2007-05-31
 10:25:41

Idag är det vår dag...

Idag firar jag och min älskling 4 år tillsammans, 3 år förlovade! Älskar dig obeskrivligt mycket Fredrik, du gör mig  grymt lycklig! Idag ska vi ha världens bästa dag.....<3

Som sagt Skepp & Hoj, nu åker Fredrik och jag på lyxkryssning, ååh va underbart det ska bli..Skriver mer när jag kommer hem! Laaaaater

2007-05-30
 21:17:55

<3

Idag har det varit en lugn dag, träffat vänner, lagat lasange, tvättat och tagit det lugnt, kom precis hem från en liten övningskörnings sväng med Emma i turkautomobilen, ha ha!! När jag kom hem hade Fredrik köpt blommor till mig, dom var så fina! Nu ska vi packa inför morgondagen och sen dricka te och spela spel!
2007-05-30
 15:20:26

Dagens bästa köp!!

Införskaffat av Fredrik, skivan=  ROOTVÄLTA- In session...Me like !!

2007-05-30
 00:37:17

Vilken dag!!

Oj oj oj va jag känner mig effektiv idag, har hunnit med en massa!  Gick upp tidigt imorse och fixade frukost till Fredrik, kollade lite på Tv och drack en kopp kaffe, packade bilen full med bråte som jag körde ner på tippen, kikade förbi Sanna en sväng och babblade lite! Sen bar det iväg till mekonomen, bildemonteringen och rättpris för att leta efter div saker, hitta såklart inte det jag skulle ha med min vanliga tur!! Sen begav jag mig till ICA för att handla lite, lämna paket och hämta paket!! Sen åkte jag hem, lagade mat, diskade, städade och tvätta fönstret!! Sen kom Niklas hit och vi åkte till säter för att hämta mina nya trädgårdmöbler =) Sen åkte vi tillbaka hem hit och drack kaffe, hälsade på Sanna igen, sen iväg till Statiol och handla lite frulle och nu är jag helt slut.. Ha Ha, vilken dag! Nää nu ska jag sova!! Laaaater....
2007-05-29
 09:20:41

Godmorgon!!

Nu sitter jag här framför datorn och skriver, gick upp ganska tídigt imorse och gjorde frukost till Fredrik som skulle iväg!! Usch och fy, nu kommer vi inte ses på över 24 h, hatar när han jobbar långpass!! Sen jag skrev sist har det inte hänt så mycket...Niklas och jag var i Avesta och shoppade loss, handlade bla en ny kontorsstol, kläder & lite annat smått och gott till hemmet! Igår kväll bjöd vi Sanna & Niklas på middag, det va jätte gott, sen drack vi kaffe och umgicks, blev en sen kväll igår, synd med tanke på att vi skulle upp tidigt!

Jaha hur ska jag sysselsätta mig idag då?? Hmm tror jag ska ta en promenad, en sväng till tippen med gamla kontorsstolen, handla på rättpris och städa, det låter som en plan!!
2007-05-28
 00:08:16

Vilken godistyp är du??

Var bara tvungen att göra godistestet på Emmas blogg..
Jag är tydligen en SUROLOG , HA HA !!!
Prova du också.. http://w001.candykingcampaign.com/se/


Ditt testresultat visar att du i huvudsak är en Surolog, en person som föredrar surt godis. 27% av de som har gjort testet är Surologer!
2007-05-27
 21:37:42

hänt...

Jaha, det här har varit ett par trevliga dagar!! I torsdags bjöd Emma på Kaffe & tårta, Tackar!! På Fredgen var jag hemma hos Erika som bjöd på födelsedagsmiddag, det var jätte gott! Igår umgicks jag med niklas, sanna, fredde & westman, käkade pizza och flummade! På kvällen fick vi för oss att åka till Avesta Festivalen för att kolla på Mandylon & Rootvälta! Åh va skoj det var, röjde som fan!!

Nu på kvällen har jag och Fredde ätit taco-buffe och myst!! Pratade med Elin nu på kvällen oxå- skönt att höra hennes röst. Saknar dej som tusan!!

Nu kommer Emma, vi ska ta en kopp Te och snacka skit!! Natti Natt
2007-05-24
 22:31:00

Födelsedag!!

image59GRATTIS EMMA, min kära vän som fyller systemet idag!! 
                                             Hoppas att du haft en bra födelsedag! Puss

2007-05-24
 22:26:33

Ensamhet!!

image599Genom att adoptera denna droppe och placera den på er egen hemsida/blogg visar ni sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet!

2007-05-20
 22:54:58

En lugn helg??

