2008-11-30
 20:57:13

Holà Suecia!

En snabb uppdatering fran Venezuela..Vi har det toppen har! Ater gott, solar, badar & dricker paraplydrinkar for fullt, ha ha! Snart ska vi bege oss pa aventyr och lara kanna on och landet lite mer! Det ar sa himla vackert har, ni kan inte forsta!

Jag saknar Smulan och mina kara vanner massa massa! Hoppas verkligen att ni har det bra! Kommentera och uppdatrera garna mig, vad hander i lilla Hedemora & framfor allt: Hur mar ni??

Nej nu ska vi ga och bada lite och dricka ol, vi ligger ju 5.5 timmar fore er, sa har ar kl nu, 15.25! Massa kramar!

2008-11-26
 20:01:25

Bye Bye Sweden!!

Nu drar vi på semester till Venezuela i 2 veckor! Åh vilken resefeeeber vi har! Men det ska bli så underbart skönt att lata sig på stranden & dricka massa paraplydrinkar! Kommer sakna er mina kära vänner! Hoppas nu verkligen att det finns ett internetcafé på Hotellet så att jag kan uppdatera er om läget! Ha det bäst nu! Puss Puss

2008-11-25
 23:36:10

Mys dag!

Känns som att det hänt en hel del idag! Gick upp tidigt imorse & gosade massor med Smulan, käkade frulle och sen blev det kaffe och kortspel med Dan & Linda =) Sen bar det iväg till Sthlm med hela bilen full av packning! Första stoppet blev hos Pappa i verkstan där vi bjöd på Lunch!

Åkte sedan vidare till Kusin vitamin där det dracks en heeeel del massa tok mycket kaffe (inte bra för magen) och skitsnack som vanligt! Efter ett X antal timmar där åkte jag och älsklingen till Veddesta där vi shoppade lite!

Fortsatte sedan vår resa mot Uppsala där vi landade för lite lugn & ro! Älsklingen sitter nere i bastun nu med sin far & tar sig en redig whiskey, han har bestämt sig för att bli frisk nu, och det var väl fan på tin?!

Nej nu är det dags att lägga sig, uppdaterar en sväng imorgon innan vi åker, och jag hoppas att det finns internercafé på Hotellet, hur ska jag annars klara mig i 2 veckor??!
2008-11-24
 23:31:32

Förkylning?!

Full rulle idag, vi har packat, städat, tvättat! Hunnit med fikor och gjort massa ärenden på stan! På kvällen bjöd Fam Ljungberg på en riktigt god middag och super trevligt sällskap! Tog lite gulliga bilder på Smulan nu på kvällen, här kommer ett smakprov!




Är det förresten inte komiskt att strax innan vi åker utomlands så blir älsklingen sjuk?! Han har hostat hela dagen och snörvlar som tusan! Stackare! Det brukar ju alltid vara jag som blir sjuk, men icke denna gång! Nej nu ska vi strax sova, Godnatt!
2008-11-23
 22:23:24

Sååå jävla kul helg!

Hej Svejs! Tillbaka vid tangenterna! Vi har haft den BÄSTA helgen på läänge, så jävla sköj. Helgen började med en roastrip till Öret med Älsklingen, Dan, Niklas & Skorpan (min kusin dotter). Alla var på glatt humör när vi stövlade in hos Elin, hon hade inflyttningsfest! Vi partade hela natten och hade så så kul, jag kommer leva på den här helgen läänge.

            
Bästa Vännen!                         Flisan & Skorpan                     Mina hjärtan

     
Älsklingen & Pekka             Samlat underbart gäng        Behöver jag säga nått?

       
    Pekka dansar                                    Flisan                                  Mitt hjärta

                                                 
                                                           Henke & Jag
                                           (Han ser lite orolig ut stackarn) =P

Det var verkligen inge kul i Lördags då vi skulle åka hem igen, men tur att vi hade så kul i bilen, det lättade upp stämningen! Skorpan följde med till Hedemora och när vi fikat lite med Ljungbergarna och vilat lite så gick vi ut och åt en fantastisk middag på Kingen, efter middagen handlade vi lite och satte oss sen och spelade kort och snackade massa skit..Imorse åkte Skorpan hem, tråkigt, vi har haft så kul! Men du lovade att vi skulle göra om det snart, eller hur?!


Annars har det varit en väldigt lugn och mysig dag, Fikat med Maggan & Sofi, städat hemma, och julpyntat! Fan va mysigt det är hemma nu, var lika bra att vi gjorde det nu, för vi kommer ju inte hem förns på Lucia och då måste det ju vara pyntat och klart =D Nu är det dags att sova! Hörs imorgon! Puss Puss
2008-11-20
 21:35:14

Torsdag=7 dagar kvar!!

Hjälp, tänk att det bara är 7 dagar kvar tills vi åker, snart komemr resefebern komma ifatt mig! Men det ska bli kul, riktigt kul =) Kommer dock sakna vår älskade "smula" massor massor!




