2008-12-31
 00:49:16

Stockholm in town!

Jaha, då var "fjollträsk" in the town ;-) Hämtade upp Skorpan, Nicke & Mickan vid tågstationen nu på kvällen, vi började med en rundtur i "stan" sen begav vi oss mot Kingen, käkade en fantastisk middag, sen hem för att kolla på filmen 27 dresses, spela lite kort, dricka te & snacka skit!

Annars har dagen rullat på! Upp & gjorde frukost till älsklingen som skulle iväg och jobba, städa, fixa, handla & dona! Besök av Elin, Henke & Sara som sa hej då "hemresan" till London! Fixa lite andra saker & sen en sväng till Fru Ljungberg som bjöd på kaffe och alldeles för liiiite skvaller, men det tar vi igen snart ;-) Right?!

Bäst imorgon;


<3 Min älskling kommer hem <3
<3  Min kära syster kommer till Hedemora *Längtar*
<3 Det är NYÅR =)
2008-12-30
 00:31:14

Hemma igen!

Tänk va en dag kan bjuda på härliga ting! På förmiddagen åkte jag och Linda med ungarna till Jysk och fyndade lite! Sen bar det hemmåt för att göra lunch, fika och gagga lite! Väntade in älsklingen som kom hem ca 13.00 och 14.00 satt vi i bilen, hux flux på väg mot Sthlm, hade några släktingar från Danmark & min lilla syster Katta som var på besök, kände att det kliade i fingrarna, ville så gärna kramas och prata om massor, så vi åkte =)

Nu är vi iallafall hemma igen! Skönt det, båda är riktigt trötta! Nu ska vi skriva upp lite saker som ska handlas osv för imorgon blir det full rulle!! Natti natt 
2008-12-29
 00:16:47

Nattuggla!

Ja nehe joho, då sitter jag här igen, tänkte att jag skulle uppdatera om dagen, men ville inte skriva det tillsammans med inlägget nedan! Dagen har varit bra idag! Älsklingen hade missuppfattat tiden då bussen till jobbet skulle gå, så jag ställde självklart upp och skjutsade honom till Borlänge, då fick vi ju lite extratid tillsammans =)

Efter det åkte jag hem till Fam Ljungberg där vi spelade kort & fikade, trevligt! När jag kom hem tog jag tag i lite praktiska saker och sen fick jag ett riktigt ryck, är så trött på julen nu, så granen flög ut från balkongen och alla julgrejer åkte ner i kartonger, see you next christmas! Passade på att städa lite och göra fint! På kvällen här så gjorde jag iordning Thaimat till mig själv, fick besök en sväng av Herr Ljungberg som ville ha kaffe & ett parti kortspel och sen kollade jag på filmen "smother" den var lite små kul faktiskt! Tror älsklingen vill se den imorgon när han kommer hem =) Nu ska jag försöka sova så att timmarna går lite fortare tills mitt hjärta kommer hem <3
2008-12-28
 16:16:16

En vän som är värd all min favoritchoklad i världen..!

Det är hon verkligen värd! Detta inlägg är tillägnat dig Sanna;

Jag vet inte om jag säger det tillräckligt ofta; jag uppskattar dig & din vänskap! Du är en riktig vän som alltid ställer upp i vått & torrt! Du gör mig på bra humör och din vänskap mig stark! Igår när jag var helt ute och cyklade, kom du till undsättning och puttade mig i rätt riktning igen! Du har alltid funnits där för mig & jag hoppas att du alltid kommer göra det!

Vi är så långt borta från varandra, men ändå så nära, saknar dig så mycket, bara att ha dig i närheten, lyfta telefonen och säga: hörru bruden nu dricker vi kaffe! Jag försöker tänka på dig som en stjärna, jag ser dig inte alltid, med du finns alltid där!!!
Det är ju ödet som bestämt att vi ska regera över två olika städer ;-) eller hur?!

Love you
2008-12-26
 23:58:40

Julstrul...!

Jag har aldrig vart med om nått liknande på Julafton-för mig är julafton heligt, jag älskar julen! Men iår vart julafton en riktig katastrof! För att göra en lång historia kort; Vi satt uppe i soffan & kollade på Kalle Anka, då julgranen började blinka, diskmaskinen nere började smälla och låta, alla lampor blinkade hit & dit och ugnen slutade fungera (observera att ni hade julsteken i ugnen) det blev kallt i huset och vi hade inget varmvatten alls! Så fort vi tände en lampa så sprakade det och blinkade!

Vi var så hungriga att vi tände massa levande ljus & gjorde det bästa av sistuationen! När vi sitter & skålar och lugnet börjar infinna sig hör vi världens jädra smäll från övervåningen, springer upp & ser att katten har vält granen, som slagit ner alla fina porslingprydnaderna på tvbänken, glaskulor från granen som ligger lite här och där! Där var stämningen helt bortblåst igen & vi var båda sura!

