ställer upp som fiskvakt och husvakt under vår resa! Ni är guld värda.!! Ha det så bra här hemma nu, kommer att sakna Er mina kära vänner!! So long
2008-02-17
 21:21:16

<3

Dagarna flyger förbi fortare än någonsin, jag hinner inte med och tänka. Imorgon är det ny vecka igen,men det här ska bli en bra vecka! Har haft en lugn och trevlig helg, på fredagen firade jag och älsklingen Alla <3 Dag, han jobbade i torsdags så vår Dag vart den 15:e =D Igår var vi hemma typ hela dagen, fick middagsgäster på kvällen. Vi hade riktigt skoj, kollade på filmen "Se upp för Dårarna" och sen spelade vi Monopol, fastnade verkligen i spelet för vi blev riktigt chockade allihopa när vi såg att klockan helt plötsligt var 03.00 på natten!


Idag har det varit en lugn och mysig dag!! Fredrik och jag börjar förbereda oss mentalt, det är faktiskt bara 3 dagar kvar! Men det ska bli så jädra underbart att åka bort, bort från allt!!

2008-02-13
 15:39:34

Imorgon..

Är det Begravning för dig, det blir vårt avslut & farväl tills vi syns igen!

2008-02-12
 14:58:34

Back in Town..

Yes, då var vi hemma igen.! Kom hem igår kväll efter en underbar kryssning med mina kära vänner. Jag hade det så trevligt och det var skönt att komma bort ett tag och tänka på annat. Att få ha roligt och skratta betydde enormt mycket för mig nu!  Åkte på en 24 h kryssning med Cinderella och hade riktigt skojigt, åt god mat, dansade,spelade & hade jätte mysigt! Vi handlade så mycket i Taxfreen att vi kan åka iväg 24 st =D Vi kommer att lägga upp en intresseanmälan för de som vill följa med nästa gång, Ha Ha!!


2008-02-07
 21:12:32

Sorg..

Jag orkar egentligen inte sitta här och skriva nu, jag orkar ingenting! Jag orkar inte gråta längre, orkar inte tänka, prata eller någonting!! Det är så jobbigt nu!

Jag vet att du har det bra i himelen nu.!





Av: Erik Blomberg (1894 - 1965)

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där.
Vi ser ju inga stjärnor,
där intet mörker är.

I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt,
som ljuset med bävan längtar till.

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär



image183



2008-02-03
 21:20:53

Söndag..!

Idag har det varit en mysig dag hemma, bara slappat och tagit det piano! Såg en artikel i AFTONBLADETS bilaga "Mat & Vin" Där den godaste kladdkakan i Sverige korades, Så jag tänkte att jag skulle prova på att baka "Duokakan" som den hette, Den var väldigt annorlunda men God =D

Hade besök nu på kvällen och de tiggde både av den goda gulash soppan jag tilllagat och av Duokakan, inte nog med det så skulle de ha kaffe oxå =P Ha Ha..Vi kollade nyss på "Singing Bee" Jag tycker det är skit kul.! Nu ska vi bege oss ut i snön..Natti
2008-02-02
 21:24:06

Blod, Skratt & Tårar!!

Jaha då är snart Lördagen över..Det har varit en trevlig dag.! Vaknade vid 10.00 ca och blev serverad frukost av min älskade innan han stack iväg till jobbet. Hade en fruktansvärd huvudvärk imorse så jag tog 2 tabletter och vilade på soffan, tog mig i kragen efter en timme och gjorde iordning mig för att åka och dricka kaffe hos Elin..Skönt att komma iväg och prata lite, har varit väldigt ledsen på sista tiden, så jag behövde lite stöd och framför allt att få skratta!!

När jag åkte därifrån var jag genast på bättre humör, åkte hem för att förbereda middagen med vännerna, massa tok vart det! Jag satte i halsen, fick helt plötsligt jätte svårt att andas och hostade blod tillslut- det är inte hälsosamt att ha roligt!! Skulle igentligen gått ut på Rootvälta ikväll med Elin & co, men jag känner att jag inte orkar!

Den glada härliga känslan är borta och ledsamheten kryper sakta fram-Jag orkar inte!!
2008-02-01
 23:39:40

Fredag..

Wee äntligen Fredag!!Nu ska det bli skönt med lite ledigt..Behöver en stärkande helg med vila, vänner & mys. Var och bytte ut min stav imorse, sen var det jobb, och nu på kvällen har vi käkat middag med Niklas..Var en sväng och handlade, när vi kom tillbaka bänkade vi oss framför tv:n för att se Let´s Dance, jag gillar det programmet, underhållning på hög nivå!! Kollade också på "Hjälp" Jag har aldrig varit så förtjust i det, det enda jag igentligen asgarvar åt är Agressiva Johan, ha ha!! Nu har vi precis spelat lite spel, känner att det är dags för en varm kopp Te och sen vill jag nanna kudden! Godnatt