Idag har jag hunnit med en heeel del. Handlat alla medeciner osv som behövs inför resan! Hämtat & lämnat paket! Fikat med Emma, som har förlovat sig, GRATTIS =) Fikat med Dan & Johan och spelat kort! Gjort lite fler ärenden på byn, fixat aqvariet, städat osv... Nu sitter jag och umgås med Niklas! Känner mig ganska trött så efter Hell´s Kitchen blir det till att lägga sig! Hörs imorgon! Natti natt
2008-11-20
 10:18:43

Yesterday..

Dagen rullade på igår, vi var bla och handlade, fikade med fam Ljungberg, jag var och solade och vi betalade alla räkninga och fixade med andra papper! Mm!



Älsklingen jobbar nu och idag har jag massor att göra, uppdaterar senare! Puss

2008-11-18
 23:01:24

Julbak..

Ja jag vet..det låter helt galet, men jag har julbakat idag med Linda! Eftersom att vi snart åker till Venezuela och inte kommer hem förns på Lucia så var jag ju tvungen att förbereda lite, bakade Lussebullar, mums! I helgen ska vi tom förbereda och julpynta lite här hemma! Känns helt galet, men det blir bäst så!


                                                        
                  I år blev det saffransbullar istället för de orginella "lussekatterna"


Vart ganska många timmar hos Fam Ljungberg idag, jag blev också bjuden på en super god middag! Tack för en trevlig dag/kväll..Kom precis hem i tid till Desperate Housewives, I Love!! Nu ska jag para ihop bröllopsinbjudningarna med kyverten och pyssla lite med annat! Sen är det dags att lägga sig! Natti natt..

2008-11-17
 22:11:19

Snygg blogg jag fått va?!

Vill börja detta inlägg med att tacka Emma H som gjort min blogg så himla snygg =) Den var verkligen tråkig innan! Tack snälla Emma. Du är en stjärna!

Fy va trött jag varit idag, mycket att ta igen efter dessa dagar! Känner mig lite piggare nu på kvällen! Har varit och solat, såå skönt och så har vi gjort lite nytta här hemma, stor städat & tvättat, vilket var behövligt, He he!  

Har ju hänt en hel del denna veckan, varit i Sthlm, tatuerat mig vilket by the way inte alls gjorde ont-det var bara jag som skrämde upp mig själv innan, blev tok nöjd iallafall! Och det har varit en hel del mys med vänner!

Nu sitter jag och läängtar till solen och kom på att det är ju bara 10 dagar kvar!! Nej nu ska jag göra ett IQ test som en kompis länkade till mig =P
2008-11-15
 23:04:24

Hoppet är det sista som lämnar en...

sägs det & det stämmer...Här i Sthlm vilar nu lugnet över oss då allt ser mycket ljusare ut!

Trots omständigheterna har vi i familjen dock haft lite tid att sitta och prata lite minnen,skratta och låta dagen flyta på lite mer som vanligt.! Nu sitter kusin vitamin här med älsklingen och dom kämpar febrilt för att lösa ett "super sudoku" och dom har gett sig fan på att fixa det! Själv passar jag på att blogga lite medans jag sippar på mitt kvälls Te!

Snart är det dags att att krypa till sängs, sömnen har inte varit ett faktum på senaste dagarna!
2008-11-13
 22:28:38

Nu är det tufft!

Vi åker till Sthlm nu, så om ni undrar varför vi inte svarar i telefonerna så vet ni vart vi är! Min kära "farbror" A ligger på sjukhuset och han och familjen behöver allt stöd de kan få!
2008-11-10
 17:49:38

Aj Aj

Ja vad kan man annars säga? Imorgon ska jag tatuera mig igen =) Ser fram emot det samtidigt som jag tycker att det gör så JÄVLA ONT, Jag är så känslig!

Idag har vi varit hos Fam Ljungberg på fika & skvaller! Sen åkte vi hem och lagade en riktigt god lunch, sen kom Dan, Johan & Magnus på besök och det blev pokerspelande som vanligt! Nej nu ska jag städa undan lite här hemma, sen blir det mys med hjärtat! Ha en trevlig kväll...
2008-11-09
 21:59:23

Lugn efter stormen!

Nu är jag här igen =) Sorry, men det har varit full rulle i helgen! I fredags satt vi ett par vänner hemma här och spelade lite poker och drack ett glas vin, trevligt! I lördags var det fullt hus här så jag bjöd in till ett Ljusparty, jätte trevligt att så många kunde komma! Det bästa av allt var att kusin vitamin & skorpan kom upp till "Landet" Som skorpan sa när hon klev ur bilen " Alltså, vi är VERKLIGEN på landet nu" Ha Ha!

Idag har jag varit riktigt seg, ont i kroppen och i huvudet! Åkte till Borlänge för att hämta älsklingen, blev lite handlat på ICA MAXI, en riktigt bra affär med fan allt man önskar sig! Hittade en hel del julsaker som vi behöver nu innan jul!

Nu sitter jag och bloggar här vid köksbordet, med min kaffekopp bredvid & tittar på grabbarna när dom spelar kort (själv åkte man ut för länge sen)!!  Kom på en sak: Det är bara 18 dagar kvar tills vi åker =D Och dom dagarna kommer gå fort!

