2009-05-05
 13:39:10

Mer av mig

Hittar ni här, välkomna!
2009-05-01
 23:28:23

Sista inlägget som miss Jacobsen

Sitter nu i sängen på Hotellrummet, haft en toktrevlig middag med min blivande man, alla goda vänner, mamma och vagn! Jag längtar så sjukt mycket tills imorgon, men jag tror fortfarande inte riktigt jag har förstått att jag blir Fru Roos imorgon :) Imorgon tänker jag inte blogga (som ni kanske förstår) ha ha! Utan jag återkommer med nytt efternamn och en ny blogg :) Godnatt allihopa<3
2009-05-01
 16:34:34

Lugn och fin...

Inte precis så jag känner just nu, sitter nu själv på hotellet och försöker varva ner, har haft en del "downs" idag med nu kommer det bara bli bättre och bättre! Har träffat Sanna & Johan, lämnat deras kläder! Nu ska jag om ca 45 min hämta Elin, Mamma & Vagn på stationen :) Jag ska träffa min mamma :) Längtar så så så mycket...

Sen ska Jag, älsklingen, Mamma, Vagn, Elin, Dan, Sanna & Johan gå ut och äta på en grek/turk restaurang som är skit bra, äta gott, prata massa skit och ta en jävel ;-) Ha Ha, måste ju lugna nerverna! Hörs senare ikväll!
2009-05-01
 13:47:44

Bridzilla, jag?

Ha ha, nu är vi verkligen nervösa, springer hit & dit och försöker få ihop allt, nu har vi precis varit i lokalen och dekorerat borden, pratat med massa folk som ringt och skickat sms! Det ska fixas hit och fixas dit :) Trots nervositeten tror jag att jag kommer sova som en stock inatt, är redan slut och kl är inte ens 14.00!!

Nej nu blir det kaffe paus innan kaousen börjar igen, Imorgon smäller det :)
2009-05-01
 09:45:33

Igår..

Igår va det verkligen full rulle, och när jag väl hade en liten stund jag skulle kunnat blogga på somnade jag! Dagen igår började med att Fredde var hos frissan och fixade håret, det blev så jävla snyggt, verklingen annorlunda, jag fixade naglarna :) Sen hem för att packa i bilen och göra det sista och när vi skulle ta en hejdå cigg med Fam Ljungberg hade Molly börjat föda, det var så spännande och vi tittade på 2 valpar födas, jag fick hjälpa till och tvätta dom små, aaw så söta :)


Efter mycket om occh men kom vi iallafall väg till Uppsala och där var vi tvugna att första handla allt som fattades, men det var kul..! Shopping :)


Sen hem på fika till svärföräldrarna och sen vidare igen till Freddes barndomskompis Thomas med hans flickvän Sara, gud vilken trevlig kväll vi hade, vi kände att vi inte ville åka därifrån på kvällen för att det var så trevligt :)


Jag håller er Uppdaterade under dagen :) Lovar