Men men vi gjorde det bästa vi kunde av situationen, bytte julklappar, fick så mycket fint =) och hade en trevlig jul trots allt strul! Dagen efter var vi tvugna att leta reda på en elektriker, inte så lätt på juldagen kan jag säga! Som tur är kom Lindas pappa till undsättning och det visade sig att det bara var en proppjävel som gått, fan kunde ingen sagt det?! Kollade ju alla proppar, om det gått någon, men nej det såg inte ut så! Tack & lov tröstade han en ännu surare Lisa med att det inte syndes på proppen att den var trasig!! 


             
                                     
Juldagen fylldes dock med mys hos vänner med massa gott fika & skvaller, en riktig mys kväll med sällskapsspel och prata massa gamla härliga minnen med älsklingen!

Idag har vi haft besök av Fredriks familj, ätit massa god mat, fikat och bara haft det trevligt! Nu på kvällen var vi hos Fam Ljungberg som alltid är så Goá, massa mys,god mat och fika bjöds det på!

(Ps; Herr Ljungberg, jag & din fru tog i hand så sluta tjafsa) HeHe!!

(Ps2; måste bara tilllägga att Tant Lisa är stolt över lillgrabben som tog flaska av mig idag, då vet fru Ljungberg vad hon ska göra på nyår)

2008-12-23
 23:35:08

Dan före Dopparedan!

Imogon kommer tomten =) Jippie! Ska bli så kul att se älsklingens reaktion när han öppnar sina klappar!

Idag har det varit ännu en dag fylld av massa saker att göra! Har varit till systemet och handlar julens ranson, varit och firat Lilla underbara Melissa som fyller 2 år idag =) Massa gött fika & prat! Julstökat lite här hemma, fixat julskinkan, städat, bakat mm! Och självklar tradiotionen "uppesittarkväll" med Bingo, vann inget som vanligt!
 
Tur att Emma kom förbi på lite fika och prat, det gjorde ju det hela lite roligare! Nu ska jag och älsklingen pyssla lite och göra det sista inför morgondagen och då är det en av årets bästa dagar- God Jul...!
2008-12-22
 23:44:20

Mys Dag!

Idag har det varit en riktigt trevlig dag! Åkte till Säter imorse & umgicks med Niklas, släppte av älsklingen vid stationen så tog han tåget till jobbet! Åkte hem käkade lunch och sen kom Fam Ljungberg på kaffe! Var barnvakt åt Melissa, eller ja, det var hon som ville stanna kvar hos mig =) Så vi dansade lite och lekte, sen gick vi in till stan, kikade lite i affärer innan det var dags att lämna av henne hemma! Sen hämtade Elin upp mig & vi hade en helmysig kväll med massa skvaller & mys! Imorgon kommer min älskade hem *längtar*
2008-12-21
 15:20:44

Tröttis

Oj oj oj vilka dagar det har varit, ännu mera full rulle! Spontant bestämde jag mig för att åka till Sthlm i Torsdags och hälsa på min pappa, lämna julklappar och hinna med en lång fika med kusin vitamin! Trevligt värre! Behöver jag ens säga att det blev ett besök på IKEA?! Hi hi...

Fredagen bjöd på lite julstök hemma och mys med älsklingen, som jag senare på kvällen var fyllechaufför åt, han hade lyxen att få gå ut och äta gott & dricka med jobbet =) Så jag och Niklas umgicks och hade allmänt trevligt!

På lördagen var det lillajul som firades här hemma med massa underbara vänner, gott fika & julklappsbyte´n! Helt plötsligt ett tu blev det bestämt att vi skulle ha fest, och fest blev det! *inga fler kommentarer* Kl 5 på morgonen, arg som ett bi fick Lisa äntligen sussa, men det varade inte många timmar, he he! Men men!

Så nu sitter jag här helt slut & hungrig, vi kollade precis på en film Johan Glans på turne eller nått, tycker han är så jävla klockren! som sagt nu: mat...Laaaater
2008-12-17
 23:58:48

Inte en lugn stund!

Har det varit sen vi klev av planet på Arlanda! Verkligen full rulle, massa mysiga fikor med vännerna! Storhandling inför lilla jul & julafton! Julklappar och allt annat som ska inhandlas, typiskt julstress, mm!

Idag har vi tapetserat om i Gästrummet och möblerat om på övervåningen, allt blev så himla fint, riktigt nöjd =D

Har egentligen så mycket jag vill skriva om, allt vi gjort dessa dagar mm, men jag orkar inte! Är så himla trött!! Nu är det underbar efterlängtad helg snart dessutom!
2008-12-14
 01:44:42

Borta bra men hemma bäst!

Nu så är vi hemma i Dalarna igen! Fullt av snö och kallt.! Härligt =) Snart bankar julen på dörren & det är massor som ska göras innan dess! Som jag skrivit i tidigare inlägg har vi haft det underbart på semestern, fick massa ny energi så att jag orkar ta tag i saker som behövs ta hand om!

