2007-04-26
 16:34:08

Onsdag..

Jaha idag hann jag inte med så mycket, skulle ut till jobbet och ha Brandövning, det var jätte intressant och roligt!!
Brandmannen Hasse gick igenom allt möjligt nyttigt och sen så fick vi rädda personer som låg i ett rum fullt av rök!
Jag tog situationen på fullaste allvar och sprang och kämpade som en galning! Kul var det!image58




RÄDDA, LARMA, SLÄCK!!!





Det känns faktiskt skönt att gjort detta, för jag har länge funderat på vad fan man gör om huset brinner och det är 30 boenden som ska sättas i säkerhet!! Efter Brandövningen hoppade jag in och jobbade kväll, det va skönt att få jobba lite igen =)
2007-04-24
 22:40:36

Awwww- vilken fjolla...

Jag är! Idag skulle jag och Elin tatuera oss kl 14.00, men killen som skulle tatuera oss var sen så vi fick inte komma in förrns efter 15.00..Lätt ireterad och jävligt nervös, lade jag mig under nålen, och dra åt helvete va ont det gjorde, alltså jag överdriver inte, smärtan var obeskrivlig!! Elin fick hålla i mig för att jag inte skulle tuppa av, jag trodde att jag skulle svimma- jag spände mig så att jag var röd i hela ansiktet..Det konstiga är att jag inte ens kan förklara smärtan, den var konstig! Men då vet jag det, tatueringar är snyggt men jag är tydligen för mesig och för "känslig" för att göra dom!! Resultatet vart iallafall kanon =) Hittade en mall som jag utgick ifrån, men resten designade jag själv, är väldigt nöjd...'

image57 Så här blev den!! Är super nöjd =)


__________________________________________________________________

Vill oxå passa på att tacka mina vänner för en trevlig kväll i gårkväll, kul att så många ville komma till mig & Elin på Aloévera kväll !! Speciellt tack till Emma som presenterade alla produkter för oss denna kväll på ett väldigt bra sätt!!





2007-04-22
 23:46:47

Dags att blogga!!

Jaha då va det dags att skriva lite om vad som hänt på sistone!! Ja det roligaste som har hänt sist, är festen på Stenslund, som vi sent kommer glömma, Bra jobbat Elin & Sara!! Vi kom i god tid, så att vi kunde börja förfesta vi närmaste vänner innan alla andra skulle komma dit!! Det var jätte roligt att träffa massa folk jag inte sett på ett tag..Under kvällen kom det massa folk, helt galet =P Men det var jätte kul! Jag och Fredrik åkte hem ganska tidigt, det kom så mkt folk, och jag tyckte att det var bäst att åka hem när man kände sig "nöjd & lycklig" istället för att det skulle gå överstyr!! Som tur va gick det aldrig överstyr, allt hade gått bra!

image51image52image53image54image55
      Eliiin 20 år         Sara 18 år                  pelikan                  Jag                         Fredde

Idag har jag inte varit så bakis som jag brukar kunna vara, jag är så känslig så ibland när jag druckit 2 öl,så blir jag bakis!! Men idag har jag mått bra!! Sanna kom förbi en sväng på eftermiddagen och tog en fika =)
Sen fixade jag iordning mig! För jag Emma och Erika skulle ta med Elin ut på en överrasknings middag på Greken! Vi hade jätte mysigt, det var så skönt att komma ut, bara vi brudar och snacka skit och äta gott!!Gott var det, vi åt ju självklart 3-rätters middag! Mumma mumma!!

Nää nu ska jag gå och lägga mig, det har varit en låång helg!! Natti Natt!
2007-04-20
 22:54:19

Fredag!!

image49Gick upp i lagom tid imorse åt frukost och sen åkte jag till  Säter och hämtade Fredde. Vi kom hem och tog en kopp kaffe, sen la vi oss på sängen för att vila men jag somnade nästan på en gång! Har haft ganska ont i huvudet och varit trött idag! När jag vaknat lagade jag lunch, Tagliatelle med pastasås! Det gjorde jag bra =) Sen kom Elin förbi och vi gick och fikade på Café 2 systrar... Sen var det dags för mig att åka till jobbet! Nu har jag precis kommit hem från jobbet, stannade på vägen och hyrde en film "Step up " Hoppas den är bra!
                                                                                                                                                                                                               
image50 Nu är jag så trött ska kolla lite på filmen sen sova!!
2007-04-18
 22:09:01

Filmtime!!

image48Dagen har varit sådär, inte mått prima, men men!!
Idag har vi städat hemma, lagat mat och varit och handlat, hittade bla tre nya
filmer, "Last Holiday" , "Gudfadern" & "Save the last dance"

När vi kommit hem med alla kassar så gick i ner på café 2 systrar och drack en
kopp kaffe och åt paj =)

Nu på kvällen har vi kollat på "Tack gode gud" det är ju skit kul!!!

