2009-04-29
 23:18:36

3 dagar kvar <3

Oj oj oj, nu är det nära :) Idag har jag jobbat ett riktigt soft pass 7.15-13.15 rena lyxen, sen till Frissan för att hämta lite saker och betalat min "skuld" från igår då mitt kort inte ville fungera! Sen till ICA för att hämta min klänning som kommit från halens! Åkte hem till underbara älsklingen som hade mat klart och vi satt och pratade massa om allt och ingenting! Fam Ljungberg bjöd på en kopp kaffe och efter det har vi inte haft en lugn stund här hemma, allt har gått i ett, kolla packlistor, packa, dubbelkolla och trippelkolla, får inte glömma något nu!

Idag fyller min fina vän Sanna Tanteluring :)
Ett stort Grattis på födelsedagen vännen!!

2009-04-28
 23:51:05

4 dagar kvar <3

Dagen började mindre bra imorse när jag blev väckt av en yrvaken gubbe som ropar att hans tåg till jobbet går om 15 min, var bara att stressa upp, byta om och skjutsa älsklingen till tåget...Sen hem för att byta om och in till stan igen, mötte Westman på Wienarn och tog en kopp kaffe, sen vidare till Åsa som färgade håret på mig, noppade ögonbrynen och färgade dom, nu är jag mörkhårig igen-me love!

Efter besöket hos frissan så åkte jag hem och sov ett par timmar, mår så dåligt nu av all jävla pollen som yrar omkring! Blir helt slut av alla medeciner dessutom! Vaknade och pratade massa med Sanna, skönt att babbla av sig lite jag sa tom "fölåt att jag pratar så mycket" ha ha då är det illa ;-)

Sen var det dags att åka in till stan igen för att handla på bokia, kolla loppisen, åka till Norrby och hämta div saker till Trulsa (krävande som hon är)...ha ha ;-)  sen vidare till Emma på en kopp kaffe.

Nu på kvällen har jag pysslat lite hemma, tvättat, vikt tvätt, fixat med lite papper och ringt några viktiga samtal, hunnit med en och en annan stinkpinne med Trollet och mys med Molly som jag hoppas får massa fina valpar snart, vill ju ha en "Nala", håller på med operation övertalning hos gubben men han är svårflirtat...Nej nu väntar kudden på mig och imörra väntar jobbet för sista gången innan jag blir fru Roos! 4 dagar kvar <3
2009-04-27
 21:31:28

Mys pys

Blev väckt 06.05 imorse av att telefonen ringde "kan du hoppa ut extra idag, P är sjuk" -A visst absolut jag kommer :) Till jobbet direkt för att pimpla lite kaffe innan det var dags att börja jobba! Jobbade till 16.00 idag, tröttmössa när jag kom hem, tog en liten powernap och när jag vaknade hade älsklingen lagat smarrig köttfärssås med spagetti!

Nu på kvällen har vi städat ur bilen och tvättat det, jävla pollen är ju överallt =( Nu ska vi kolla på film och mysa älsklingen och jag, han jobbar imorgon igen! Full rulle för mig imörra å, kul kul :)
2009-04-27
 00:04:42

Grillygrill kväll.

Har haft en underbart trevlig kväll med Fam Ljungberg, Emma & Peter, Niklas & Jill, vi har grillat och snackat en massa skit och skrattat åt massa tokerier :) Vädret pendlade lite fram och tillbaka, men det viktiga var ju sällskapet!

Var ner till Graven nu på kvällen, idag är det 1 år sen kära Bettan gick bort, kan inte förstå att tiden går så fort!

2009-04-25
 23:27:50

Lördag..

halloj, nu är jag ute sent igen ;-) ha ha, men jag hann inte få nå skäll iallafall..

