2008-09-25
 23:16:51

Piss Off...

Jag är så sjukt jävla förbannad!
2008-09-22
 22:17:43

Oh my God!!

Jag ska inte ha ett kontokort =( Idag kan man väl säga att vi har shoppas loss, handlat massa fina kläder, skor till älsklingen, saker hem till huset mm! Och vet ni vad det värsta är? (Inte enligt mig men ni kommer nog tycka det) vi köpte klart alla JULKLAPPAR idag =) Allt är klart alltså, köpt till vänner & Familj =) Herregud kanske du tänker, men vadå? Det är ganska smart, men tanke på att vi fick riktigt bra lön båda två, plus att vi ska resa utomlands i 2 veckor samt gifta oss så är det bra för nu kan vi spara massa pengar, behöver inte tänka på så mycket annat!

Helgen har förövrigt varit väldigt trevlig, lugn & skön! Vi har fått en hel del gjort här hemma! Så nu börjar nya veckan då vi ska försöka bli klara med det mesta i huset, 1 rum är bla för tillfället ett förråd, så det behövs slängas lite, säljas lite så att vi får lite ordning & reda!!


2008-09-19
 21:43:17

Smultronställen..

Idag kom älsklingen hem & blev jätte glad när han såg hur fint jag gjort i sovrummet =) Det blev super bra när jag fixat till lite! Sen städade vi huset, åkte och handlade på ÖB,Jysk & Willys, när vi ändå var i Avesta så passade vi på att äta Thaimat, Mmm det var fantastiskt gott! Nu sitter vi hemma i soffan i ett rent fint hem & vet att nu kan vi bara njuta av helgen!

I helgen ska vi kolla runt på olika resemål till Bröllopsresan. har ni nått förslag? Ett underbart smultronställe kanske?
Dela gärna med er. Nu ska vi kolla klart på Singing Bee sen blir det film & mys!





2008-09-18
 23:43:55

Tröttmössa!

Jag har ju glömt att uppdatera som jag skulle när jag kom hem igen från min roadtripp! Hur som helst nu sitter jag här iallafall, hade det super trevligt i Sthlm men Sanna! Är svårt nu när vi inte kan ses så ofta men när vi gör det så känns det underbart :) 

Idag har det varit full rulle! Har målat om i sovrummet, är inte riktigt nöjd men det ska fixas till, ätit lunch & druckit kaffe men Niklas som var på besök, varit & handlat, varit på gamla jobbet i Avesta & hälsat på, hem igen för att måla lite till & sen till Emma på en kopp Te och skitsnack! Aaa som sagt full rulle!!

Är super trött nu, så nu måste jag verkligen sova! Natti natt

2008-09-17
 11:21:05

Bloggvärldens makt!!

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länkning till http://www.uppdragbarn.se/
2008-09-16
 00:46:38

Skönt..

Ja det är verkligen skönt att komma bort ibland, känner att lugnet börjar infinna sig och stressen lägga sig lite på hyllan! Bestämde som sagt oss för att ta en roadtripp. Igår var vi i Uppsala och umgicks med Fredriks familj. Idag har vi varit i kyrkan, kollat på lokalen & gjort massa annat nyttigt som behövdes kollas inför bröllopet!

Älsklingen satte sig på ett tåg hem till Dalarna för att han ska jobba, så jag bestämde mig för att dra vidare till Sthlm.Träffade kusin vitamin med familj på kaffe & skitsnack, trevligt som vanligt :) Åkte sen till pappas jobb, drack kaffe snackade mer skit & sen bar det i väg till Vaxholm för att träffa min kära vän Sanna!

Imorgon ska vi hitta på massa skoj så nu lär jag sova så att jag är pigg imorgon! Ha det bäst, det ska jag ha!!

Ps saknar dig mitt hjärta!


2008-09-14
 23:53:38

Roadtripp...

Godkväll gottfolk =) Vi befinner oss nu i Uppsala älsklingen och jag, bestämde oss för att åka iväg, kika lite på en lokal & kolla in kyrkan lite extra! Imorgon ska jag dessutom åka till Vaxholm och umgås med min kära Sanna, ska bli skönt att träffa henne & bara vara!

Idag har vi på kvällen åkt runt och kikat lite på 3 lokaler, en av dom gillade vi skarpt, så det står mellan den & den vi ska kika på imorgon! Uppdaterar lite med senare, nu är det dags att sova! Natti natt =)
2008-09-13
 20:56:39

Man orkar inte..

