2008-04-26
 23:03:26

R.I.P 2008-04-26

Jag är så tacksam att jag fick träffa dig inatt
Hålla din hand och tala om för dig
hur mycket du betyder för mig
Att jag älskar dig för att du är den
Du är och för allt du har gjort

Jag är också tacksam att du slipper lida och ha ont
Men det är så tugnt utan dig
Vad är ett liv utan dig?

Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta
Jag lever i förnekelse
Jag måste förstå att du inte längre finns

Tack för allt. Du är en ängel
En god människa med ett hjärta
av guld

Du var som min mor, skyddade mig alltid
under dina vackra änglavingar.
Allt gick snabbt
Cancern vann över dig
Du kommer alltid finnas med oss
i våra hjärtan!!


Älskar dig


2008-04-25
 13:07:09

Härliga Fredag!

Åh idag är det Fredag och jag är på strålande humör idag! Det är sol och min älskade är hemma igen! Han kommer hit till Avesta när jag slutat så ska vi handla vår skor! Ikväll blir det mys med film och god mat! och imorgon blir det IKEA *längtar* Hoppas ni får världens bästa fredag!
2008-04-20
 22:42:24

PUH.

Veckan har varit som vanligt, jobb jobb och jobb!! Men det har varit en riktigt bra vecka, känner mig på tipp top! Helgen har varit bra! I fredags hade jag och Niklas vin/film kväll och pratade en hel del skit. På lördagen fixade jag lite här hemma och städade och sen på eftermiddagen åkte jag hem till Linda & Dan, och där väntade en riktigt trevlig kväll/natt med fika, prat, målning, pokerkväll osv! Vilka guldklimpar de är!!

Idag har jag och älsklingen hållt på att bli tokiga, vi har rensat, packat, varit och slängt massa saker samt skänkt saker till Erikshjälpen, lagt undan de saker vi inte ska spara i en kartong som Elin ska få, städat bakom spis/ under kul-och frys. Rensat bådas garderober och slängt en hel del saker! Dessutom har vi haft marathon i tvättstugan idag, tvättat sängkläder, madrass skydden, handukar kläder osv osv!!

Vi fick lite panik idag när vi kom på att "Shit vi har bara två helger på oss att fixa allt..PANIK..Tillråga på allt så jobbar ju självklart älsklingen nästa helg! Han skulle försöka byta dag, för på Lördag tänkte vi åka till IKEA i Uppsala och hämta Gästsängen plus att vi har en hel del vi måste fylla ut huset med att köpa till, men det ska bli kul =D He He I love IKEA.. Förresten, någon som vill hjälpa till att packa? Det är såå tråkigt..

Nej nu ropar min kudde, dags att gå och lägga sig strax. Måste ju vara pigg imorgon inför en ny spännande? Vecka!! Natti Natt!!

2008-04-15
 15:01:00

Varmt Äpple!

Sitter här på jobbet och har en liten fika paus, och smaskat på ett varmt äpple, låter kanske inte så mumsigt men det är bättre än inget äpple alls. Jag älskar äpplen men är tyvärr allergisk, men fick ett tips om att värma äpplet i micron innan man äter det och det fungerar faktiskt! (kanske onödig info)

Idag har jag iallafall ringt runt och flyttanmält och ringt runt till alla företag som vi har och adressändrat! Så då var det en sak mindre att tänka på! Idag är det världens bästa dag, ikväll är det premiär av Desperate housewives =D

image199

Lätt världens BÄSTA serie!! Längtar längtar!!
2008-04-14
 14:05:16

Flitiga oss!

Igår började jag och Fredrik att ta tag i att rensa grejer, packa lite och storstäda plus att vi hade massa tvätt att tvätta! Vi kände oss så duktiga igår efter många många timmars städning osv. Jag avslutade kvällen med att göra en underbart god Tacopaj =D

Ikväll när jag kommer hem ska jag umgås med Niklas och sen rensa lite bland porslinet i köket. Jag som älskar porslin, det komemr bli svårt att skänka bort så mycket fint. Vi har bestämt oss för att rensa så mycket som möjligt av det vi inte använder, det  är det som är skönt med att flytta, man måste göra sig av med onödiga saker..!

image197
2008-04-14
 08:46:56

Tänd ett Ljus för Engla!

"42-åringen erkände igår att han är skyldig till Englas död. Fallet Engla har berört många och alla hoppades på att man skulle hitta henne vid liv. Det är nu dags att sända en tänke till familjen som förlorat ett barn, därför ombeds alla att tända ett ljus för Englas skull."


image196
2008-04-12
 22:32:29

Örebro!