Inatt sov jag ca 1 timme, sist jag kollade på kl var den 05.02 och alarmet satte igång 05.55, kul, vet inte varför jag inte kunde sova, antagligen är jag nervös! Iallafall upp tidigt för att jobba 10 h, trots att jag var så trött så gick det riktigt bra på jobbet, var som en jädra durasellkanin, låg långt före i tid. När jag kom hem var jag så trött, vilade en stund för att få lite energi och sen städade jag hela huset och tvättade några maskiner! Vill att det ska vara snyggt när älsklingen kommer hem så att han kan vila och bara njuta av att vara ledig =)

Efter städningen gick jag över till Ljungbergarna med en stor kopp kaffe, vi målade staket och snackade skit, blir så snyggt så! Linda och jag åkte på raggarrunda med skrotbilen, och jävlar va vi skrattade och folk glodde som fan, ha ha!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på Rocky, hoppas att jag sover kanongott inatt för imorgon hoppas jag på fint väder när det blir grillygrill :)

2009-04-24
 23:25:13

Besviken...

Idag har det varit en dag med massor att göra och inte alls allt gjort! Väntade på att älsklingen skulle komma hem vid 12.30, när han kom hem så drack vi lite kaffe och gick igenom dagens planer, vi åkte till ICA för att handla kvällens mat, vi skulle ha riktig myskväll så vi slog på stort :) Linda och jag var iväg för att kolla till Loppisen nu igen med tanke på löning och allt, då ska det va fullt. Hem för att mysa med gubben, som inte alls var så glad, han hade nämligen fått ett samtal om att han blivit beordrad att jobba igen och skulle ta sig tillbaka till jobbet så fort som möjligt.

Det är tyvärr det här som är baksidan med hans jobb, det kräver att någon är närvarande 24 h om dygnet för att hjälpa till, och ibland kan man bli beordrad att jobba-annars kan man få sparken! Så älsklingen fick packa väskan och åka tillbaka till jobbet 5 timmar efter att han kom hem, tycker synd om gubben, han kom hem och sa att det skulle bli så skönt med lite ledigt för att han hade så ont i ryggen! Med undantag från dessa få timmar idag så ses vi inte på 76 timmar...

Tänkte att jag skulle städat idag, men jag orkade inte alls! Gick över till fam Ljunberg som bjöd på kaffe, Linda skulle iväg på Kackelmöte och jag och Dan öppnade en varsin öl och började sätta upp staket och målade det vi fick upp! Nu är jag faktiskt trött, men det är skönt för jag ska jobba hela dagen imorgon!
2009-04-23
 21:13:38

Morr på mitt mobila bredband

Fan va förbannad jag blir på det, har strulat hela eftermiddagen och kvällen, loggar ut sig själv och sen vill det inte ansluta och kundservice är stängt!!!

Idag har det varit en bra dag, åt en god frukost med älsklingen innan han stack iväg till jobbet, sen fixade jag lite här hemma, innan jag satte på kaffe och Emma kom på en fika, vi satt ute i solen, skönt :)

Linda och jag åkte till Loppisen och kollade hur det "såg ut" på våra bord, på vårt bord hade det försvunnit lite mer, så vi åkte sammanlagt 2 ggr för att fylla på både jag och Linda! Efter loppisen gick jag och Linda och tog en kaffe med Niklas och njöt av att uteserveringen öppnat på "En och en halv". Hem för att umgås med fam Ljungberg på gården, busa med ungarna och Mollylinen!

Nu på kvällen har jag vattnat gräsmattan (det gick ju som det gick :P ) Den var så jädra torr så jag tyckte den behövde vatten! Nu ska jag strax gå på skattjakt i huset och leta efter fler saker att ställa på Loppisen :)
2009-04-22
 23:58:53

Galen bröllopsyra!

Som jag skrev i sista inlägget så skulle jag upp och jobba, kanon tid började 10.00 och slutade 16.40, var hemma strax innan 17 och då så där "lätt" stressad, vi skulle ju va på Loppisen och fylla på kl 17, så det var bara att slänga i mig en kopp kaffe och sen sticka igen, det har gått riktigt bra för oss på Loppisen, de första dagarna drog vi in 910:- inte illa!

Nu till rubtiken; detta är en känsla jag och Trulsa har gemensamt, nu börjar det verkligen närma sig och vi påminner varandra om det och nervositeten =P tom Fredde har börjat bli riktigt nervös!

