2009-01-31
 18:41:41

Berg & Dahlbana

Livet kan verkligen vara en Berg & Dahlbana, Ena dagen får man hemska nyheter och den andra dagen händer det nått sjukt bra! Just nu måste jag erkänna att "nej det är inte bra", jag försöker alltid vara så stark. Jag tillåter faktiskt mig själv att må dåligt nu, jag behöver inte alltid vara på topp. Sånna här saker ska verkligen inte skjutas under mattan. Utan detta måste bearbetas. Jag får inte vara rädd för att be om hjälp, be någon lyssna och be någon finnas där för mig!



Igår var jag i Avesta och träffade min vän Sussie, fan vi hade så jäkla kul, har inte träffats på ett tag! Efter besöket åkte jag till Willy´s och handlade, sen hem till älsklingen! Vi åt en underbart god middag & hade sen myskväll..

Idag har jag umgåtts med Elin hela dagen och vi har haft det så mysigt! Innan Elin kom var jag inne hos Fam Ljungberg och bjöd på supergoda kakor jag bakade imorse (resept kommer snart, ni måste bara prova) och blev självklart serverad kaffe =)..Elin & jag kom på massa roliga saker vi ska göra på bröllopet, åt en härlig lunch och bara tog det lugnt...Tråkigt att hon åker hem imorgon igen, alltid så när man vant sig att ha henne här =( men men!
2009-01-29
 21:24:29

Bra Bra!!

Yes, vilken bra dag idag =) Dagen i kort; Upp i tid, över till Fam Ljungberg & hjälpa till att packa upp lite! Hem tvätta och rensa lite! Sen tillbaka till fru Ljungberg som bjöd min hungriga mage på supergod mat & fika. Trevligt med massa skitsnack och bus med gullungarna! Nu på kvällen har jag börjat storröjja hemma, vi ska nämligen hyra ett "loppisbord" i 2 veckor och försöka sälja så mycket som möjligt av det vi inte använder, fasiken va mycket jag hittade..

Rensade hela förrådet och organiserade allt snyggt och prydligt. Inte nog med det, jag har städat huset oxå, vilken energi idag =) Häärligt! Det bästa är när helgen kommer, att inte behöva tänka på nått för det är snyggt och fint hemma & man kan bara njuta av helgen!! Nu så ska jag skura hallen, sen iväg till hemköp och källsortera! Sen ska jag försöka att "lugna ner" mig, är så speedad och full av energi!!

Till Kusinvitamin i huvudstaden...
Jag antar att du menar kommentarer på nya bloggen på Bröllopstorget? Det är något fel på sidan just nu, därför går det inte att kommentera, men det löser sig nog snart =) Saaaaknar er och hoppas "Bålsta"  ringer snart så att jag dessutom kan komma på kaffe!!
2009-01-28
 21:36:57

Tankar mot det positiva!

Idag har det varit fullt på schemat hela dagen, vilket är väldigt skönt just nu när jag behöver tänka på annat! På förmiddagen kom Elin förbi, drack kaffe, åt lunch och vi snackade massa skit! Så skönt att träffas, känns som att det var evigheter sen! Hon skulle göra ett ärende på stan efter lunch så vi hängde på och fick faktiskt lite gjort vi å.

Lite senare kom Emma förbi på en fika med oss, jag hade precis satt på kaffe och bakat kladdkaka så det var perfekt timing =) Resten av eftermiddagen flöt också på bra, Elin och jag slog oss ner i soffan, kollade klänningar och pratade bröllop. När Elin åkt hem gick jag över till fru Ljungberg & kollade om hon behövde hjälp att packa upp lite! Där blev det kaffe och planering. Sen hem till Fredrik igen, laga mat, mysa, organisera pärmar och nu har jag precis pratat klart med min kära Sanna i telefon! Så nu ska jag sätta på en kopp te & sen kramas lite med gubben!
2009-01-27
 21:21:27

Flytt

Lång dag idag å, hjälpte Fam Ljungberg att flytta från 07.15-20.00, visst det var mat, kaffe och lite andra raster, men ändå, lång dag! Nu ska det bli skönt att sova =)

Dålig uppdatering nu, men det har hänt så mycket nu, alt måste få smälta och lägga sig lite...sen är jag på banan igen =)

2009-01-25
 20:45:55

Lång dag..

