2008-07-29
 21:17:36

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter vår underbart trevliga & roliga resa till Stockholm! I fredags åkte jag, älsklingen & Elin till min pappa och hälsade på, vi umgicks & fixade bilen! På lördags morgonen skjutsade vi Elin till Arlanda inför hennes äventyr till Tyskland/Ungern! Efter vi vinkat hej då åkte vi tillbaka till pappa & sov en stund till, sen bar det iväg till Sanna & Johan i Vaxholm =) 

I Vaxholm hade vi det helt underbart, På lördagen kollade vi in stan, spelade minigolf, käkade en super god middag precis vid vattnet sen till efterrätt blev det italiensk glass i en super mysig glassbar, senare på kvällen åkte vi hem till S & J och kollade på film!!

               


På söndagen åt vi frulle, kollade på massa fina bilder och sen drog vi iväg till Täby C, där Sanna skulle köpa ett hårband och jag skulle ev köpa en tröja, hmm jag kan säga att det vart inte riktigt vad vi tänkt oss! Vi gick där ifrån med väldigt mycket mer!! Köpte bla lite kläder, inredningsprylar, ett jätte sött klockhalsband, en scrapbook med massa tillbehör, en rosa mp3 mm.

                 

Efter shoppingrundan, åkte vi & handlade lite på ICA och det bjöds på Tacos, verkligen super gott! Sen var det dags att lämna Vaxholm, och det var inte alls roligt, vi hade velat stanna båda två! Det var ganska sent på kvällen så vi drog vidare till Uppsala och sov hos Fredriks familj, där vart det mys på verandan på kvällen innan läggdax. På måndagen åkte vi hem mot Dalarna igen, ganska skönt att få komma hem då och sova i sin egna säng!

Så nu är vi hemma igen & ska bara njuta av min sista semester vecka! Tiden går så fort, tyvärr! Nu ska vi kolla på Iréne Huss-elddansen! Ganska bra filmer faktiskt, Laaater!!

2008-07-25
 10:36:39

Roadtrip..

Ja nu drar vi till Stockholm, vi behöver verkligen komma bort & få ha lite roligt på vår semester =) Laaaaater!!
2008-07-24
 23:35:17

Flitiga Lisa!

Ja idag kan man verkligen säga att jag har varit flitig, städat hela huset, tvättat massa maskiner med tvätt, tvättat bilen & dammsugit och fixat fint i bilen, handlat, och vart iväg och slängt allt vi sorterar i återvinningen..Inte nog med det så har jag haft trevligt besök hela dagen. Elin var här & jag lagade en fantastisk god lunch till oss, enligt mig själv =)
Panerad & stekt hälleflundra med kokt potatis & en supergod gräddfilssås & lite citron *mums*

Sen kikade Emma & Niklas förbi oss på en kopp kaffe & massa skitsnack! Sen stack vi och träffade Magnus & sofi, hämtade madrassen & sen gick vi och käkade på Blå Lagunen, gott..!

Pratade för ett tag sen med en Emma som var lite rund om fötterna?! He He, hon är rolig, hoppas du mår bra imorgon vännen =) Hon svor förövrigt på att hon skulle dra med mig på Daldansen nästa år och att det inte fanns några undanflykter, ye ye lycka till ;-)

 

2008-07-23
 23:47:11

I min ensamhet..

Sitter jag här & tittar på tv! Jag vet att det låter patetiskt men jag känner mig så ensam utan min älskling, jag känner mig halv helt enkelt..Saknar honom så mycket, speciellt nu när han jobbar bubbelpass dvs 48 h, känns som en evighet..Idag har jag bara tagit det lugnt, inte orkat så mycket, det har varit så fruktansvärt kvavt..Fikat med Elin och senare på kvällen tittade Linda förbi på en kopp kaffe & lite skvaller =)

Imorgon MÅSTE jag verkligen ringa till Anticimex, vi har tvestjärtar överallt och de är så äckliga att jag kan spy, fy!
2008-07-22
 22:27:27

Mamma Miiiia

Kom precis hem från Bion, kollade på Mamma Mia, den var faktiskt riktigt riktigt bra, mysfilm! Har varit det perfekta slutet på denna mysiga dag, har fikat med Ljungbergarna och varit barnvakt till lilla Melissa, ett riktigt bustroll vill jag säga! Nu sitter vi och kollar på lite på tv med Elin, ska vara social...Puss & Hej
2008-07-21
 23:03:09

Jag vet att jag är seg..