Vi ser verkligen fram emot vår stora dag som närmar sig med stormsteg! Idag har vi börjat packa ner lite av det som ska med till Uppsala, har även skrivit massa listor på saker som måste kommas ihåg och packlistor, ser lite roligt ut här hemma i köket, hänger 8 st a4 papper uppe på väggen, ha ha!

2009-04-21
 01:11:52

Nattbloggning!

Älsklingen och jag har precis avslutat dagens stora projekt, fixat gästpresenter och lagt dom i kartonger, många hade tyvärr gått sönder när dom fraktades, men lite superlim gör susen, nu får vi bara vänta på att dom som inte gick att räddas kommer!

Idag har jag varit i Avesta och skrivit ut och korrigerat vigselprogram och menyer, vi är verkligen super nöjda!

 
                                                  Gästpresenter i guldkartonger!


 
                             Vigselprogram och menyer, sorry den fula redigeringen, 
                                                       men menyn är hemlig!

Det är det här vi hållt på med nu hela kvällen :) Nu ska jag gå och lägga mig, jobb väntar imörra, Godnatt...

Ps, det som jag skrev om igår: orkar bara skriva att det har löst sig, nu FÅR vi gifta oss =)
2009-04-19
 23:13:02

Full fart..

Mot en ny fullproppad vecka!

Igår kom vi hem från Uppsala, som jag skrev tidigare har vi haft det riktigt bra! Fredrik passade på när han var där nu och övningskörde med Lennart, 2.5 timmar var han ute och körde, det hade tydligen gått riktigt bra :) "Gubbarna" passade på att göra lite ärenden i stan och betalade bla bröllopstårtan, slängde sopor på tippen mm.

Idag har det varit en ganska slö dag, låg i sängen jätte länge idag och bara slappade, sen åkte både jag och älsklingen till jobbet. Jag jobbade inte så många timmar, men det var ganska skönt ändå!

Är lite orolig inför morgondagen, undrar om dåliga besked väntas, nä fy! Vi tar det här imorgon, nu måste jag försöka sova!

2009-04-19
 13:58:02

Så jädra bra :)

Det här måste ni bara se, så jävla roliga killar ifrån Daaaaaalarna :P


2009-04-17
 21:55:00

Förlåt kusinvitamin i huvudstaden!

Här kommer uppdateringen, förstår att du är nyfiken!

Igår vaknade jag med ett ryck då det ringde på hemtelefonen! Kände att det var bäst att gå upp och ta tag i dagen. Jag visste att Fredrik skulle komma hem vid lunch och vara super trött, så jag städade hela huset och gjorde fint. När han kom hem spelade vi lite kort och käkade en väldigt god lunch/middag, sen han jag knappt med min kaffe innan det var dags att sätta sig i bilen, hämta mina brudunderkläder och sen speeda iväg till jobbet, det var det samtalet som väckte mig, dom ville att jag skulle hoppa in extra, och ja visst vad gör man inte?! Sen kom jag hem på kvällen, hann med att packa och sen bums i säng!

Inatt har jag inte alls sovit bra, jag sov max en halv timme inatt, var så nervös inför dagen idag! Imorse åkte vi till Uppsala, första stoppet var på IKEA där vi skulle köpa det sista dekorationen till Bröllopet, sen åkte vi vidare till restaurangen där vi ska ha festen och fick provsmaka menyn, så jävla gott :) Sen vidare igen för att träffa tjejerna som ska fixa hår och make på den stora dagen, sen vidare igen för att kolla in sviten på Hotellet vi ska spendera vår bröllopsnatt..Sen till Gränby för att handla lite annat smått & gott. Efter det åkte vi till kyrkan för att ha genrep och träffa Hanna som ska sjunga på bröllopet, allt gick verkligen super bra :) Nu är det verkligen nära när vi tom haft genrep, 14 dagar kvar :)

Nu sitter vi här i vardagsrummet snackar lite skit och dricker öl, riktigt trevligt. Jag måste bara få berätta att vi är jätte tacksamma, för Fredriks föräldrar berättade idag att dom kommer att betala en del av maten på bröllopet och det är verkligen jätte generöst, dom tusenlapparna betyder jätte mycket för oss!
2009-04-16
 00:13:29

Som utlovat..