Idag har det varit en lång dag, gick upp och åt frukost & kollade lite på tv med Fredrik innan det var dags för honom att åka och jobba igen! Det kändes så tråååkigt, ville verkligen inte att han skulle åka! När han åkt halv sov jag på soffan ett tag tills Linda ringde och bjöd in mig på Lunch och kaffe, vilken lyx, det bjöds på potatisgratäng med fläskkotletter i lök & gräddsås, riktigt smarrigt! Blev ett par timmar där, busa med gullungarn och snacka massa skit! Tack för allt =)


Åkte sen hem och skottade lite och städade vårt fina, stökiga hus =P, hade tänkt att göra fint hemma tills älsklingen kom hem igår men eftersom att jag har varit sjuk så lät jag det vara! Men nu så är det som det ska vara! 

Nu ska jag dricka upp det sista teet och sen ska jag lägga mig, så jag kan vara pigg & glad imorgon när min älskling kommer hem!

2009-01-24
 19:09:19

Skitdag!!

Idag har det inte alls varit en bra dag! Tråkiga nyheter, & jobbiga beslut som väntar!!

2009-01-23
 22:09:37

Mirakel..

Vaknade upp idag med feber och har under hela dagen kännt mig som skit. Bara legat på soffan har jag gjort hela dagen och sovit! Hoppas att detta är nått tillfälligt så att jag kan vakna upp imorgon, pigg & glad! Imorgon kommer äntligen min älskling hem efter det 72 h långa passet! Så imorgon blir det en myskväll med god mat, film & mys!

Linda var så snäll och kom förbi idag med en "sjukpåse" som innehöll, Sprite, skorpor & blåbärssoppa, tack!

Nu ska jag först kolla vem som åker ur Lets Dance, sen väntar kudden :) Ha en trevlig Fredagkväll!
2009-01-22
 22:41:13

Kvalitetstid =P

Efter att barnen åkt och jag handlat, fikat med Linda, Gaggat med Emma, Fikat med Niklas (mycke fika idag), så väntade äntligen  en lugn skön kväll med bloggläsande & provsmakande av en sort jag inte provat tidigare, den absolut bästa glassen som finns, jag pratar så klart om Ben & Jerry´s, den är dyr, men så värd varenda krona!


Testade Caramel Chew Chew, super god! Nu ska jag sova, sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda :)
2009-01-22
 14:12:14

Ja precis..

Föregående inlägg var ju väldigt givande ;-) Kände bara att jag behövde få ur mig ett Faaan! Ja dagen rullar på, frukost avklarat, lunch avklarat, Barnen leker med smulan & kollar på Disney Channel, det är lugnt hemma! Jag sitter med en kopp ap äckligt Lidl kaffe, dock är jag dum nog att dricka det, need my cooffee!

Sitter och väntar på ett telefonsamal från.........eeh?! ........Jehovas?! Ha Ha (Bara en som fattar den)
2009-01-22
 11:36:23

...........

Faaaaaaaan!
2009-01-20
 22:06:35

Hemma igen!

Nu så är vi hemma igen! Hade det underbart härligt i fina Vaxholm där våra fina vänner bor =) Som jag skrev tidigare så var gubbarna iväg på Idrottsgalan, de hade haft riktigt skoj,så det var en uppskattad present..Jag  och Sanna korkade upp vinflaskan och njöt av en kväll med Lipstick Jungle och massa skit snack.

Vaknade 05.06 imorse och var as pigg tyckte att alla andra kunde gå upp också, men jag fick tvinga min själv att somna om innan jag gick upp, rotade runt i hela köket och bjöd alla på frukost =) Dagen fortsatte sedan mestadels i soffan där vi alla slappade framför tv..Sen bar det hemöver, skönt att komma hem till Smulan igen!

De nästkommande dagarna blir en ny utmaning för oss, men det är spännande och givande! Nu ska jag poppa lite popcorn med <3, slänga mig på soffan och mysa med Fredrik, 72 timmars jobb väntar på honom from imorgon bitti, uffa..!
2009-01-19
 12:05:42

En kiropraktor tack!!

Jaha då var vi ute på en liten tripp igen! Igår kom jag till Uppsala, mötte upp älsklingen och firade hans pappa sm fyllde 50 år, det gjorde han förvisso när vi var i Venezuela men det firades med släkten nu i helgen! Efter firandet åkte vi vidare till Sthlm där vi träffade kusin vitamin och co, trevligt som vanligt! Jag hade ont i ryggen hela dagen igår och den låste sig hela tiden, så Dannemannen snäll som han är skulle hjälpa mig med ryggen, tyvärr är jag fortfarande inge bra men han fick bort en del knutar jag hade! På kvällen åkte vi tillbaka hit till Uppsala!

