2007-11-29
 21:46:00

Första dagen..

På jobbet Idag, kändes riktigt bra att komma tillbaka =D Jag kom igång direkt och dagen flöt på bra! Jobbade över för att hinna göra vissa grejer, va inte hemma förns 19.00, I och för sig körde jag typ 70 km/h hela vägen hem, var livrädd efter sladden jag fick på riksvägen imorse, fy..! Imorgon blir det utgång med Emma, längtar! Ska bli skoj som faan att komma ut..Nu ska jag parkera om bilen, sen är det läggdags, är helt slut..! Godnatt
2007-11-28
 22:42:20

Snö & Is...

Är det gott om ute nu, har precis skjutsat hem Maggan och man fick sladd ett par ggr, fy..! Men skönt att snön är här nu iallafall så jag ska inte klaga =P Snart är det ju jul..! Kul..! Idag har det varit en mys dag, vi har ätit frukost och legat och snackat massa skit..Varit på Promenad och haft besök av Sara och senare på kvällen kom Magnus,trevligt.! Nu ska jag strax lägga mig, imorgon ska jag börja jobba igen,känns jätte bra! Hoppas att det går bra bara med huvudvärken och så! Ha det bäst, Natti Natt <3

image181
2007-11-26
 23:33:11

Hemma igen..!

Ja, då var vi hemma igen, kom hem på Lördagkväll och sen har vi bara slappat.I söndags var vi och tittade på Hockey sen åkte vi hem till Bettan och fikade, umgicks lite med Maggan hann vi med också! Idag har jag bara tagit det lugnt, Emma kom hit på en kopp Te och på Eftermiddagen var jag på Waynés med Bea, trevligt! Westman hörde av sig också, så han joinade oss ett tag! Handlade en ny BH idag och inbjudningkort =D...Saknar min älskling som jobbar idag/natt..Har inte så mycket mer att säga känner mig seg..Jo en sak kom jag på .....

........Jultomten är inte alls död, Ha Ha!

image180
2007-11-25
 23:37:56

Ha Ha!!

image179
2007-11-23
 22:23:44

Happy Friday...

Jaha, nu sitter jag i Uppsala och har lånat till mig en Dator, klarade knappt 24 h utan att blogga och kolla Facebook, haha! Datanöörd?! Idag har det varit full rulle, Fredrik kom hem vid 10.30 idag, då packade vi det sista och sen åt vi lunch, strax efter 12.00 var vi på väg mot Sthlm..Stannade som vanligt i Enköping för att fylla på med lite energi. När vi kom fram till Sthlm åkte vi förbi Kusin vitamin & co på en gång, och jädrar, där var det full rulle, vi blev bjudna på kaffe & pepparkakor, och vi alla satt och skrattade och drev med varandra till max, ja tokigare familj får man leta efter =P ...Nästa stopp var hos pappa, vi snackade lite skit, åkte sen hem och hälsade på syskonen och sen bar det av till Uppsala, där blev det middag på Max och sen vidare och hälsa på lillsyrran Kattis =D Verkligen skönt att komma iväg nu och få träffa nära och kära!!!

Nu sitter vi hemma hos Fredriks föräldrar, jag sitter här och älsklingen spelar Sega med sin lillebror...Ska strax joina dom...Ha en underbar fredagkväll, Laaaaater!! 

2007-11-22
 22:14:58

Torsdagen...

Har varit seeeg, var förbi en sväng på jobbet idag och hälsade på, längtar faktiskt tillbaka!! Sen har jag varit hemma och bara slappat och legat och sovit på soffan (onödig lyx man får unna sig vid sjukskrivning)..På eftermiddagen bestämmde jag mig för att rycka upp mig lite, så jag städade hela lägenheten, kom på att det nog var dags för det nu! Sen gick jag ner på Waynés och fikade med Sara, det var jätte kul att umgås med henne igen, va länge sen nu! Nu ska jag strax packa och fixa lite inför morgondagen, vi ska åka till Sthlm/Uppsala och hälsa på i helgen =D Ha en super trevlig helg, hörs snart igen!!

image178
2007-11-21
 21:48:05

En riktigt "Feel good" onsdag..