Lite sent på kvällskvisten, men nu är vi äntligen klara! Vi hittade inte riktigt det vi sökte i Borlänge, var ute efter en blomsterbåge till bröllopet som vi skulle dekorera men det fanns inte! Så Linda & jag stod och dividerade fram och tillbaka inne på Blomsterlandet och kom på något riktigt bra, det blev verkligen superfint! Har även gjort klart bordsplaceringstavlan :) Tack snälla min fina vän Linda för all hjälp, det blev verkligen jätte bra :) Jag uppskattar verkligen all hjälp...Här kommer bilder;


                                Här är dekorationen som ska stå på varsin sida av oss



Här är en bild på bordsplaceringstavlan. Åh va jag längtar tills Bröllopet nu, det är bara 16 dagar kvar :)
2009-04-14
 22:16:48

Hej hej Hallååå

nu är jag tillbaka igen, verkligen dålig uppdatering här ;-)

Vad har då hänt sen jag skrev sist? Jo haft besök av Emma & Peter i söndags, vi satt ute på verandan och fikade, klämde i oss goda äggmackor och cooffee :) Plus en hel del kackel, ja iallafall från brudarnas sida!

Igår var jag med min fina Trulsa och vi fixade och donade, Hon ville öva på att sätta på mig klänningen rätt och det klarade hon galant, vi gjorde bordsplaceringstavlan och alla cdfodral skivor som ska delas ut :) Hann med en god lunch och en hel del skvaller! På kvällen fixade jag och Dan lite med Folkracebilen, och pratade massa skit vi å!

Idag har jag bokat tid Hos Åsa som ska få klippa, färga och noppa ögonbryn innan bröllopet, vart inne på Bokia och jagat det fina pappret till Vigselprogrammen och menyerna! Sen träffade jag Emma, vi gick på Granngården och sen till Wienarn för att käka lunch och dricka kaffe, väldigt trevligt.

Idag ringde dom från Loppis Myran och nu har vi äntligen fått vårt bord, jätte bra! Va dit mellan 17-18 och ställde iordning jätte fint, en hel del har vi som ska säljas! Det är verkligen en bra ide dom har, man betalar en summa för att få använda ett bord sen ställer man bara dit alla saker som man vill ska säljas, sen sätter Loppisen in pengarna på ens konto varje måndag :) Lätt värt den långa väntetiden, vi fick in ca 300 kr bara på ca 10 min när vi började plocka upp på bordet, ha ha!

Nu är det dubbelavsnitt av Hemmafruar, men jag kan inte riktigt fokusera, har en del att tänka på och en hel del att ta tag i. En Lista skulle jag behöva kladda ner här...

Detta ska göras..

Onsdag;
x Åka till Borlänge och köpa Blomsterbåge samt dekoration till den
x Fixa vår nya garderob och hänga upp alla våra kläder
x Fylla i alla namn på bordsplaceringstavlan

Torsdag;
x Städa Huset
x Tvätta
x Packa inför helgen


Fredag;
x Åka till Uppsala
x Träffa frisören och prata om make och hår
x Provsmaka menyn på restaurangen
x Genrep i kyrkan
x Träffa solist
x Umgås med Fredriks Familj


Ja nu har ni iallafall fått en uppdatering =P Återkommer med bilder på dekoration och tavla...
2009-04-12
 12:31:56

Give me Cooffee...

Godmorgon, eller ja det var ett tag sen jag gick upp, men jag känner mig forfarande nyvaken, kom isäng ganska sent igår, va "fylletaxi" åt Linda som var ute och gjorde stan osäker ;-) Ha Ha, hon lät så "förlåt mig" när hon ringde mitt i natten och undrade om jag kunde vara taxi, självklart ställer man upp för en vän!