Nu ska vi se en gammal klassiker, save the last dance, det är grymt bra!!!

Gónatt ...... <3
2007-04-17
 21:20:17

Vill ha..

  1. Kollade in lite kläder på internet, hittade en del intressant som jag vill ha!




    197863-45197863-44197863-42
    197863-43197863-46197863-41

Får se vilket jag beställer..Men det blir nog bra! Behöver lite nya kläder nu inför sommaren!
Annars har det varit en lugn dag, jag och Elin åt frukost imorse, sen åkte vi ut till huset och tittade till Ebba & Frasse, Ebba va såå underbart söööt! Frasse är fortfarande min lilla älskling! Men det var något speciellt med Ebba =P Sen åkte vi in till Time och pratade med Hanna & Antonio, drack kaffe och sen gick Elin till Frissan..
 
Fredrik bjöd ut mig på lunch, han vet att jag inte mår så bra just nu, han är så söt, ville få mig att tänka på annat! Fläsksnitzel med stekt potatis och sås blev det, till det åt vi tzatziki och bröd *mumma* Greken är ju bara för underbar, älskar deras mat!

När Elin var klar hos Frissan tittade hon upp en snabbis, och O la la va snygg hon vart i håret! Vi tog en snabb kopp kaffe och sen var hon tvungen att ticka iväg, full rulle i Elins kalender =) .. Fredrik åkte och jobbade på eftermiddagen. Jag och Emma fixade det sista med inbjudningarna.. Träffade Elin L en sväng, det var jätte länge sedan men kul!! Det vart bara en snabbis så vi bestämde att vi skulle fika nån dag och prata igenom allt som hänt på sista tiden! Jag och Emma åkte ut med inbjudningarna till dom som bodde i stan och sen gick jag hem och fixade lite mat, var såå hungrig!

Nu mår jag inte alls så bra, känner mig "tom" och ledsen..Jag är inte riktigt mig själv nu när det händer massa saker runt omkring mig!!  Ska kolla klart på "min" serie och sen ska jag lägga mig, man kan ju alltid hoppas på att morgondagen blir bättre! Natti natt

2007-04-17
 00:48:40

Full Rulle =)

Idag har det verkligen varit full rulle, redan sen jag gick upp imorse kl. 08.00 .. Jag diskade och fixade lite hemma, ringde ett par samtal för att lösa lite problem. Fredrik kom hem vid 10.00, vi åt frukost tillsammans, sen ringde Elin och frågade om hon fick komma förbi, självklart! Vi drack kaffe och snackade lite skit! Sen tog jag en disch och sen skulle vi möte Erika och äta lunch med henne! Det var så kul att se henne igen och få lite glada nyheter! Pizza vart det till lunch, Elin tjatade om pizza, "den är så god här i Sverige" sa hon! Sen gick vi upp hit så att Erika äntligen fick spana in lägenheten, vi satte oss på terassen ett tag i solen och njöt! Sen begav vi oss till Norelund för att hämt min grill, vi trodde aldrig att vi skulle få in den i bilen, men som tur var så hade Erika en plan =) Tack! Sen vart det systemet, Elins första gång på systemet, och hon var överlycklig =) Sen skulle både Erika och Elin iväg. Då stack jag ner på ICA och handlade inför kvällen och sen snabbt hem och förbereda, precis när jag var klar med det sista plingade det på dörren och mina gäster kom!!

197863-40  197863-38 197863-39 197863-37
         Tröttisar                        Peter                            Emma                   Elin & Ant

Grillen tändes och ganska snabbt spred sig sommar känslorna!! Första grillningen i år! Och det var super gott, vi åt miniflinta med potatissallad och bröd..Me like! Kul att sitta och umgås ett par vänner, jag tycker det är då underbart, att bara ta det lungt, ha skoj och mycket skratt blev det när vi började prata gamla minnen! Tack mina älskade vänner för att ni finns! Efter maten serverades kaffe med kaka och melonbitar! Fredrik var så söt som serverade alla, fixade och donade.. Tack älskling! Du är den bästa!!!

Vi satt ute ganska länge, nästan till 23.00, då vart det för kallt, alla ville in och värma sig! Jag fick 3 myggbett, va vill dom mig? Låt mig vara!! Disken är klar, allt är iordning så nu ska jag gå och lägga mig!! Elin sover redan, men det är precis som gamla goda tider! Nu ska jag in och putta på henne lite så att jag också får plats i sängen!! (hon är riktigt duktig på att bre ut er ska ni veta).. Natti Natt Gónatt!
2007-04-15
 23:19:31

Lycka..