Nu är vi hemma igen! Igår hade vi riktigt roligt och levde studentlivet så gott vi bara kunde! Jag säger bara en sak, helvete va studenterna i Örebro kan festa! Inget för pryda kan jag avslöja!! Helt galet var det, men roligt..Träffade personer jag inte sett på länge och det var superkul plus en hel del massa nya galna roliga personligheter!

Ärligt talat fattar jag inte hur min lilla plupp står ut, jag hade inte klarat studentlivet mer än en vecka utan att bli knäpp, tror jag, ha ha!!

Lika roligt hade vi inte idag då vi fick spendera många timmar på akuten!! Vi kom hem till Hedemora igen ca 21.00, trötta som få. Men nu är vi äntligen hemma! Tack Kära Elin för en underbar helg med dig!

Nu ska vi packa upp lite och sen blir nästa hållplats: SÄNGEN!!
Ha en trevlig kväll/natt..
2008-04-10
 21:57:52

Virrpanna

idag var jag på synsam i Avesta för att kolla min syn och herregud va synen kan förvärras/förbättras snabbt! Var där för ca 2 år sen och fick glasögon för min närsynthet och nu hade det tydligen blivit mycket värre! Så nu ska jag få nya glasögon som jag måste använda på jobbet och lite hemma, troligen är det därför jag lidit av huvudvärk de senaste månaderna, mina ögon är överansträngda, Så nu hoppas vi att det blir bättre när glasögonen kommer!

Virrpanna jag var idag då, hälsade mina kunder en trevlig fredag, helg och eftermiddag (fast det var förmiddag) så trött var jag på jobbet idag!Känns som om jag inte kan tänka på annat än helgen och öreeebrooo (som dom gnäller) Ska bli så skönt att komma bort en sväng! Nej nu ska jag packa, måla naglarna och sen hoppa ner i säng, kan ju inte vara tröttis imorgon inte!! Godnatt!

2008-04-09
 22:14:13

Trötter..

Usch och fy va trötter jag är idag! Kommer i efterhand nu, har varit lite slitigt på jobbet de senaste dagarna! Men det är bara att kämpa! Blev så besviken idag när vi fick reda på att vi måste flytta 2 veckor senare än planerat, känns så tråkigt nu när vi ställt in oss på att flytta om 3 veckor! Längtar ju så fruktansvärt mycket nu!

Jag längtar tills på Fredag nu, vi är ju ett gäng som åker till Örebro då för att Festa med Elin =D skönt att vi hämtade nya bilen också, så slipper vi åka gammal skrutt volvo dit, är så nöjd med nya bilen!

Nu är det dags att krypa i säng, måste få lite sömn så att jag orkar med morgondagens utmaning!!


image195

HA HA, Dagens skratt, eller tycker jag bara den är så kul för att jag är trött?

2008-04-06
 23:36:26

Helgen!

Har varit helt galet underbar! I fredags var vi som sagt iväg med jobbet på Kratte, det var så jädra kul, sola, bada, härlig middag, roligt sällskap och festande hela natten! Sov inte mycket den natten! Försökte att hålla mig pigg och glad för på lördagen var det ju dop för Rasmus, det var så himla fint..

Efter dopen åkte jag, älsklingen och Elin hem hit och gjorde iordning fin middag och korkade upp vin,sen kollade vi på film, snackade skit och åt ostbågar! Hade verkligen super kul. Dan efter bjöds det självklart på "hotellfrukost" som Elin brukar kalla dom för och sen bara mys tills det var dags för henne att åka hem till familjen igen!

Idag har vi bara slappat och nu på kvällen bjöds det på fika hos Dan & Linda, trevlans! Nu har vi precis städat bilen lite och slängt in däcken i bakluckan för imorgon åker vi till Stockholm efter jobbet och hämtar vår nya bil =D Godnatt!
2008-04-04
 09:19:27

Sol

Jag vill ha sol & värme! Var ett tag sen jag skrev nu igen, måste försöka bättra mig! Har mest jobbat på sistone, Hittat på lite annat skoj har vi också gjort, bla varit på Mandylons Realiseparty, hittar på en del aktiviteter, Åkt gokart, umgåtts med vänner osv!

Ikväll åker vi iväg med jobbet till Krattemasugn, Fan va skoj det ska bli, Ligga på stranden och sola med en paraplydrink, äta gott och ha roligt med gänget! För övrigt i helgen, är det seriöst dags att börja packa, flyttar ju snart och har inte gjort någonting! Ha en trevlig helg..


image194