Skulle inte tro det!! Vi åkte iväg till Uppsala/Sthlm i helgen för att ta det lungt, umgås med vänner och familj. Men istället bjöds det på kaus!! Det har inte alls varit en lugn och rolig helg! Nu är vi iallafall tillbaka hemma i Hedemora, och säga vad man vill om Hedemora, men faan va jag har längtat tillbaka hem hit!!

Hälsade på kusin vitamin i lördags, fick äntligen träffa dom och FiFFin igen, gud va jag längtar, katten hade dessutom fått 4 små underbart söta kattungar!! ÅÅh va kär man blir!! Tok som jag är så glömde jag självklart det viktigaste- kameran, så jag har tyvärr inga bilder att visa!!

Nää nu ska jag gå och lägga mig i min egna säng, mys !! Natti

2007-05-16
 23:15:44

Jag är kass på att komma på rubriker!!!

Idag har jag varit med Bea på Wayne´s och fikat, träffade Emma & Emma där oxå!! Sen ringde Bettan och frågade om vi skulle ta en lång promenad och så vart det!! Skönt som fan att få komma ut i naturen!!

Sen tog jag mig hem, min karl hade ju lagat mat!! He he, gott var det!! Sen ringde jag Emma och vi redde ut det ena med det andra och jag måste säga: FAN VA SKÖNT!! Vi har ju bara missuppfattat varandra!! Feeelåt Lurkas!!

Jaha, annars har det inte varit nått speciellt idag, kollade på "pussy cat dolls" nu på kvällen, och jag höll på att dööö, oh my god, vilka flummiga tjejer (speciellt hon som rapade)...Skadeglädjen tog över när typ 10 av tjejerna började spy och blev sjuka!! Men nu fattar jag ju vad serien handlar om =) Dom ska ju välja ut en tjej som ska ingå i det riktiga bandet, hoppas det blir nån bra! För I LOVE P.C.D !!!

Nu ska vi sova, Z z Z z Z z Z z Z z Z z Z z .................
2007-05-16
 12:05:44

____Blogg____

Nu var det ett tag sen jag bloggade-igen! Börjar bli ganska dålig på detta, orkar inte! Jag ska inte skylla på att jag inte hinner- för tid det finns aldrig, det tar man sig!

Vad har då hänt på sistone? Ja det ser väl ut som vanligt- jag har jobbar och tyvärr åkte jag oxå på en brak förkylning förra veckan och låg hemma i feber! Fy ! Jag har umgåtts mycket med "vildkatten" =) Vi har grillat, fikat, kollat in butiker, och gjort annat skoj!!! I lördags var vi ute på ROOTVÄLTA, men först va det självklart förfest hemma hos oss =) oj oj oj va kul vi hade, va ett helt gäng här som drack och sjöng karaoke, tokkul hade vi..Söndagen ska vi inte prata om, he he! Annars har det bara barit sjukt tråkiga saker, typ städdag osv!!

Nu ska jag och Fredde gå igenom vad vi ska beställa hem! HoLaaaa
2007-05-07
 20:30:40

Sjukling?

Hej Hopp, undrar om jag börjar bli sjuk? Igår kväll mådde jag lite illa och kände mig konstig! Imorse hade jag feber, har bara legat och vilat hela dagen! Inge bra med mig idag! Hoppas jag blir bättre, vill ju jobba imorgon! Godnatt
2007-05-05
 22:43:24

Long long time ago!!!

Nu var det verkligen ett bra tag sen jag bloggade sist- som tur är så har det inte hänt så mkt! Förra veckan jobbade jag som ett svin, och nu i veckan har jag varit på långpromenader varje dag- hurtbulle =) Ha ha nää inte jag inte, men det är skönt att komma ut och gå tidigt på morgonen, sover ju inte så länge på dagarna nu förtiden!! Har lite mer energi nu..Men solen och det fina vädret gör sitt!

Nu har Elin åkt tillbaka till Stras, det känns jätte tomt utan henne, när man äntligen hade vant sig med att ha sin vän hemma igen! Miss you baby!!!

I veckan har jag oxå varit i kupolen och köpt nya jätte fina kläder, bla en klänning, blir så glad när jag hittar snygga kläder!! Dom har öppnat en ny butik i Kupolen ZIZI ? där dom bara hade kläder från storlek 44 och det är ju jätte skoj, nu kan man kanske hitta lite mer kläder! Fan va bra! Det var en bra ide!

Ikväll fick jag inviga min nya klänning, Fredrik bjöd mig på 3-rätters middag på Greken...Ola la va gott det var! Bästa stället i staaan =)

Nää nu ska "tant" Lisa sova, så att jag orkar upp tidigt imorgon och promenera!! Natti natt!!