Här är jag och min fina vän Linda, älskar dig <3


Igår gjorde vi om lite i huset, flyttade och möblerade om i 3 rum, blev jätte fint, Nu har vi vårat masterbedroom nere, kontor och inneboenderum uppe :) Blev kanon!




"Jourrum"



Fredriks machorum =P

Nu så ska jag sätta på en kanna kaffe och ta en dusch för sen får vi besök...Laaaater!


2009-04-10
 23:06:43

Påsken är här :)

Dålig uppdatering nu, men jag är inte den enda ;-) ha ha! Lyckades ta mig iväg till jobbet efter mycket om och men igår, men det gick bra! Var helt slut på kvällen men jag orkade med en kaffe med Emma iallafall, för övrigt var kvällen väldigt lugn! Inatt sov jag riktigt dåligt, fick max 2 timmars sömn, det är så jobbigt när man inte kan somna men när man inte tänker på något speciellt, men det var väl något undermedvetet jag låg och grubblade på?!

Idag har Trulsa varit här och firat påsken med oss, käkade påskbord och sen blev vi bjudna på kaffe och kladdkaka av familjen Ljungberg, trevligt trevligt :) Har varit så mysigt att umgås med min fina Trulsa idag, vi sitter här nu igen och snackar skit, hon kom tillbaka här på kvällen (saknade säkert mig för mkt) ha ha!!

Glad Påsk :)
2009-04-08
 22:16:23

Vad är på G??!

Idag har jag inte alls mått bra, sovit stora delar av dagen, känner mig konstig i kroppen, haft ont, huvudvärk och helt slut i kroppen, kanske en dunderförkylning på G? Hoppas inte det...

Här mot kvällen så vaknade jag till och ville ut och få lite luft, älsklingen och jag gick ut och klippte lite buskar och gjorde fint på verandan, nu kan vi snart börja säsongen ute på terassen, ska bli underbart =)

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag blir lite bättre till imorgon, jag lär ju jobba =)

2009-04-07
 23:37:48

Inga hemmafruar..

På tv idag :-( Jävla Hockey, fan den kan dom väl visa på tv4 sport eller nått, ha ha! Men men, full rulle idag, haft en hel del att göra, ringa hit & dit och fixa en massa! Har dock hunnit med cooffee time med Emma och en lunch med Trollet =) Har jobbat nu på kvällen, har gått kanon, men mina fötter är döda =P Nu måste jag sova, är helt slut. Natti natt..

Kusinvitaminihuvudstaden; skvaller kommer snart, det går bara inte riktigt som jag tänkt mig just nu, men snart blir det bra och massa skvaller!!!!
2009-04-06
 13:24:17

Underbara vår!

Vilken underbar dag :) Nu kommer äntligen våren, som vi längtat. Omställning i morse när det var dags att gå upp kl 06.00, för att vara på jobbet kl 07.00, men jag var faktiskt riktigt pigg, gick ju inte och la mig så sent! Jobbade fram till 11.15, skulle egentligen slutat 17.00 men det var lite kris så då fick jag åka hem så tar jag kvällen istället.

Ca 2 timmar tills jag börjar jobba igen! Men villka underbara timmar, har haft det jätte kul idag och jag trivs kanon, jag tror verkligen att jag gjort rätt val nu! Ska bli skönt att jobba kvällen! När jag kommer hem ikväll blir det mys med älsklingen som ska iväg och jobba imorgon <3 Nu ska jag ta en liten powernap så jag orkar kvällen!!

2009-04-05
 22:01:32

Söndag

Nej nu är helgen slut, vill inte...Har varit en jätte trevlig helg med allt. Idag var vi till Avesta för att köpa nya skor som jag ska ha på jobbet, dom andra va så slitna! Har haft en mysig dag tillsammans med hjärtat mitt och bara tagit det lugnt, ätit god mat och pratat massa skit.

Har ju inte berättat för er, men jag fick en sån fin present av min älskling i Fredags, en liten laptop, den är så fin. Tack snälla min underbara älskling <3


Nej nu är det dags att sova, ska upp tidigt imörra & jobba! Förresten, va dåliga ni har blivit på att kommentera, har ni slutat läsa?!  :)
2009-04-04
 23:10:41

Lördag!