Lördagen har varit underbar, har tagit det lugnt och solat, fikat med Emma och städat lite hemma..Pratat med Mammi..Annars hände det ju nått speciellt idag, my soulmade är tillbaka i Hedemora!!! Det känns så underbart! På kvällen var det förfest hemma hos mig med Elin, Sara, Janina, Mathilda, Freddan och Jag!! Vi hade jätte trevligt,
drack, dansade, pratade och sjöng för fulla halsar.. Sen var det dags att gå ut på Hotellet, men jag orkade inte följa med, skulle upp kl 06.00 och jobba!! Så förmin del så slutade Partyt kl 00.00 då gick jag och lade mig!!
Men vi hade jätte kul iallafall, Det var härligt att umgås med Elin igen!!

Lycka är när man håller sin vän i sin famn igen efter många månader!!!




Söndag 06.00 upp och åt frukost och sen begav jag mig till jobbet! Va en bra dag på jobbet idag! Kom hem och åt lunch med Fredde, sen gick vi ut och solade, Emma och Peter tittade förbi, Emma och jag har bestämt oss för att bli bruna i år=P weee Annars så har vi ätit god mat och bara haft en lugn trevlig kväll..

Elin var här ett tag, men hon kommer imorgon igen- då blir det grillfest!!!





2007-04-14
 00:12:35

Fredag, härliga fredag!

Vaknade imorse glad och pigg, satte mig framför TV:n och käkade frulle!
Vid 12.00 va det dags för Klipp, färgning och slingor! Jag satt fan hos frissan
tills 14.30 .. Så jag var helt slut! Men jag blev nöjd, lite ovan med lugg bara
men man vänjer sig så småning om =)

image30




Nyklippt & trött =/




Träffade Emma en snabbis innan hon skulle till jobbet, sen gick jag hem och åt lunch med Fredrik (sent, men bättre än aldrig). Sanna ringde och vi begav oss ner på Wyanes, jag drack en latte och vi snackade massa skit om vanligt, he he!! Sen gick vi in på systemetoch köpte några öl inför kvällen, stannade till på Time och köpte en var sin glass..Min huvudvärk har varit sjuk påfrästande för mig idag, blev värre och värre på eftermiddagen. Jag skulle ju spela biljard med Freddan, men orkade inte så jag gick hem och sov en stund istället! När jag vaknat gjorde vi iordning lite Tacos och mumsade i oss =P Sen kom Peter och strax efter det kom Emma! Dom har nästan precis gått hem efter en trevlig kväll med prat och öl!!

Kvällens mumma =  Den Amerikanska ölen Miller, jätte god en mys kväll som denna!
image31 

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång trevlig dag! Natti natt <3
2007-04-12
 19:32:47

Jalla Jalla (skynda,skynda)

Dagen började bra idag, jag gick upp i tid och åt  frukost, kollade lite på TV, snyggade till mig lite och sen gick jag på möte på Lärcenter, träffade Ninni där och fick mig några tankeställare! Sen gick jag med Emma & Emma H och lunchade, det var trevligt att få komma ut lite =P Sen begav jag mig till blodbussen, men jag kom tyvärr för sent, fick inte lämna blod, så det var inge kul! Niklas ringde och sa att han va i stan, så vi drog ner till Donken och köpte Mc Flurry *mumma* sen hämtade vi tapetkartor på Hedemorabostäder!
Nu till stressen! Sent på eftermiddagen kollade jag på olika papperjag fått av Ninni och en utbildning fastnade jag för " humanistiskt behandlingsarbete/behandlingsassistent" och jag kände direkt att denna vill jag gå. PROBLEMET var bara att det skulle skickas in idag, så panik panik, jag satte mig direkt och och skrev ett personligt brev (som dom betygsätter, fan vilken press), sprang ner på biblioteket, för att skriva ut och kopiera alla bilagor som skulle med i brevet och sen ner på posten, jag kom precis i sista sekund! Så min ansökan lämnades in 18.30.....Nu är det bara att vänta på svar...Är redan nu nervös =/ men men, skönt att ha det gjort iallafall.
Jag ska söka in på minst en utbildning till, men den ansökan ska inte vara inne förrns den 31maj *puh*
Nu ska jag bara slappa och ta det lungt, är helt slut i huvudet nu!!!
Ha Ha Fredde köpte ett par rosa Foppa tofflor till mig idag, jag kommer se så rolig ut!!




 image29Tack för mina rosa "fula" tofflor....
2007-04-11
 21:34:16

Ny dag nya tag?

