2007-12-22
 20:35:07

Dan före Dan före Dopparedan..!

Japp det är det idag =D Idag har vi varit en sväng på stan, sen tog vi hem Thaimat och det var grymt gott, hade hyrt "Underbar och älskad av alla" som vi tittade på och den var bara halvdann.! Satt och läste lite bland mina vänners bloggar då jag började gråta av glädje, såg nämligen fäölande text på en väns blogg=


Fick ett julkort på posten av en för mej mycket speciell person, Lisa, du betyder så mycket, jag blev JÄTTE glad =) Hon är en riktig vän sa Erik, vi måste åka upp och hälsa på någon gång! och JA det måste vi, om vi får förståss =) vill ju att du ska få se barnen, jag vill prata och krama dej, jag SAKNAR dej!!



Som sagt, tårarna rann av glädje, vi har inte setts på 3,4 år nu och jag längtar efter henne enormt mycket, men vi vet vart vi har varandra.! Tack för alt vännen..! Du värmer mitt lilla hjärta..!

Nej, nu ska vi fixa julskinkan, det har inte blivit gjort än =/ Men snart så..! Ha en trevlig lördag..!
2007-12-21
 23:35:17

Julkänslorna....

Har äntligen hittat hem till mig..Har varit full rulle denna vecka, har kommit tillbaka till jobbet igen, vart och gjort Röntgen och julstökat en massa..! Har inte alls haft julkänslor, men nu så =D
Jag och älsklingen har slitit för fullt nu ikväll för att få det fint i vardagsrummet och för att få julkänslor, Vi har klätt granen och dansat till julmusiken, ha ha..!
Igår umgicks jag med Niklas som precis kommit hem från sin resa, Träffade Bea på Waynés på kvällen och satt och snackade strunt =P Men mysit va det..Idag har det som sagt varit en massa julstök, vi var och handlade all mat inför jul, så morgon blir det till och göra skinka, mums..! Längtar så mycket till julen nu, jag vill ha jul jul =D
2007-12-18
 20:53:25

Tack..!

För att du lyser upp det mörkaste mörkret och gör mig på bra humor..Tack för att du tar hand om mig när jag är sjuk och inte mår bra, Tack för allt hjärtat..!

Idag blev jag bjuden på godaste 3-rätters middagen på Greken, mums.!
2007-12-16
 12:34:41

Jag vill ha..

Julkänslor, NU.! Är hemma och bakar och fixar, spelar julmusik och har kanske en liten liten pytte pytte julkänsla på G? I eftermiddag blir det adventsmys här hemma med glögg, pepparkakor, knäck, ischoklad, lussekatter och julmust..! Om inte det funkar så vette fan hur vi ska göra, hmm..!
2007-12-14
 22:10:08

Nu är det slut pratat...

På ett par dagar iallafall, har varit lite hes och konstig i rösten ett par dagar nu, så i Torsdags var jag hos doktorn. Det visade sig att jag hade stämbands inflammation och måste vara tyst för att inte förvärra det.. GRATTIS Lisa, sjukskriven igen..Fan jag som kom tillbaka på jobbet förra veckan och var på topp.! Hoppas jag blir bättre snart, kommer bli tokig om jag ska gå hemma utan att prata, blää...!
2007-12-08
 22:36:59

Mörkret..

Har lagt sig för länge länge sen, jag sitter här och mår allmänt konstigt, sippar på mitt nybrygda kaffe och tänker på kärleken, tänk att man kan känna mig så tom utan den, jag känner mig halv utan dig.! Längtar så att det gör ont efter dig, vill kunna se på dig och bara krypa in i din famn, känna ditt hjärta slå och tryggheten.

Känner mig med andra ord ensam nu, blir inte bättre av att jag sitter och lyssnar på kärleksballader..! Men snart kommer du hem igen...Snart =D

Har varit helt slut idag, haft världens huvudvärk och bara legat framför tv:n och snozzat..På eftermiddagen/kvällen bestämde jag mig för att göra ett ryck..Började med att baka Lussekatter, sedan städade jag hela lägenheten, sorterade tvätt och rensade lite bland alla papper & NU är jag äntligen klar..Skönt att ha det gjort, känns lite bättre nu.!

Längtar till julen, men jag har inga julkänslor, har varit så mycket på sista tiden så jag har kanske inte hunnit känna efter ordentligt..Vart tog snön vägen? Det som var så fint för några dagar sen..!!

Är det någon annan än jag som inte har julkänslor??!

2007-12-06
 23:03:37

Torsdag..!

Som vanligt var det jobb som gällde idag, kom hem till ett alldeles tomt hem, tråkigt.! Åt lite mat och sen gick jag till Emma, hon hade ljusparty, det var verkligen jätte skoj att träffa allt folk, hade väldigt trevligt..! Skönt var det att få komma ut ett tag och bara ha trevligt, slippa sitta hemma ensam.! Tack för en trevlig kväll Emma.!

Nu måste jag krypa ner och lägga mig, vill ha massa energi imorgon när jag vaknar...! Godnatt...!

2007-12-05
 23:07:15

Dags att blogga lite igen..

Var ett par dagar sen nu, men jag kan informera om att det inte hänt så mycket sen dess, känner behovet av att blogga, men vet inte alltid vad jag ska skriva.Hmm..! Inte lätt alla gånger..

Har ju börjat jobba nu igen och det känns faktiskt väldigt bra, skönt att hålla igång, vart ganska less på att bara sitta hemma, har äntligen fått en röntgentid nu också, det är skönt..Idag hade vi prov på jobbet, jag går på säljakademin och hoppas självklart att bli certifierad säljare. Provet kändes jätte bra, satt och tänkte "Shit det här kan jag jue" inte som när man gick i skolan, där jag fick hjärnstopp när det var prov..! Var inne och handlade en sväng på Willy´s idag, annars har det bara varit mys med älsklingen..! Nej, nu väntar sängen och drömmarnas värld på mig, Godnatt.!
2007-12-02
 21:11:55

Gaah, Varför?!

Ska helgen alltid gå så snabbt?! Vill ha mera helg..Har verkligen varit en trevlig helg, förutom att älsklingen har varit borta så mycket.! Igår kom båda älsklingarna hem, Fredrik & Elin. Vi har julpyntat, kollat på film, snackat skit och bara myst..Imorse åt vi adventfrukost, det var jätte mysigt, sen åkte älsklingen och jobbade igen och jag och Elin fixade till oss och sen gick vi & mötte Emma,vi gick en sväng på den så kallade "Marknaden", Blev inte så lång träff med Emma.! När hon gått hem så mötte jag och Elin upp Magnus och tog en fika på Waynés..Sen gick vi hem hit igen och låg och sjöng julsånger, ha ha!!

Nu har Elin åkt hem och Magnus gått på träning, jag har fixat lite här hemma, snart ska jag åka iväg och handla några saker och tanka bilen och efter det skjutsa hem Magnus..

"Jag bara går & går som en jävla duracell kanin, när ska jag stanna upp och tillåta mig själv vara sårbar?!"
2007-12-01
 00:03:44

Happy Friday!!

Idag gick det lite segt på jobbet, men annars gick det bra! Åkte hem och gjorde iordning mig efter jobbet för att gå ut med Emma & Peter på Kingen, vi åt kanon fin mat & drack gott, sen bar det hem till dom där Singstar väntade, gick bra för mig och Emma men faan va hesa vi va på slutet, Ha Ha!! Tack för en super trevlig kväll =D Nu är det dags att krypa till sängs (Tant som man är ) Godnatt..!

...Saknar dig, är ju bara halv utan dig min älskade..!