2008-11-06
 22:56:03

Pronto...yes yes

Fick en bra respons på tidigare inlägg om att fixa en till blogg, som handlar om tiden innan bröllopet! Sagt & gjort, har precis invigt min nya blogg, kolla in på;  www.brollopsfeber.bloggagratis.se/ 

Idag var min älskade Elin här på besök, vi gaggade massa skit och hade allmänt super mysigt =) Är så glad att hon är hemma och hälsar på! Vi följde sedan med Dan och tittade på ett stort hus som han ev har lite planer för! Gjorde iordning lite lunch så det blev kycklingfilé med ris & currysås *mums*

På kvällen nu så bjöd jag över fam Ljungberg på en liten middag =) Köttfärssås med spagetti, uppskattat hos lilla Melissa kan jag lova som åt typ 5 portioner, ha ha! Hade även sällskap av magnus som direkt visade vilken "lekfarbror" han är, busade som tusan med gullungarna!

Har även hunnit med att handlat idag och ännu mer fika, trevligt att vara med vänner =) Nej nu ska jag strax lägga mig hade jag tänkt, händer ju nått riktigt spännande imorgon!!!!

2008-11-05
 00:12:00

Surprise =)

Har gjort mycket idag men ändå ingenting! Har bla varit i Borlänge och fixat lite saker, handlat en del av bröllopsgästernas gåvor! Varit i stan och fixat lite saker här oxå! Magnus kom på middag och kaffe, han var så snäll när han hjälpte mig att bygga ihop lådorna till vår hylla i vardagsrummet! Tack!

Älsklingens överraskning kom idag också, synd att han jobbar idag, men han får den imorgon när han kommer hem! Längtar såå mycket efter min älskling! Vill att han ska komma hem nu!

Jag funderar på att starta en till blogg, skulle ni tycka det var kul att läsa en blogg som handlar om tiden med alla förberedelser,beslut, bilder & tankar  inför bröllopet?

typ " I VÄNTAN PÅ VÅRT BRÖLLOP"  eller kom med tips om bloggnamn  Kommentera gärna!
2008-11-03
 22:07:21

Glada nyheter =)

Yes det bjöds det på idag då kyrkan är bokad för vigseln, precis den dagen och tiden vi önskade, tack & lov! Det känns riktigt roligt och nu kan vi börja ta tag i allt ordentligt, boka här och boka där =) Nu ser vi med glädje fram emot vår stora dag!
 
Haft besök av Fam Ljungberg idag, vilket var riktigt trevligt! På kvällen nu gjorde jag och älsklingen iordning lite thaimat, gött, och vi kollade på film "what happend in vegas" riktigt roligt, bara massa mys med andra ord!

Ha Ha, jag var förresten med i Radio idag, Mixmegapol, jag var med och disskuterade hur man ska bete sig i början av ett förhållande, det handlade om en tjej som förlorat många pojkvänner pga att de tyckte att hon var för "klängig" Nån som hörde mig?!

2008-11-02
 23:46:19

Väntar....

Imorgon får vi förhoppningsvis possitiva besked =D Väntar & längtar med spänning!
2008-11-02
 20:57:59

Bajsdag...

Näe blä idag har det inte varit en toppen dag! Pratade med S idag som berättade att en sk "vän" hade sagt massa saker om mig som inte alls stämmer, och det värsta var att det var inte alls snälla saker, blev arg/ledsen/besviken, med tanke på att vi börjat på en bra kontakt igen! Men men, jag får inte gräva ner mig utan istället fokusera på de fina vänner jag har =) Jag uppskattar verkligen mina fina vänner, tack för att ni finns!

Jaha annars då? Jo idag har vi haft en riktig trök dag, har inte kommit på nått att göra, dålig fantasi som vi har =P Har dock blivit lite fixat hemma,handlat & vi har spelat kort, nu kikar jag på "ensam mamma söker" så bra!

Längtar förresten så mycket efter att åka på semester snart, kan lova att jag är riktigt avis på Emma som åker om 4 dagar =( vi åker ju inte förrns om 25 dagar!
2008-11-02
 13:25:14

Vänner...

Vem är egentligen ens "riktiga" vänner??!


Kommentera gärna; Vad är en riktig vän för dig?

2008-11-01
 15:31:16

Shalala

Oj va trött jag är, gick upp alldeles för tidigt med tanke på att det var Lördag morgon, 07.50 närmare bestämt.Tänkte att jag ville städa & göra fint innan min älskade kom hem från jobbet, hämtade han i Borlänge! När vi kom hem därifrån så väntade Sanna & Johan utanför =) Vi snackade skit & drack kaffe, jag hjälpte Sanna att välja klänning inför Bröllopet de skulle på och grabbarna pratade Hockey..Kul att ses, vi har längtat efter er!

Igår fick vi äntligen på Vinterdäcken, vilket verkligen behövdes med tanke på hur halt det var! Nej nu ska jag fixa iordning mig, snart bjuds det på middag hos Fam Ljungberg ,trevlans!!