Hej hopp! Idag har jag jobbat igen, det va kul =) Fick åka på utflykt med några boenden, skönt att komma ifrån ett tag =) Det var jätte trevligt! När jag kom hem från jobbet så blev det en snabbis hem och sen vidare för att hälsa på Falkarna =) Alltid kul att umgås med Betti =P Magnus och jag åkte förbi Rickard och hämtade borren, så nu har vi ÄNTLIGEN en hatthylla på väggen, gu så skönt! Magnus fick ett ap stort påsk ägg av Rickard som vi satt och gamade på i bilen *mumma*  (mitt nya ord? ) Aja hur som haver, annars har det varit lugnt, gjort lasange och kollat på "Tack gode gud" Det e ju så kul =) Nu ska jag kolla på den där filmen som jag aldrig hann kolla på igår!
Godnatt!
2007-04-10
 21:50:39

Si så där har väl dagen varit!

Idag vaknade jag hastigt av att Fredrik skulle iväg,han skulle iväg och jobba! Det har varit mycket jobb för honom nu den senaste tiden! Inte kul utan min älskade! Kände mig inte alls glad och pigg imorse, men bestämde mig ganska snabbt för att göra något åt saken. Inte bara ligga och kolla på TV! Så jag ringde till Peter, vi gick och fikade på Wyanes och sen spelade vi biljard, det var jätte roligt =P Jag vann ju så klart, måste tyvärr säga: "Peter du va kass" ha ha ha =P Efter matchen gick vi hem till Peter och senkom Emma, vi snackade lite, sen gick jag hem och lagade mat, körv med mos =) Mumma!!! Nu på kvällen har jag varit iväg och handlat lite,sen har jag städat hemma, duktiga jag!! Nä nu ska jag kolla på film "Crazy in love" Hoppas den är bra =) Natti natt katt!
2007-04-06
 23:00:30

Damrummet!


image28


"Det var ett par som varit gifta i över 20 år. Varje gång de skulle älska insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt. näväl, efter 20 år tyckte kvinnan att det var löjligt. Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna vana. Så en natt, när de var mitt inne i en romantisk sektion, tände hon ljuset. Hon tittade ner......Och såg att hennes man höll i en batteridriven vibrator. Mjuk och större än en riktig!  Hon gick i taket av ilska. "Din impotenta idiot", skrek hon åt honom. "Hur har du kunnat ljuga för mig under alla dessa år? det är bäst att du förklarar dig". Mannen tittade henne rakt i ögonen och sade helt lungt : " Jag förklarar leksaken....Du förklarar barnen."
2007-04-06
 15:20:00

Lista!!!

Lista på lite vad som helst !


Hitta en lista hos Johanna : )

Ska bli skoj - att det snart är sommar och då händer massa roliga saker
Ska inte bli skoj - Att jobba hela sommaren
Snurrar nu i huvudet - vilken utbildning, jag ska välja nu till hösten
Sparar till - min och Fredriks 4-års dags resa
Väntar på - att jag ska få lön
Pålägg som gäller- medwurst
Dagens dryck - exotisk juice
Tre band/artister - som jag gillar? Red hot chili pepeprs, PCD, UB40
Senaste boken du läste:- Mias hemlighet 
Utomhus senast - idag när vi lämnade tillbaka filmen vi hyrt
Senaste gången hela din familj åt middag tillsammans - Oj, familjen är STOR, typ aldrig!
Senaste saken du köpte - storhandlade idag, palla räkna upp allt ;-)
Vad har du gjort idag? - Ätit frukost, handlat, fikat med Peter, kollat fotboll , tvättat & diskat
Var det kul? - nja, kul att fika iallafall
Brukar du svära mycket då? - Ja en del
Hur tidigt stiger du upp? - olika, nio - tio tiden oftast!
Gillar du att slåss eller? - Nej, absolut inte, jag är en snäll tjej
Vad har du på dig just nu? - he he det e tvättdag, sliten kjol och ett linne
Vilken är din favoritgladiator? - Han "biffen" som inte har hår på huvudet
Vad ska du göra ikväll? - påskmiddag med älsklingen
Är du seriös? -  ja det är jag
Vad är du allergisk mot? - skaldjur, svamp, mögel,
Var har du ont? - i nacken, stel som fan
Använder du hårspray - ibland
Kan du stå på händer? - nää, men på benen
Vem håller du på i big brother? - jag diggade Carolina gynning
Favoritserie - Vänner, desperate housewifes
Gillar du seriehjältar? -  nää
Hur många Anna känner du? -  3?
Håkan Hellström eller The Ark? -  om jag måste välja? The Ark
Bright Eyes eller Lars Winnerbäck ? - Winnerbäck tror jag?                                                                                            Salt eller socker? - Socker !
Gillar du ketchup? - mums
Är du glad nu? - Jaa idag är jag glad
Var du glad igår? - Nja inte hela dagen
Gillar du Broder Daniel? - nej
Vad har du för klocka? - Vit med brett armband
Är pandor söta? - Ja
Vad dansar du till? - Allt när jag är full
Bästa sport? - Fotboll
Har du något tv-spel? - Nej
När grät du senast? - idag, sorligt på TV ju :p
Stockholm är? - Sååå överskattat, trött på skiten. 
Göteborg är? -  Fin stad ! söt dialekt
Malmö är? - ingen aning
Vad dricker du för kaffe? - gevalia melea
Hur många converse allstarskor äger du? - what?
Kan du sjunga? - Ja det tror jag
Tror du på Gud? - nej
Jobbigt just nu? - Att ha ont i örat
Mer värt än guld - Livet, vännerna, familjen, Fredrik
Spagetti eller makaroner - Spagetti
Ett land jag helst vill besöka - Thailand
Världens mest överskattade skiva - ?
Roliga svenska filmer - SE UPP FÖR DÅRARNA
Tycker du om dina grannar? - Vi är ganska nyinflyttade, känner inga grannar
Bästa grannen du haft? - fam.falk
Sämsta grannen du haft? - vissa andra på Norelund
Har du kvar dina barndomsskivor? - nej
Brukar du bada i sjöar om somrarna? - I LOVE IT
2007-04-05
 23:29:25