Bry sig om att Blogga när man är så förkyld! I torsdags var jag iallafall ute med jobbet på kvällen & käkade en super god middag på Kingen i Avesta =) trevligt! Igår hade vi en lugn & skön dag, Emma var förbi en sväng på en fika och vi snackade massa skit, trevligt som vanligt =) På kvällen var Magnus & Sofi här, vi käkade Tacos & drack lite gott vin!

Idag har det varit en riktig slö dag, suttit och kollat lite på nätet efter Tärnklänningar, tror att jag hittat den med den stora D:et =) Så jävla fin! Nu sitter jag Magnus & sofi och kollar på Musikmaskinen på 5:an, skit kul, detta ska jag följa! Innan detta började så åt vi en god middag, Fisk med potati & filsås och till efterätt blev det kladdkaka med vaniljglass, mums!

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe & senare blir det Extra Extra!!
2008-09-11
 16:47:55

Uppdatering!

Oj hjälp, nu var det ett tag sen jag skrev! Har haft alldeles för mycket att tänka på under veckan, så datorn har inte varit på min prioriteringslista! Men nu har jag lite tid över att skriva! Idag har det inte alls varit en bra dag, är så himla förkyld, inte alls roligt, är super täppt i näsan, ont i halsen och en fruktansvärd huvudvärk!

Sov mellan 11.00-14.30 idag för att jag orkade inte ens hålla min ögon öppna och då hade jag ändå sovit hela natten! Aja, hoppas jag blir bättre snart! Uppdaterar ikväll igen, för nu ska jag pallrna min sjuka kropp ut på galej!!

2008-09-08
 10:31:03

Helgen..

Har varit trevlig, var i Enköping med älsklingen i Lördags och träffade kusin vitamin med familj, skulle stanna på en fika som blev en visit på 7-8 timmar =) Det var riktigt mysigt och rogivande på campingen där de har slått sig fast under sommaren! På kvällen hann vi inte så mycket mer än att äta lite och sen var det dags att lägga sig!

Igår gick jag mest hemma och strosade, tills Maggan kom förbi på en kopp kaffe som slutade med att jag skjutsade hem honom sent på kvällen/natten! Trevligt att slippa vara hemma en hel dag själv iallafall!

Idag kommer älsklingen hem, längtar massor massor!
2008-09-06
 00:43:28

Bästa sättet att bota ilska?!

Är nog att bara sätta på en riktigt bra skiva på hög volym, städa & göra annat sånt tråkigt..Idag blev jag arg för en sak som hände (hade inte alls tänkt att det skulle gå såhär efter mötet) Älsklingen jobbar, så jag satte helt enkelt igång och storstädade hela huset, inte nog med det så ställde jag mig och bakade kladdmuffins när jag  städat klart som vi tar med när vi åker imorgon!!! Nu är jag sjukt trött, orkar inte skriva något mer, godnatt!

2008-09-03
 10:30:25

Ruggigt!

Fy va ruggigt väder det är ute, brr! Nu börjar den kalla hösten och innan vi hunnit tänka så sitter vi vid granen och öppnar julklappar! Nu ser jag verkligen fram emot resan till Venezuela i November, värme i hela 2 veckor innan julen knackar på dörren =)

Igår umgicks jag med familjen Ljungberg & smidde lite planer för framtiden! Åkte hem till stackars smulan ganska sent, hon hade varit ensam hela dagen lilla hjärtat! Idag behöver hon inte vara ensam så länge iallafall ,för älsklingen komemr hem vid lunch! Åh vad jag saknar honom! Mys ikväll blir det! Nej nu ska jag återgå till arbetet. Laater!

2008-09-01
 09:53:34

Måndag igen!

Helgen är över lika snabbt som vanligt! I helgen har det varit massa mys! I Fredags hämtade vi vår älskade lilla kattunge "smulan" hon är så underbart söt & verkar trivas kanon! På Lördagen kom Sanna, Johan & Elin förbi, vi käkade tacos, fikade och snackade massa skit =D Efter fikat åkte jag,älsklingen, Sanna & Johan ut till Gokartbanan och körde ett race, skit kul..

På kvällen när de åkt kände jag att jag ville komma hemifrån, så vi packade in oss i bilen & körde till Uppsala på en liten roadtripp, träffade svärföräldrarna & fredrik övningskörde i flera timmar, jag fick inte följa med, men han hade tydligen varit super duktig =)

På söndagen kom vi hem igen och då blev det bara mys framför tv:n....Som sagt nu är det måndag igen, längtar redan tills det blir helg igen! Laaater!

Har det hänt er nått kul i helgen?!