2007-09-30
 21:51:01

Roadtrip

Då var jag hemma från Örebro, skönt att vara hemma men tråkigt att lämna mín vän! Kom dit Fredag kväll, vi käkade god mat, kollade på film och myste! På lördagen åkte vi till Mariebergs köpcenter och shoppade, faaan va stort det var! Där hade dom en speciell mode show, gud va vi skratta åt dom snyggisarna! Käkade på donken gjorde vi och sen vart det takeaway kaffe! När vi kom tillbaka till Universitetet så bara slappade vi och skvallrade! Jag åkte hem ganska sent på lördagkvällen! Höll nästan på att köra på en räv, räven stod mitt i vägen och kollade mot bilen, men sprang sm tur var iväg sen! Puh!

Idag har vi städat och tvättat hemma! Ätit en god middag och bara varit, underbart! Gaaah höll på att bli tokig på min dator, men nu har snälla Maggan varit här och formaterat om den plus laddat hem nya roliga programm till oss =D Vi har precis kollat på Ensam mamma söker, det är ju bara så jädra bra! Blev nachos och Guaklakole (enligt veronikas son) mums! Nu är det dags att sova! Natti Natt
2007-09-27
 22:25:57

nu är det snart...

Helg igen =D och va snabbt veckan har gått! Imorgon är det härliga fredag imorgon, blir att jobba imorgon som vanligt och sen efter jobbet åker jag till Örebroooo. Ska hälsa på Elin, fan va kul det ska bli. Saknar dig vännen!
Var och käkade middag med Niklas på Waynés idag, mums! Emma var här nu på kvällen! Vi skulle kolla på idol och snacka skit, men det blev mest skitsnack, inte så mycket tv tittande =D Men men det var jue trevligare! Har längtat att umgås med Emma det var ju länge sen nu! Nää nu ska jag sova! Godnatt!

image157
2007-09-25
 19:29:56

Champagne & Desperate Housewifes =D

Vilken dag, puh! Har varit riktigt spännande på jobbet. Imorgon ska jag gå hem från jobbet med en champagne flaska, JAG SKA! Vi har en jävla kul tävling på jobbet, därav champagne!
Ikväll blir det myskväll, Idol-heja heja Marie, och desperate housewife..Längtar längtar!

image156


2007-09-23
 22:54:11

Rutin skapar kaus?!

Vi är många som tjatar om att vi skulle vilja ha lite mer rutin på livet, jobba 8.00-17.00, komma hem och laga mat, träffa vänner och ha helgerna fria! JAG är en av dom som har önskat mig mer rutin på livet, och nu när jag äntligen har det, så känns det som om allt är kaus i mitt liv..Jag hinner knappt någonting, fast jag jobbar 8-16.30 och är ledig på helgerna! Vart är tiden? Visst liite mer rutin har jag väl idag, kommer hem från jobbet, lagar mat, fixar och donar, kollar på TV och lägger mig i tid på kvällarna..Men ändå känns det som om jag inte hinner med ett dugg!

Vet att jag varit kass på att skriva här, har inte alls suttit mycket framför datorn, måste ju hinna med annat..Måste skärpa mig, tycker ju att det är kul att skriva =D Veckan har rullat på som vanligt med jobb och rutiner. Helgen därimot har varit ett rent Helvete, bara kaus..Skönt att vara hemma på plats i Hedemora igen, här är vi trygga, ha ha! Idag har vi bara myst framför Tv:n och nu ikväll var det ju ett av mina favvo programm på Tv, Ensam mamma söker! As bra jue =D Näe nu ska jag ta en kopp te och en dusch och sen blir det kväller! Natti Natt

2007-09-10
 21:14:41

Heeeeeelg

Nu har det varit riktigt skönt med helg..Har varit en tuff vecka, med mycket jobb och slit. Igår var det akut besök på akuten, foten svällde upp och hade sig. När jag kom till akuten så fick jag bedövning och så "fixade" doktorn problemet..Vill inte berätta om problemet, ganska äckligt!

Nu är det ny vecka och nya tag! Ska bli bättre på att blogga också, lovar! Nu ska jag konsentrera mig på telefonen, pratar med Emma nu =D Natti Natt

2007-09-05
 12:44:07

Lunch....

Är det på jobbet nu och jag har precis ätit upp min mat! Sitter på det nya fina kontoret i Avesta nu =D Trivs så himla bra här! Verkligen ett kanon arbete! Igår efter jobbet var det myskväll hemma med chips och idol, ÄNTLIGEN har det börjat igen, är så kul att se alla som kommer dit, ha ha! Sanna och Magnus var förbi igår och hälsade på, trevligt! Idag blir det hem och laga mat och tvätta efter jobbet! Sen ska jag bara slappa och mysa med Fredrik <3
Ha en trevlig onsdag!
2007-09-02
 22:00:09

Äntligen hemma igen!!

Nu är jag hemma igen =D är så himla underbart..Har haft jätte roligt i Sthlm på utbildningen och träffat massa härliga människor. Men gud va jag har längtat hem!! Tapetseringen blev jätte bra och nu har vi fått riktigt fint hemma med nya inredningprylar och Fredriks efterlängtade stoora TV!

I helgen har vi haft lite mys hemma med ett par vänner, ätit gott och haft skoj. Idag har vi bara slappat och varit och hälsat på Emma & Peter, gud va fint dom har i nya lägenheten =D Magnus har varit här nu på kvällen och vi har lagat mat och bara slappat!!

Imorgon är det första dagen på kontoret i Avesta, ska bli jätte roligt att se!! Nej nu ska jag ta och lägga mig så att jag är pigg imorgon! Pussar

image155