Idag har det varit en trevlig dag, blev väckt imorse av Dan som ville ha morgonkaffe och jag får skylla mig själv för jag hade ju lånat deras kaffe bryggare igår när vi hade Trulsas fest!

Fredrik låg och snozade så jag följde med herr Ljungberg som bjöd på frukost, sen var det dags att fixa lite på altan, Freddes familj kom på besök, vi satt ute i sköna solen och drack kaffe och sen vart det tacos till lunch och massa prat om bröllopet såklart, det är ju nära nu!

Nu har vi precis kommit hem från Bio, var där med Trulsa & Henka och skulle kolla på Män som hatar kvinnor- Faaaan va bra den va, se den! Jag  tror att den är lite över 2 timmar lång, men helt plötsligt släcktes halva Hedemora ner, så vi satt kvar i 45 min, sen säger killen att vi kunde få se den nån av de andra gångerna den skulle visas, så vi började gå mot bilen och då tändes Hedemora upp igen, vi sprang tillbaka i hopp om att få se klart filmen, därav är vi så sent hemma!

Fattar inte vad som händer, nu när vi kom hem och satte oss så gick strömmen igen och det är tydligen bara ena sidan av stan, skumt!! Men men, en trevlig kväll har vi haft :)
2009-04-03
 23:30:36

Grattis "Trulsa'' 22 år :-)



Idag fyller min älskade vän Elin "Trulsa" 22 år :-) Vi sitter här och partajar i vårt kök, lånade ut huset till Elin idag så hon skulle få fira sin stora dag! Hon verkar ha haft kanon kul och fått massa presenter :-) Snart är det dags för oss att "slänga ut" herrskapet, för imorgon får vi storbesök!!

Lite bilder från kvällen;

                                   

                       

                     

Hoppas att du haft en riktigt trevlig kväll gumman, förlåt för du vet vad!! Kramar till min bästis!
2009-04-03
 22:03:29

.....

Nu så kommer lite uppdatering igen.. Haft en del saker att tänka på de senaste dagarna, beslut som måste tas och kanske andra prioriteringar i livet! Har nu gjort några nya val och nu hoppas jag på nya utmaningar...


Idag är min vardag upp & ner, idag är det ingen bra dag, men skenet bedrar och jag ler till er, ler och säger att det är okej, men mitt hjärta gråter...

2009-04-02
 18:57:00

Ååh jag älskar denna låt...


2009-04-02
 10:12:06

Solen tittar fram...

och det är underbart :) Äntligen lite sol, som jag väntat! Är så trött på snön och vintern nu!

Dagarna har rullat på här, fikat med vänner, tagit tag i en del viktiga saker, varit på VG och hämtat mitt jobbschema! Igår hade jag och älsklingen en helmysig dag, bjöd över grannarna skojfrisk på lunch och sen blev det kaffe ute i solen, skönt!

Älsklingen och jag jobbade som ett riktigt team i köket igår, ha ha! Älsklingen skulle göra paprikasoppa med krutonger och jag baka rosa Cupcakes, vilken soppa det blev med oss i köket, men det var det värt, en riktig gorme middag :) Grannarna skojfrisk ville självklart "godkänna" dom rosa Cupcakes och till det blev det lite kortspel..Sen hade jag och älsklingen en lugn och skön kväll framför tv:n.


Idag har jag en del saker jag måste ta tag i, det gick inte riktigt som jag tänkt mig med soc, men ni vet hur det brukar vara för mig, när en dörr stängs så öppnas en annan :)

Här kommer lite bilder från den senaste tiden;

    
                                     Ute på bus med Melissa, vi stannade på en fika!

 
                                           Tagen nyss på Smulan som bara sover

 
                                          Mina rosa Cupcakes som jag bakade igår


                    Ny kyl/frys inte det vi ville ha (rostfritt med ismaskin) men det duger!


Nej nu så väntar dagens äventyr, återkommer i eftermiddag med uppdatering igen (tänkte bara stilla kusinvitamins behov, så jag inte får mer skäll :P