2008-08-28
 10:59:18

Vi två blir en..

Jag kan inte hålla mig lägre, har velat berätta detta & nu är det dags kära Bloggare! Fredrik & jag ska gifta oss! Min älskade bjöd ut mig på vår favoritrestaurang i stan, ställde sig på knä & friade =) Vilken lycka, Fredrik är min stora kärlek, jag kan inte bära mig tills jag får bli hans fru, Åh min älskade! Jag älskar han så så mycket!

                                         
                                                Vi två blir en!
2008-08-28
 08:55:16

Torsdag!

Nu börjar det hände grejer & snart är det helg igen =D Längtar super mycket, då får vi bla fin besök av 08:orna =) Vi ska åka gokart ,äta gott & snacka massa skit! Och jag och Sanna ska ju självklart åka på raggarrunda med dion..

Mötet i Borlänge igår gick super bra! Nu har jag ett stort beslut att fatta! Nu ska jag jobba, vi hörs sen!
2008-08-27
 13:57:46

Veckan rullar på

Alldeles för snabbt, det är redan Onsdag och jag har en miljon saker jag måste uträtta, första stopp blir möte i Borlänge ikväll, spännande! Hur som helst så har det hänt sjukt mycket saker dessa dagar, kommer självklart att skvallra om detta i ett senare inlägg, orkar inte just nu, huvudet värker & jag har mins 20 samtal till jag måste ringa! Laaater

Lindra min Huvudvärk, Tack!!


 



2008-08-25
 10:10:13

Full fart mot ny vecka!

Tänk att helgen redan är över?! Jag blir alltid lika förvånad när väckarklockan ringer på måndags morgonen! I helgen har det hunnits med en hel del! I fredags var vi och beställde vår nya soffa på Mio =D Åh den är bara så himla snygg! Det vart mys med vänner och bara att ta det lungt! På lördagen åkte vi till vacka Norn för att fira Oliver dopdag, det var verkligen jätte trevligt. Efter dopet åkte vi ut till gokartbanan & gubbarna körde, jag satt med mitt kaffe, hejade på och skrattade åt galningarna!

Efter Gokarten bjöds det på Tacos hemma hos Fam.Ljungberg, efter det åkte vi hem och fick ett trevligt besök av Emma & Erika, det var evigheter sen jag träffade Erika så det var super skoj. Linda och Oliver kikade också förbi på en kopp kaffe och lite skitsnack! Emma stannade kvar på kvällen och vi spelade kort, det var riktigt trevligt!

På söndagen hade vi en liten sovmorgon jag och älsklingen och sen kikade vi på filmen "Ps I love you" har läst boken och nu kikat på filmen och den var riktigt bra! Annars blev det bara en slapp söndag, fixade och donade lite hemma och hade besök av Elin som kom och spelade kort drack kaffe oh snackade lite skit, sen kom Magnus & Sofi & tillsist tittade Linda & Oliver förbi.........Puh full rulle i helgen =)
2008-08-21
 21:37:55

Ett av mina favvoställen...

Är på Waynés i Hedemora, jag älskar att komma dit, sitta och snacka skit med vänner & bara ta det lugnt..Idag åkte jag Elin & Emma dit när jag slutat jobba, snackade skit och drack kaffe! Jag unnade mig en kopp av: världens godaste Kaffe Latte med en touch av hasselnötsmak! Mmm




Nu sitter jag hemma & slappar lite framför tv:n, snart börjar Gordon Ramseys Kitchen och det är just nu torsdagarnas höjdpunkt, han är ju bara för underbar!
2008-08-21
 08:24:59

På Rymmen...

Gårdagens projekt kom inte riktigt igång som jag hade tänkt mig! Först var jag & sussi inne på Mio där jag hittade min och älsklingens nya soffa? Så jävla snygg & bekvän, Fredrik sa att han tyckte att jag skulle beställa den men jag ville att han skulle på chansen att kolla in och prov sitta den! Så det får bli på fredag efter jobbet!
 
Elin ringde & frågade om hon fick sova hos mig, självklart tyckte jag =D Innan jag hämtade upp henne så åkte jag förbi Emma som bjöd på expresso från deras söta lilla maskin! Tack Tack!

Sen när jag och Elin kom innanför dörren hemma så ringde det på dörren, det var Linda & lilla Oliver som kom på besök =D Vi satt och drack kaffe och snackade skit i många många timmar, sen blev det dags att lägga sig, och då rymmer Rasmus, faaan jag & Elin sprang ute i kylan med pyjamas och letade i över en timme efter honom, och tillslut så hittade vi han, stackarn var så rädd! Men vi fick tillslut in honom i huset igen och gick och lade oss bums!

