2008-03-26
 22:19:18

"Long time no see"

Jösses va länge sen det var jag bloggade nu! Jag som tycker det är så skoj! Har hänt en hel del sen dess! Jag och Älsklingen ska ju flytta, den första Juli var det tänkt, men planerna ändrades snabbt och nu är det faktisk bara en månad kvar tills vi flyttar! Flyttar ut den sista April.. Allt blev så stressat nu, inte precis vad vi tänkt oss, men men det blir bra! Har ju längtat efter detta!

Nu under April blir det med andra ord Fullrulle, med bla Dop, Firande i Örebro, visit på sjukhuset ett par ggr, Packning, Städning och flytt. Kommer inte ha en dag som är lugn! Ska försöka hinna med och träffa vänner och kanske tom en liten tripp till Sthlm!!! Det löser sig alltid!

 
Livet är som ett pussel, lägger man bitarna på rätt sätt så blir det jädrigt bra!



image193


2008-03-18
 09:06:41

Tankar!

Snurrar runt jorden fram och tillbaka! Det känns konstigt att vi ska flytta, trivs ju här på nått konstigt sätt ändå! Men det kommer bli mycket mer utrymme och lugnare! Men jag är lika nervös för det. Eller egentligen är det många känslor, spännande, nervöst, roligt, läskigt, givande! Ja allt och lite till. Men jag orkar inte vänta längre, vill flytta nu på en gång, helst idag! Nej nu måste jag jobba lite! Ha en trevlig Dag.!

image191
2008-03-14
 22:07:03

Hemligheten!!

Nu ska den avslöjas! Har inte velat dela med oss av detta innan allt blev 100 % säkert!! Vi ska flytta =D Har längtat efter detta så lääänge nu..Byter hem & mobil nummer, men jag sms:ar självklart till er som förtjänar det =P Ha Ha!!
Ska faktiskt bli underbart skönt, Nu räknar jag och älsklingen Dagar!!!

image189
2008-03-13
 21:47:46

Snart snart..

Har haft så fruktansvärt fullt upp att jag inte ens hunnit med att blogga!!

Men Imorgon Lovar jag att avslöja vad det är för något jag talat i gåtor om på sistone! Imorgon avslöjas det! Åååh längtar efter att berätta!!! Snart Snart!!
2008-03-09
 21:49:36

Helgen..

Har varit fin..I Fredags efter jobbet åkte vi till Stockholm för att träffa min pappa som fyllde år! Sen åkte vi vidare till Uppsala och träffade Fredriks Föräldrar och släktingar!! Igår kväll kom vi hem och hade bara en mysig hemma kväll! Idag har vi varit i Avesta och handlat och nu sitter hela kullen och kollar på Wallander!!

Längtar så sjukt mycket tills imorgon, vi är ganska så nervösa båda två!! Imorgon =D Jippie!!!
2008-03-07
 13:58:37

GRATTIS!!

Världens Bästa Pappa på din Födelsedag!

image188

Hoppas att du får en toppen Dag, Hip Hip Hurra Hurra Hurra Hurraaaa!!



2008-03-05
 21:29:48

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaan (ursäkta)

Shit va rädd jag blev!! Jag,Michelle, Niklas & Älsklingen skulle åka till Avesta för att lämna Tarja i sitt nya hem, men vi blev hungriga så vi bestämde oss för att ta en burgare på Donken. När vi stod där i Mcdriven (Jag med friläge i och dragen handbroms) Säger det plötsligt bank och vi körde in i bilen framför, va fan, jag hade ju handbromsen i..Killen i Bmw framhör hoppas ut och blir förbannad som en tok, vilket jag förstår, jag står helt förvirrad, fattar inte vad som har hänt och får jordens utskällning, blev så rädd att jag nästan började gråta..!

Bad så hemskt mkt om ursäkt och sade att jag hade dragit åt handbromsen hårt och att det måste va fel på den. Han arg som satan, svor osv, sen kollade vi på bilen, och som tur var hade det inte hänt ett dugg, inte ens en liten repa!! TACK!! Tyckte dock att han kunde ha lugnat ner sig lite (speciellt när han såg att inget hänt) men nej nej, han va lika arg ändå! Kalaset slutade med att jag själv blev så jädra förbannad! Bläää
2008-03-05
 10:53:05

Host Host

Gaah, jag har så ont i halsen! Vad hände? Det kliar och retas! Känner mig som en gammal kärring, går runt och hostar och kvider! Fy, måste bli frisk! Har inte tid att bli sjuk nu!!
2008-03-04
 18:50:01

Nu..

Är det dags att laga middag! Sen ska jag fixa iordning aquariet, kolla in Gynning och sen blir det att lägga sig i tid! Är så trött och måste ha all energi tills imorgon!! Fick väldigt posetiva besked idag jag och älsklingen =D

image187Till sist: Ett Stort Grattis till Peter som fyller idag!!
2008-03-03
 09:25:34

Up´s and Down´s

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, tiden rullar på så snabbt att jag inte ens vet vilken dag det är, ha ha! Tis och Ons låg jag sjuk hemma, tyckte synd om mig själv och kollade på film! Men på Tordagen blev jag snabbt bättre, men det kanske berodde på att jag visste att min Bästaste Bästis skulle komma och hälsa på mig!! Vi hade skit roligt gick bla på Waynés och snackade massa skit, välbehövligt..! Helgen blev inte sämre då Sanna & Johan kom upp och hälsade på, Vi hade jätte trevligt. Fikade, kollade på film, Bowlade mm!! Kul att ha er "hemma" i Dalarna en sväng, Längtat såå mycket.!

Nu sitter jag här på jobbet & längtar hem till älsklingen!!  Vi hade verkligen en mysig kväll igår!!