Movietime!!

image25Till middag idag serverades: potatisgratäng & örtkryddad kyckling!
Efterrätt: Äppelpaj med gammeldags vaniljglass *mums*
Sen vart det movietime: "Accepted" en ny film som handlar om ett par ungdomar som alla söker in på college men får avslag, då kommer dem på den brilianta iden :"Varför inte starta ett eget college? "
En ganska mysig och rolig film, som utger ett budskap om att vara sig själv,
och att inte ta livet förgivet!!

Betyg : image26image26image26image26  4 elefanter av 5 möjliga =)

Yttligare en film jag kan rekommendera att se!!
Godnatt!!
2007-04-05
 19:23:01

Nu är det påsk!!!

image23       Nu är det PÅSK =) Då blir det god mat och gott godis!!
                                                                            Vill bara önska er alla en glad påsk, själv ska jag jobba!!
                                                                            Trevlig helg på er mina små kycklingar :P
2007-04-03
 19:40:42

STÄDRYCK!!!

Oj Oj Oj va det har städats idag =) Jag har dammat, dammsugit, skurat,
plockat, diskat, tvättat fönster och strykigt dukar & kläder! image22

Nu är jag ganska trött :P Jag fick nått konstigt städryck idag!
Men det är skönt, för jävlar va fint det är hemma nu!

Har till och med hunnit med att fika med Sanna idag, hon var här
en sväng innan hon skulle till jobbet, skönt med en kaffepaus!

Hämtade bilen nu på eftemiddagen nere vid UNO X  den hade
genomgått en "extreme makeover" Så nu är bilen också
städad och ren =)

Nu på kvällen lagade jag mat och sen pratade jag med Elin
en sväng, hon skulle ut och fira sin 20-års dag! Tänk att få
fira den i Frankrike, det är inte fy skam ;-)

Jaha eftersom att Fredrik jobbar så har jag en alldeles ensam och
skön kväll framför mig, ska bara ligga på soffan och slappa, det är ´
en av mina favvo serier på TV: Desperate housewifes =)

myspys...
2007-04-03
 00:16:40

Grattis ELIN 20 år!!!



image20
Idag vill jag Gratulera min älskade vän ELIN KARLS på 20 års dagen!
Hoppas att du får en underbar födelsedag vännen!!!
Det ska vi se till att du får när du kommer hem också =)

image21Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år,
                                         ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva,
                                         uti hundrade år!! Ett fyrfaldigt leve till Elin, hon leve:
                                         HIPP HIPP: HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAA!!!!


2007-04-01
 14:23:40

I LOVE SHOPPING!!!




image17






Jag och syrran var i Kupolen igår och shoppade :)
Handlade självklart massa kassar med smått & gott !!
Det vart bla. skor,kläder,grejer till uteplatsen, smycken,
dukar, fjärilar till sovrummet osv!!!
I love shopping, så är det bara :P