Har det varit idag, eller ja dagen började inte så bra, hade grymt ont i huvudet, men vad ska jag säga?! Har nästan vant mig vid att den kommer och hälsar på...Emma & Peter var förbi en sväng idag, alla vi 4 var sega som segaråttor, men det var trevligt ändå! Fredrik hämtade Lunch på Greken *mums* det var jätte gott, skönt att bli lite bortskämd och slippa laga mat! Film vart det idag också, kollade på "Catch and release" en ganska mysig film..Igår såg vi förresten "wild hogs" Den var skit kul, jag och Fredrik satt och skrattade som fan, helt galen!

Blev en tripp upp till Falun nu på eftermiddagen, träffade Erika & Rasmus =D Tyvärr vart det bara en liten stund vi träffade Marcus för han skulle iväg och jobba! Men vi 4 hade trevligt ändå...Jag gick mest bara runt och höll i lilla Rasmus och log, så underbart söt.. Erika bjöd på fika och hade bla bakat en jätte god "tvix" kaka, den tjejen kan baka hon =P Ha Ha ni skulle ha sett Rasmus när han låg och sov i min famn, såg ut som om han slogs i sömnen eller nått, skrattade som tusan åt hans roliga ryck!! Vi hade verkligen jätte trevligt, skönt att få komma iväg!


image176     Sötnosen <3       image177 

Tänk så stor han har blivit på en månad, idag är det faktiskt hans månadsdag =D, Måste erkänna att man blev lite sugen efter att ha umgåtts en hel kväll med den här underbara killen!! Nej nu ska jag strax gå och lägga mig, ska förbi jobbet en sväng imorgon bitti och hälsa på!! Godnatt <3

2007-11-20
 20:17:04

Tisdag...

Jaha då har man jag varit hos doktorn för min huvudvärk och mitt illamåeende! Blev sjukskriven i nästan 2 veckor..Doktorn vissten inte säkert vad det var för fel på mig så jag ska upp till Falun och Röntga hjärnan! Hoppas att det blir snart snart, så man slipper vara orolig!!

En sak vet jag iallafall och det är att jag håller på att bli knäpp hemma, blir så väldans rastlös av att bara gå hemma! Jag försöker hitta på saker, men jag måste ju också ta det lugnt och vila!! Igår va det mys hemma, åkte till jobbet en sväng och lämnade in mina papper från doktorn! Annars har jag bara tagit det lugnt!



Måndagens film:  Jätte bra film med bla. Adam Sandler i huvudrollen!!
                           Vänner för livet

Idag har vi också tagit det lugn, varit till Emma och Peter och fikat, där bjöds det på en jätte mumsig morotskaka! Efter fikat åkte vi till RättPris och handlade och när vi kom hem var vi så duktiga att vi frostade av frysen, jätte skönt nu innan jul och allt! Vi köpte en Julskinka idag, den var billig och perfekt i storlek!!

Nej nu ska vi dricka Te, kolla på Desperate Housewies och sen blir det Film..Laaaaater <3

2007-11-18
 20:16:23

Nej nu får det fan...

Vara nog! Imorgon är det jag som ska uppsöka läkare om jag inte är bättre! Har haft huvudvärk i 8 dagar nu, varje dag. Och till och från får jag så ont att jag bara vill kräkas...Något är fel, men jag vet inte vad! Måste ta reda på vad det är för något!

Iallafall, idag har Emma varit är på fika, sen så har jag och älsklingen varit iväg och kollat på Hockey, det var jätte kul, och så blev det fika med Bettan! Nu på kvällen har vi bara slappat, och det behövs eftersom att jag inte mår bra! Nu måste jag vila lite, ha en trevlig söndagkväll =D
2007-11-17
 22:38:10

Lördag..

Idag har det varit en fixar dag hemma, Jag och älsklingen har varit på tippen med massa grejer, handlat, städat och bakat bullar, mums! Jag hade sån huvudvärk mitt på dagen, så jag var tvungen att läga mig ett par timmar, sen blev det mycket bättre! Fick en jätte jätte fin Orgidée av min älskling idag, tack!!