Vaknade idag, svårt att komma upp från sängen och ont så in i helvete, jag går som en gammal dag med hukad rygg, snyggt!! Sitter och försöker på tag på en kiropraktor som förhoppningsvis kan fixa detta. Om ett tag ska vi iväg till restaurangen som vi ska ha bröllopsfesten på och bestämma meny, sen åker vi en snabbis till pappa i sthlm och sen bär det av mot Vaxholm! Grabbarna ska gå på Idrottsgalan ikväll, jag och Sanna ska ta ett glas vin och snacka massa skit..Bara hon och jag =) Det ska bli skönt!
2009-01-17
 23:30:38

Gamla Känslor..

Jag tänkte att detta skulle bli en lugn & mysig kväll med lite egen tid. Istället satte jag min vid ett av mina gamla projekt, helt plötsligt kom det en våg av gamla känslor som sköljde över mig. Blev väldigt ledsen och fundersam! Jag vet att jag kommer jagas av detta i hela mitt liv och att det var jag själv som "öppnade dörren" men jag trodde att det skulle bli bättre med tiden....

Massa gegga, jag vet att många av er inte fattar någonting, och så ska det vara! Var tvungen att ringa älsklingen och prata av mig lite grann, så nu ska jag sätta på en kopp te, packa lite inför morgondagen och försöka stänga dörren igen, så att jag kan sova gott inatt.. Godnatt!

2009-01-17
 17:12:19

På bättringsväg!

Yes känner mig mycket piggare idag, så nu är det nog på väg att gå över helt! Ville dock ha en extra vildag så jag åkte inte med älsklingen till Uppsala idag, utan jag satte honom på ett tåg! Tänkte åka imorgon förmiddag istället, umgås lite med Fredriks familj innan vi drar till Barkaby och dricker kaffe och skvallrar med kusin vitamin =)

Det känns verkligen tomt hemma nu när Fredrik åkt, men men då kan jag ju passa på att surpla lite kaffe, läsa bloggar och bara ha lite egen tid, kan vara ganska skönt det också! Ska laga lite mat nu, sen tänkte jag ta ett bad och lyssna på Celine Dion och "sjunga" för full hals!! Ha ha!
2009-01-16
 21:27:13

Fredag kväll!

Redan fredag, härligt =) Känner mig lite piggare idag! Har mestadels sovit och bara tagit det lungt! Medecinen har gjort susen, är inte lika svullen i bihålerna och jag andas lättare! Så nu ska jag forhoppningsvis vakna imorgon och vara ännu lite mer piggare så vi kommer iväg som tänkt! Är ju mycket som händer följande dagar, vill inte missa det!

Nu hoppas jag bara på att jag inte åker på Vinterkräksjukan,Fam Ljungberg som jag träffade igår ligger hemma alla 4 och mår dåligt! Hörde att det tar 1-2 dagar tills man blir smittad om man blir det, så nu är det bara att vänta ut morgondagen också *peppar peppar* Inge mer sjuk nu tack! Ha en trevlig kväll!
2009-01-16
 00:06:25

....

Ännu sämre idag, fy! Gick upp med Fredrik imorse när han skulle till jobbet efter knappt en timmes sömn, ringde Vårdcentralen och fick en tid nästan på en gång! Träffade den trevliga Dr "Stefan Holm" som jag trodde han hette, visade sig att jag hade höga värden av vad det nu heter men inte tillräckligt för att få antibiotika, han trodde dock att det skulle kunna slå rejält eftersom att jag redan nu visade sådana symptom. Jag fick en medecin som skulle vidga mina bihålor och det skulle få mig att andas lättare, han sa även att jag skulle dubbla min astma dos.
 
Jag berättade om att jag haft så svårt att sova för att det gör så ont när jag ligger ner och det löste han med starka smärtstillande tabletter, han sa att det nog skulle hjälpa mig att sova oxå! OM det gjorde, jag tog en tablett, och sen vaknade jag upp 3 timmar senare!! Så nu är det bara att vara posetiv och glad så blir jag frisk snart hoppas jag =) Ska försöka lägga mig och sova ett tag till, har preliminärt flyttat in i vardagsrummet där jag bunkrat upp med dricka,kuddar, täcke, tidningar mm!

2009-01-14
 22:22:20

Jag visste att nått var på G...

Jag är sjuk, fasiken, jag HATAR att vara sjuk! Har så ont i huvudet, halsen, ansiktet, överläppen, örat, ja allt! Imorgon ska jag boka tid på Vårdcentralen så att dom kan ge mig medecin på en gång! Orkar inte skriva inte heller tänka... 