Här kommer lite bilder från semestern;

           

      

          

     
    
    


       

     

      

Det var ett urval av bilder tog 474 bilder & alla dom orkar jag verkligen inte lägga upp, ha ha! Orkar inte skriva text till bilderna! Tänkt va klockar sprungit iväg, redan 02.00 strax! Nej nu ska jag gå och lägga mig! Natti natt
2008-12-09
 17:01:58

Happy happy?!

Hej Svejs...Har precis skrivit pa msn men en nara van som berattade en sak, och du kan tro att jag blev glad?! Jag hoppas verkligen att det kommer ga bra :) Happy Happy ar jag nu!!! (kanske skvallrar sen om jag far)

Imorgon ar det dags att packa vaskorna, for pa torsdag kl 12.00 tar bussen oss till flygplatsen och nan timme senare aker vi hem! Det ar lite blandade kanslor infor det, det ar sa skont med semester, manga sa att 2 veckor var for lange men jag hade kunnat stanna langre om det inte var for Smulan som jag saknar som tusan & vannerna!

Nej nu ska jag ga och njuta av solen lite, sen blir det firande pa isla margarita, da svarfar fyller 50 =) Laaater!!
2008-12-06
 00:33:12

Holà

Nu ar det mindre an en vecka kvar tills flyget tar oss hem till Sverige igen...Vad har vi att vanta?!  Ar det mkt sno? Kallt?

Har ar det otroligt skont, va har haft ca 30-35 grader varmt och det flaktar skont! Har regnat till och fran men det har inte gjort sa mycket! Solen tar iallafall som fan har, bade jag och alsklingen ar roda som kraftor, och med min vanliga tur sa har jag brant mig varst, jag har tom fatt brannblasor i pannan, ha ha!

Inte ens nar jag har semester slipper jag undan min otur, inte nog med brannblasorna, vi akte taxi har om dagen och han korde pa natt, da slog jag i pannan och fick en bula, lite senare nar jag skulle ga ner for en trappa halkade jag, vrickade foten och slog i ryggen rejalt, det kallar jag otur, he he!

Vad har vi mer hittat pa? Vi var pa ett stalle som heter LA ALDEA dar de har massor av vackra parlsmycken, Venezuela ar kant for sina svarta parlor, vilka ar unika da man endast hittar de akta har! Dar blev det ju sjalvklart lite shopping, lite presenter och annat! Vi stannade till vid en Romaffar dar Fredrik hittade den basta Romen i landet till ett riktigt bra pris!

Det ar verkligen jatte skont att ha semester, slappa, sola, bada och ata gott! Men pa ett satt kanns det konstigt eftersom att det snart ar jul =) Det ar trakigt att missa mkt av det December manad har att erbjuda, tex julskyltningen, 1a & 2a advent, snon och julkanslorna! Men men vi at faktiskt pepparkakor och tande ett ljus har pa forsta advent, sa lite julkanslor finns =)

Aventyr; Vi har bla varit pa att stalle som heter Manzanillo, dar vi skadat en otroligt vacker strand och njutit av en ol i solnedgangen, underbart=)

Igar flog vi till LOS ROQUES, paradisoarna som de kallas! Oj oj oj va underbart det var dar..Vi fick se 150 st oar, akte runt med Katamaranen och utforskade vissa oar narmare! Vi stannade vid en o dar vi snorklade bland korallreven, vilken upplevelse, tyvarr missade jag rockan som vissa andra turister sag *morr*..Sen var det dags for lunch pa stranden, sol & bad! En helt otroligt upplevelse & utflykt!

Idag har vi varit och shoppat, har hittat massa fina souvenier (ni far se hemma) vi tankte fixa en "semesterhorna" dar vi ska samla saker fran de platser vi besokt!

Imorgon ska vi ivag pa en sk otur dar vi ska fa utforka sjalva isla margarita lite narmare, bla se kyrkor, fa chansen att ha en stor orm runt halsen (jag komemr aldrig vaga), ga pa "kaninmarknad" som det kalls mm, det ska bli spannande! Far se om jag hinner uppdaterna natt mer innan vi kommer hem!

Nu ska jag och alsklingen ga pa en fin restaurang, njuta av en harlig middag och lite drinkar, sen blir det till att lagga sig i tid ikvall eftersom vi ska pa utflykt! Ta hand om er dar hemma nu! Saknar er! Kramar Lisa
2008-12-05
 18:07:56

Manyana Manyana!!

Sa lever dom har i Venezuela, vilket typ betyder "ta det lugnt" ...Darfor sager jag Manyana till er for jag tankte uppdatera och skriva vad vi gjort, men jag maste ivag pa en grej, sa jag uppdaterar senare ikvall.Hors snart igen! Puss Puss