Nu har jag precis kollat klar på Singalong och Fotbollen har tagit över...Laaaaater...!


image172

Inte riktigt så här snygga vart bullarna, men nästan..!
2007-11-16
 22:51:12

Fredaá

Jaha då hade en hel vecka seglat förbi igen, jag som tycker att jag haft så tråkigt nu när jag har legat hemma och varit sjuk, inte va det så mycket bättre idag heller! Tog mig upp på morgonen och åkte till jobbet, där kände jag mig helt okej! Sålde 2 maskiner gjorde jag innan fika pausen, och sen slog det..Jag mådde så illa och huvudvärken vägrade att släppa! Hem och vila, laga lunch och glo på Tv...Älsklingen kom hem och det var världens bästa medecin! Mera mera vila och senare på Eftermíddagen kändes det lite bättre! Magnus kom hit för att hjälpa oss med förådet, Tack =D, sen åkte vi och slängde hur jädra mycket skit som helst..Jag tycker inte om att slänga saker, måste nog flytta till hus å att jag kan samla på mig allt jag köper och har fått genom åren!!, Men nu har vi iallafall ett fint och organiserat Föråd..Ska inte lägga så mycket mer energi på lägenheten, har lite andra planer på G !!

Nu på kvällen har vi bara suttit och myst framför Tv:n, Kollat på Idol såklart, ha ha Mattias åkte ut, det trodde jag faktiskt inte men det är bra, han är för smörig..Jag vill ju att Marie ska vinna-hon är så grym!! Nej gott folk, ni får ha en underbar fredagkväll, det ska jag ha med min älskade!!


2007-11-15
 22:40:34

Still going strong......?!

Or Not...
Va hemma idag också, fan va trött jag börjar bli på det här nu, känner mig konstig! Det går i vågor, ena stunden känner jag mig okej, men nästa känns det som om hela världen går under.. Ska försöka mig upp till jobbet imorgon, jag vill verkligen det, nästan så att jag längtar lite, patetiskt?! Nu ska jag ta en dusch sen är det bedtime...Godnatt..
2007-11-14
 21:59:17

Sjukling!

Aww jag är sjuk, har inte alls mått nå bra idag, bara legat hemma och sovit och tyckt synd om mig själv! Som jag skrev tidigare så hatar jag att vara sjuk, är så tråkigt, hoppas att jag orkar gå till jobbet imorgon! Tog en liten sväng ner till ICA för att handla lite, det är det jag har gjort idag! Maggan och Niklas tittade förbi en liten sväng idag och tyckte iallafall liiite synd om mig..Älsklingen kom hem från jobbet idag och har verkligen varit helt underbar, han har fixat och donat, gett mig fotmassage och städat hela lägenheten, det är så fint nu! Det bästa är att jag behöver inte säga åt honom när jag tycker att han ska göra saker, utan han tar egna inisiativ, och det är inte många Män som gör det ;-) Tack Fredrik mitt hjärta, du är världens bästa!
2007-11-13
 22:45:49

Lonley Tusday!

Fan, jag skrev precis värsta inlägget och sen så försvann det, usch va arg man blir, Gaah!!

Anyway... idag har det som vanligt varit jobb på tapeten, har inte kännt mig på topp de senaste dagarna så på jobbet gick det somsisomsa, gjorde det jag orkade iallafall. Jag börjar bli sjuk, vill inte, vill verkligen inte vara sjuk, hatar det! Ligga ensam hemma och bara tröka!

Efter jobbet idag så mötte jag Emma på Wayne´s vi tog en fika och snackade massa skit (eller ja det var nog hon som pratade mest) =D sen åkte jag hem och har bara slappat sen dess. Älsklingen jobbar och jag är ensam, tråkigt..Vill ju mysa!

Kvällens "Highlight": Desperate Housewifes, ååh det är så jädra bra och spännande! Idag blev jag så himla glad när jag upptäckte att en vän till mig (som jag tyvärr inte har så mkt kontakt med längre) Hade skickat texten " Saknar dig" Oj va glad jag blev då, du ska veta att jag SAKNAR dig också!

Nej nu försöker jag spara detta igen, sen är det dags för Lisa att sova, Godnatt..
2007-11-11
 21:11:57

Är det Tantvarning?

Som jag skrev i föregående inläg så satt jag ensam hemma igår och kollade på Singalong, jag tycker det är skitbra, fy fan va jag skrattade och sjöng med =D tantvarning?!

Idag gick jag upp vid 9.00 åt frukost, kollade på nyheter och sen åkte jag till Borlänge och hämtade älsklngen, Suprice, an hade ingen aning om att jag skulle komma! Vi drog till Dollar och inhandlade div prylar, bla "fin" porslin som ska användas vid finmiddagar och högtider, samt massa annat smått & gott..Sen vart det lunch på MAX som både jag och Fredrik har tjatat om i en evihet! Sen bjöds det på fika hos bettan, ho hade både bakat kladdkaka och äppelpaj, wow vilken kvinna, hon kan baka hon! Sen åkte vi hem och storrensade massa saker, åkte ner och slängde minst 6 svartasopsäckar med bara skit...