Ps nu är äntligen även bröllopsbloggen uppdaterad: www.brollopsfeber.bloggagratis.se   .....

2009-01-13
 23:54:49

Min Dag..

Idag har det varit en underbar dag-min dag=) Sov ut länge, åt en god frukot med älsklingen, åkte sen till Fam Ljungberg på kaffe & kortspel! Sen åkte vi hem packade in oss i bilen och åkte till Bålsta! Där jag skulle prova ut min brudklänning! Mötte upp Sanna & Johan där, Sanna följde med mig och gubbarna gick och käkade pizza på "restaurang rhodos"..

Jag & Sanna gick in i den fina butiken, möttes av trevliga Sonia och massor av brudklänningar! Tänk va underbart, att få stå helt själv i en butik, prova i lugn & ro och bara ha all uppmärksamhet, inte fel det =)

Provade några klänningar med jag fick inte den där "wow" känslan, ingen av dom kändes som "min", jag trodde aldrig att det skulle sluta med att jag köpte en klänning som vi dessutom designat tillsammans! Jag, Sanna & Sonia slog ihop våra kloka huvun och designade en otroligt vacker, underbar klänning! Åh va jag längtar tills den är färdigsydd och jag får komma dit och sätta på mig den! Kostadelite extra men det är det fan värt! Verkligen skönt att Sanna följde med (Tack gumman) säga att jag var ganska "lost" inne i butiken, det var för mycke tankar osv!

När vi var klara joinade vi gubbarna och åt lite god mat vi å...Så nu är vi äntligen hemma igen! Jag är ganska så trött efter allt, så nu ska det bli skönt att gå och lägga sig! Men först en kopp Te, har så jäkla ont i halsen, förkylning på G?
2009-01-12
 20:09:28

Grattis mitt <3

Som fyller hela 24 år idag! Jag hade retats lite med honom att då kan man ju inte göra något speciellt, han sa att något måste det finnas?! Någon dag senare kom han fram till mig och sa "Du jag får faktiskt adoptera & sterilisera mig, så det så" Ha Ha! Han är ju bara för rolig!

Idag har det varit en jätte mysig dag, gav älsklingen frukost på sängen, sen kollade vi lite på tv & bara slappade...Fam Ljungberg kom förbi och Grattade Fredrik, och han fick en så sjuk present =D Han har fått ett presentkort för att ta hål i örat, med ett Bling Bling örhänge, fy fasiken säger jag bara, ALDRIG!!! Vi surplade kaffe och åt våfflor =) mumma!

På eftermiddagen stack jag in till stan för att ta en hejdå fika med Bea som ska plugga i Östersund, men hon skulle tydligen va hemma ganska mycket så det dröjer nog inte allt för länge tills vi ses igen! Hann med en snabb runda på stan, till Frissan för att kolla en grej, köpa sista presenten till Fredrik och sen träffa Emma en snabbis!

Åkte sedan hem och hämtade gubben, hade nämligen bokat bord för oss på "Greken" där vi åt en fantastisk god middag, bordet var dessutom super fint dukat med blommor, ljus och Sverigeflaggan =) Grattis igen min älskade <3

1 dag kvar........Är så nervös inför morgondagen....

2009-01-11
 23:52:21

Party Party!

Älsklingen fyller 24 imorgon och det firade vi med en överraskningsfest här hemma idag, hans familj & släkt kom från Uppsala & vänner härifrån! Vi hade super trevligt! Tro han blev paff? med det var ju det som var meningen =P

Så det är det jag har ägnat min dag åt, förberett, bakat, fixat, donat & tagit hand om gästerna =) Lyckad dag!!!

2 dagar kvar.........

2009-01-10
 23:01:28

Yes Yes...

Vi klarade vårt uppdrag: att övertala Fredrik att fixa en blogg....Spana in den på livetmedlisa.blogg.se, men kom ihåg att allt han kommer skriva om mig inte stämmer :P Haha!!

Idag då? ja idag har vi storstädat hela huset, det var verkligen inte fint, slängt bort det sista från julen,tvättat, ätit gött, firat Maggan som fyller idag och fikat med Fru Ljungberg =) Trevlig dag idag! Nu ska jag slänga mig på soffan, mysa lite med gubben & sen är det dags att lägga sig! Hoppas ni får en trevlig Lördagkväll....