Ja fy tusan, snacka om full rulle igår, puh!
2008-08-20
 13:09:01

On Work Work....

Sitter på jobbet nu, känner mig trött och längtar verkligen hem, även om jag kommer vara ensam i kväll så har jag ett projekt jag/vi håller på med, spm jag ser fram emot att fortsätta med =) bloggar mer om detta ikväll!..

Efter jobbet ska jag & Sussi titta in på Mio en sväng för att få lite idéer och insperation! Laaater
2008-08-19
 09:21:36

Grattis <3

Grattis till Körkortet min älskade vän =D Jag är så himla stolt att du fixade det! Super Grattis och ta´t lungt i trafiken!!!


2008-08-16
 23:13:04

Glad Överraskning!!

Dagens glada överraskning! Nu på kvällen satt jag och älsklingen och kollade lite på tv och snackade skit, så det plötsligt plingade på dörren, vi tittade på varandra och undrade vem det kunde vara så sent på kvällen?! Fredrik gick ner och öppnade och det blev knäpp tyst, upp för trappan kom Sanna & Johan, gissa om jag blev chockad?! Gud va roligt! Till berättelsen hör det till att jag pratade med Sanna på kvällen och det var på väg till en kompis för att hälsa på (så jag trodde ju att dom var hemma i Sthlm) men icke san icke =) Vi blev iallafall super duper glada av att träffa dom!

Annars har det varit full rulle i veckan, efter jag kom hem från konferansen, har försökt att sysselsätta mig så gott jag kunnat efter som att älsklingen inte har varit hemma på så lång tid! Men nu är han äntligen hemma och det är så jävla skönt! Helgen har tillils bara varit lugn, har inte gjort nånting speciellt..Jag gick hem lite tidigare från jobbet eftersom jag fick så ont i huvudet igår, hade ont i huvudet hela dagen idag också, men det blev bättre nu på kvällen! Hoppas jag slipper den imorgon bara!! Nu ska jag & älsklingen spela lite kort =) Hoppas ni får en trevlig Lördag kväll/natt...

2008-08-13
 22:46:25

Home sweet Home

Ja då var jag hemma igen, har varit i Stockholm/bergendal och haft konferans! Det har verkligen varit super härligt, jätte gott mat & vin, trevligt sällskap, intressanta disskutioner och statestik! mm.

             
  
    

Men men lyxen är borta nu och jag är hemma igen! Nu ska jag ta igen lite sömn! Laater!
   
2008-08-11
 11:07:05

Åh!!

Vi hade verkligen en super mysig dag igår jag & min älskade! Nu börjar tyvärr helvetes veckan, vi syns inte förrns på Lördag eftermiddag! Men men, tänk va underbart det blir på lördag (man måste ju vara possetiv)..

Nu till något helt annat, jag har pratat med Fredrik, för jag är lite sugen på en ny soffa, här är den:



Snygg va?? Me love <3
2008-08-10
 15:37:19

Min älskling =)

Är äntligen hemma igen! Jag är så himla glad, nu ska vi verkligen passa på att njuta av kvällen, för sen syns vi inte på en hel vecka, fy va jobbigt, det var många år sen vi var utan varandra så länge!

Först tänkte jag slänga in ett inlägg med det som jag vill beställa, klickar nog hem det imorgon =)

      
    Klänning          skolett                       Tunika                 Sjal
    
    Mysbyxor            Tunika                   Morgonrock          Solglasögon

Det är skönt att man bara kan sitta hemma och klicka och sen har man det hemma efter några dagar, härligt! Nej nu måste jag sluta, ska kramas med gubben min! Laaaater
2008-08-09
 20:15:26

Pinsamt värre!!

Hej Hopp! Idag har jag städat, tvättat & fixat här hemma, välbehövligt var det. Åkte hem till Emma & Peter sen, fikade gott & vi snackade massa skit & spelade Wii, det var super skoj! Här på kvällen skulle jag & Emma passa på att handla lite på ICA, slutade med att jag hade en vagn med massa grejer, och när jag kommer fram till kassan, så har jag inte tillräckligt med pengar på kortet, så jag mimar till Emma & frågade om hon hade penar på kortet och tur var väl det, fy pinsamt värre!