JULKLAPPSÖNSKNINGAR: HELST presentkort, har inte plats för mer saker!


image171
2007-11-10
 20:10:54

Tiden rinner iväg...

Det är helt sjukt hur snabbt tiden går, tyckte att jag skrev här nyss, men det var ju länge sen! Veckorna rullar på så snabbt, och sen kommer helgen och man blir överlycklig, men helt plötligt är helgen borta och det är måndag igen, blää! Vilket väder det har varit, snö, kallt, blaskigt och jävligt! Hellre att snön kommer, bara vi slipper slasket..

Igår var Sanna & Johan här och hälsade på, det var jätte trevligt! Så skönt att träffas igen, känns som evigheter sen.Vi käkade en stor Tacobuffé och drack vin, efter maten satte vi oss i soffan och snackade massa skit, gamla som vi börjar bli (speciellt jag och Sanna) så var vi skit trötta ju längre tiden gick! Blev inte så sent, men vi behövde sova allihopa =D

Idag har jag varit ensam hemma heeela dagen och haft så tråkigt, gick runt i pyramas hela dagen och slappade, Kl 17.30 bestämde jag mig för att göra ett ryck, tog på mig kläder och storstädade hela lägenheten! Puuh så nu sitter jag här ganska slut men nöjd med min insats! Ska strax fixa tätten och betala min P.bot *morr* Sen blir det glass och en mysig kväll med Singalong!! Natti natt


image170
2007-11-05
 21:14:37

Vilken stad passar jag att bo i?

You should live in Rome. You avoid conflict and take life a little slower than most. Rome's sun, culture, food, and siestas are a perfect match for your easy-going attitude.



Gör testet här: http://www.brainfall.com/test27_1.php
2007-11-03
 20:09:51

Helgen!

Igår kom jag iväg tidigare från jobbet, skönt att få sluta tidigare på fredagar, vi hade en liten tävling så vi slutade 15.30 istället för 16.30 inte så långt innan, men det var en märkbar skillnad! Stack direkt till Rättpris för att inhandla mumsiga saker till helgen och sen hem och tog en kopp Te med Emma & Peter som kikade förbi.

På kvällen kom Elin hit, vi käkade tacos och drack några glas vin, kollade på idol och pratade massa massa om allt och ingenting, så skönt att umgås med henne igen, var ett tag sen nu =D Hm, gamla som vi börjar bli kröp vi till sängs kl 23.00 då kunde vi inte stå ut längre, ha ha! Och piggot Elin gick ju upp kl 07.00 oxå, vaknade strax efter och bönade och bad om att få sova lite till, kom till sist upp vid en 9 nånting, Hotellfrukost blev det som vanligt när Elin är här, och sen ner på Waynés Coffee med Niklas, satt där och pratade gamla minnen och skrattade så att alla på Fiken började fundera på hur fan det stod till med oss =D..

Idag var första dagen på länge länge, jag kände mig som Lisa igen, har inte varit så lycklig på länge! Det är skönt! Efter vi hade fikat drog jag och Niklas till Borlänge, köpte lite julklappar (och NU är vi äntligen klara med ALLT), jag fixade naglarna på Proffersional Nail, blev riktigt nöjd! Niklas och jag vart så jädra griniga i Kupolen pga hunger så vi svängde in på Max på vägen hem, då tyckte vi att vi skällt tillräckligt mkt på allt och alla!

Men nu är jag hemma igen, ska göra lite fint hemma inför Älsklingens hemkomst imorgon, sen ska jag ta en kopp Te och kanske kolla på film!

       image168  


                   Bilden är tagen från sommaren, bakfulla och jävliga =P





2007-11-01
 21:26:16

Hittat hem...

Jag förstår att ni inte fattar någonting om föregående inlägg, det är tankar som flyger omkring i huvudet på en, men nu har jag som sagt hittat hem!

Veckan har rullat på snabbare än jag kunnat ana, det har varit mycket att tänka på och göra denna vecka och imorgon är det redan helg, det känns konstigt! Det  tråkigaste är att jag inte får umgås med min älskling på hela helgen, han jobbar dubbelt så han åker imorgon bitti och kommer hemmsöndag 14.30 *gråter*

Nu är det svin kallt ute, blåser som fan, snart kommer nog snön, bara en tidsfråga!

image167