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, som sagt vi har varit på Kryssing, sen åkte älsklingen för att jobba ett hemskt 48 timmars pass, då passade jag på att umgås med Elin & snacka massa skit om gubben, he he, skoja bara! Vi har ätit gott, kollat på film & bara myst..Igår var jag, Fredde & Emma hemma hos Linda och hälsade på vår lilla bäbis (katten) och ev Emmas lilla knyte?! Klämde i oss en pizza innan vi åkte hem (som Sanna lovade att springa bort åt mig)

Idag har det varit en lugn & skön dag. Fam Ljungberg var förbi på en fika på förmiddagen, sen har vi bara slappat tills nu på kvällen då vi gick ut med Magnus & Sofi och käkade en supergod 3-rätters middag på Kingen =) Det var riktigt trevligt att komma ut en stund.. På tal om något helt annat nu så är jag riktigt sugen på att se filmen "Mammamia" Någon som sett den & kan risa eller rosa??
2008-07-15
 20:28:01

Snart åker vi =)

På kryssning =) Jippie, imorgon bitti åker jag, älsklingen, Elin & Magnus på Partykryssning!! Fy fan va roligt det ska bli, läääängtar! Laaater!
2008-07-15
 13:14:19

Lugn & ro

Igår hade vi en mysig och lugn dag, tog en rejäl sovmorgon  kollade lite på tv och sen åt vi lunch! Efter det åkte vi en sväng till Avesta för att handla lite saker på Jysk & Willy´s. På kvällen tog vi det lugnt, åt middag, kollade på tv, tog ett fotbad & masserade varandras fötter, gud så skönt =) Käkade en skål med jordgubbar *mums* och kollade på reprisen av Allsång på Skansen! Som sagt en lugn & skön dag, men det förtjänar man väl när man har semester??!
2008-07-13
 23:17:31

Mys helg...

Igår fyllde jag hela 22 år =) Hade en super trevlig födelsedag! På Dagen kom älsklingen hem & vi satte igång med att fixa inför festen, förberedde mat, bakade tårtor osv! Hade riktigt riktigt roligt med alla som var här! Tack för alla fina presenter & tack min älskade Fredrik för allt, du är så underbar!

Nu är altanen äntligen klar oxå, det vart så jävla bra, nu kommer det bli många mysiga kvällar på den nya altanen! Kommer verklien njuta =)

Har försökt att ladda upp bilderna jag tog med kameran igår till datorn, men det går inte, jag fattar inte och det är så irreterande *morr* lägger upp dom sen istället om det går! Godnatt
2008-07-11
 08:32:49

Trött....

Åh hjälp vad jag är trött, höll på med altanen till nästan 00.00 inatt, tyvärr höll inte deadlinen, men men så är det, det sista kommer att göras idag! Men en sak kan jag säga, tusan va snyggt det blir, har till och med gått förbi människor som berömt & följt bygget ;-) Bilder kommer självklart när det är klart! Back to work!!
2008-07-09
 09:51:13

Klara, färdiga, gåå!!

Idag kör vi igång med Altanbygget, känns lite som roomservice hemma hos oss just nu, men vår vän tidsoptemisten tror att den nya altanen kommer att stå färdig imorgon kväll, hmm!! Återstå att se =)
2008-07-08
 08:26:50

The sun is shining...

Tänk va glad man kan bli när man ser att solen skymtar fram =) Sitter på jobbet nu och längtar efter att komma hem till min älskling! Kommer bli en lugn och skön dag idag bara med massa mys, längtar längtar!



Regn, Sol, Regn, Sol....Typisk Svensk sommar!
2008-07-07
 22:11:30

Booring!!

Sitter hemma och har as tråkigt! Kom hem från jobbet och fick ett liten besök av Ljungbergarna som tittade förbi på en kopp kaffe! Älsklingen jobbar och jag har inte gjort ett dugg nu på eftermiddagen/kvällen! Är för trött för att hitta på något oxå, men men! Ska nog ta en dusch strax och lägga mig i tid, hade så svårt att somna igår natt och tröttheten kommer verkligen efter!



Regnet har öst ner hela dagen! Jag hoppas att vi får någolunda fint i veckan & helgen, då ska altanbygget slutföras och min födelsedag firas, då vill jag ha sol, tack!!
2008-07-05
 21:49:00

Snart en liten?!?

Veckan har rullat på snabbt som tusan! Fattar inte att det bara är en vecka kvar til semestern :) Ska bli skönt, hoppas vi får tur med vädret bara! Idag har jag och älsklingen varit och firat Linda som fyller 23 år =D Åt god smörgåstårta, kladdkaka & kaffe till det! Mysigt värre!

Deras katt Bella har fått såå söööta små kattungar, Fredrik & jag funderar på att skaffa en liten, dom e ju bara för söta! så nu måste vi snart bestämma oss, och en av frågorna är om vi ska ta en "Mysan" eller en "Ludde" ??

Vad tycker ni?