Har hyrt filmen 27 dresses som jag ska kika på, hoppas det är så bra som de säger!  Glömde förresten att lägga blogga min "vill ha" lista tidigare idag, men jag fixar det efter filmen.. Laaaater =)
2008-08-08
 08:14:05

Arg...

Fan va arg jag är eller snarare mer ledsen. Idag är det fredag och denna dag har jag längtat efter hela veckan, ikväll och imorgon skulle jag och älsklingen bara vara och mysa för sen ses vi inte på en hel vecka, enda dagen han skulle vara ledig nästa vecka var tisdag och då är jag i Sthlm på konferrans! Nu blev han utbeordrad att jobba fre + lör oxå för att det var strul med personal. Nej det här är inte alls en rolig fredag...
2008-08-07
 23:27:13

Klick, Klick!

Klickade hem lite kläder här om dagen som kom idag =)

         

   

Är super nöjd med mina inköp, passade bra & det var billigt, gjorde ett riktigt fynd då allt ovanstående "endast" gick på 1300:-, väldigt bra för 8 plagg tycker jag! Imorgon är det äntligen Fredag, ska bli så skönt med helg, men den blev inte riktigt som jag tänkte, berättar mer imorgon, nu måste jag sova, Godnatt!!
2008-08-07
 11:36:47

Snart Lunch!

Sitter på jobbet nu och bara väntar på att det ska bli lunch, är så hungrig och längtar efter min kära Thaimat, alltså den är så grym här i Avesta, nu regnar det som fan ute, men det spelar ingen roll, efter jobbet ska jag hem och kramas med älsklingen för han kommer hem idag =)

Idag får jag dessutom hämta mina nya kläder, kan det bli bättre?!

2008-08-06
 13:20:02

Sommar....höst?!

Alltså jag blir knäpp på vädret, igår va det jätte kallt, idag är det soligt & varmt (iallafall i Avesta där jag jobbar), imorgon skulle det tydligen bli kallt igen! Fy, ja nu är det iallafall höst enligt mig om det fortsätter på detta vis!

Imorse när jag skulle åka till jobbet hade det hänt en singelolycka på väg mot hedemora, jag ser bilen ligga i diket och åker bara förbi, efter typ 500 meter slår det mig vad som hänt och jag vände så klart, när jag kom tillbaka hade en annan kille stannat och kvinnan som körde klarade sig bra! Hon var så tacksam att det finns folk som stannade!

Nu sitter jag på jobbet & har nyss ätit lunch, gött.! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, älsklingen jobbar tyvärr så ingen kommer vara hemma när jag  kommer hem, slänga sig i famnen på mig & pussa mig *gråter* Längtar så mycket efter dig när du jobbar min älskling!

2008-08-05
 09:53:35

Igår...

Var det första dagen tillbaka på jobbet, kände mig väldigt possetiv inför starten! Tyvärr vart det ganska tufft då alla telefoner och datorer inte fungerade på hela dagen, snacka om segt! På kvällen fick jag besök av Emma,Peter & fam Ljungberg, det var riktigt trevligt..Pratade sen en lång stund med Sanna på telefon och snackade massa skit..

Nu fungerar allt på jobbet som det ska , så back to work!!
2008-08-04
 15:06:31

Uppdatering!

Ja det var på tiden! Har varit full rulle sista dagarna på semestern! Vi har bla rensat skräp från tomten och snyggat till lite med bla gräsklippning,klippa till buskar osv! I fredags var vi i Falun för att älsklingen skulle göra sitt teoriprov och han  klarade det, det firades självklart och vi gick ut på Greken och käkade super god mat, på kvällen kikade Emma förbi, vi satt & drack en öl, snackade skit & tittade på roliga foton =)

På lördagen fick vi besök hela dagen av Fredriks Faster Anna, Yasar & lilla Evelina som växer så att det knakar & på tal om liten så var vi ju bara tvugna att åka och titta på vår lilla tjej efter det som också växer som tusan *sötis*

Igår kan man inte direkt säga att det var en trevlig dag, jag låg i värsta migränanfallet och sov bort det mesta av dagen, vilket resulterade i att jag vaknade på kvällen, pigg & hungrig! Kollade på film med älsklingen "Juno" hette den, men det var verkligen inte en höjdar film! Efter som att jag sovit så mycket så dagen, tog det låååång tid tills jag somnade inatt! Inte så bra med tanke på att man skulle upp och jobba, men men =/