<3 Tillsist vill jag bara skicka några styrkekramar till Fredriks mormor M som behöver dom nu....<3
2009-01-09
 15:25:25

"Life with Lisa"

Kolla in kusin vitamins kommentar/önskemål i min blogg;

"Kan inte du övertala Fredrik att göra en sidoblogg? Jag skulle vilja läsa hans tankar och ideer runt allt bröllopsbestyr och livet med Lisa när hon är lätt förvirrad, glömsk, totalt speadad och helt underbar! ASG
Jag tror den bloggen skulle bli skitkul att följa, så hjälp mig nu alla kompisar och kontakter!  Få Fredrik att blogga om "Life with Lisa" !!!!!! "

Fredrik och jag garvade som fan när vi läste detta! Ha ha...Han har dock gått med på följande:

"Om Lisa får 10 st kommentarer i sin blogg om att personerna vill att jag ska börja blogga om livet med henne, så kommer jag att starta en liten blogg" / Fredrik

Lisa säger: KOM IGEN nu allihopa, det är nu ni har chansen att få reda på hur det verkligen är att LEVA MED MIG  =P

2009-01-09
 00:05:35

Det blir inte alltid vad man tänkt sig...

Nä det blir det inte, men men! Jag funderar seriöst om jag börjar bli lite senil, jag glömmer ALLT, jag glömmer vad jag pratat med folk om i tex telefon, jag glömmer vad jag ska göra! Herregud, det är illa!!

Jag tror det är dags att börja använda kalendern på hög nivå igen, som förut,ni som kännt mig läänge-kommer ni ihåg att jag inte kunde göra nått utan min kalender förut?! Måste börja igen!!

Idag sov jag länge, fixade och donade lite här hemma med diverse saker, sen på eftermiddagen åkte jag till Emma på en trevlig fika, Tack! Nu på kvällen har jag fixat massa inför bröllopet, är så mycket som ska göras och allt går inte riktigt som vi tänkt oss! Men det löser sig =)


Detta behöver jag göra; (Bäst att notera så jag inte glömmer)
~Göra en ordentlig planering punkt för punkt för allt som ska göras de närmaste dagarna (alla telefonsamtal,mail, bekräftelser på bokningar mm)
~Fylla i almenackan (så inget glöms bort)
~Sortera alla tusentals papper som ligger på mitt skrivbord
~Andas.....andas.....andas
~Inte stressa upp mig



Jag ska redan nu börja med att rensa lite på skrivbordet, sen ska jag sätta på en kopp te innan jag går och lägger mig!
2009-01-08
 00:01:24

Det flyter på!

Yes, allt flyter på som det ska! Nu jävlar, det här kommer bli tidernas bästa år! Har gjort en hel del roliga saker de senaste dagarna; Har mest blivit massa fikor med vänner och kortspel! Ätit här och där och haft det allmänt mysigt!

Fredrik och jag hade en hel dag/kväll då vi åt jätte god mat, kollade på film och myste! Behövdes efter allt han jobbat på sistone!

Jag saknar min älskling, han åkte på en riktig långmacka & jobbar därför 72 h i sträck, stackaren inge ombyte eller mat, så jag åkte till honom i Borlänge idag och lämnade över massa matlådor jag lagat & ombyte till honom <3

Annars har jag umgåtts med Fam Ljungberg idag, fikat med Niklas och varit och fixat med vigselringer, den är så fiiin!

Idag blev jag dessutom väckt med glada nyheter, om allt går som det ska imorgon så har jag nytt jobb =)


6 Dagar kvar........!
2009-01-06
 01:31:21

Hockey...

Oj tänkte börja blogga tidigare men nu: Sverige-Canada....

Nån annan som kollar?
2009-01-04
 00:45:11

08/09

Oj, har haft så fullt upp att jag inte ens haft lite tid här vid datorn! Till att börja med vill jag säga :Gott nytt år mina kära vänner och läsare! 2008 har erbjudit precis som väntat; både negativa & possitiva händelser!

Jag har iallafall firat en underbar nyårsafton med vänner här hemma i huset, haft besök av syster & kusindotter som bjudit på as roliga dagar med massa skratt och trevliga minnen!

Åkte till Enköping, och vi hade en "liten" släktträff! Verkligen skit kul! Igår var vi ute på Greken & käkade middag med Elin & Henke, så gott och trevligt! Åkte sen hem hit för att dricka kaffe och träffa Sanna & Johan =) Haft det super treevligt, med valskurs och allt ;-) He he!! Känns som om jag har massor att skriva men ändå ingenting!

Nu ska jag sova, så jag orkar upp & hämta älsklingen imorgon, natti natt!!