2009-02-27
 15:46:45

Äckel Fredag..

Ursäkta mig...

Helvetes jävla as skit bajs......Fan va arg & ledsen jag är nu.!

Just nu finner jag inga fler ord!
2009-02-26
 20:16:31

Unna!

Äntligen hemkommen igen! Har haft en fantastisk bra dag i Leksands skidbacke med jobbet! Det var fullt med folk och vädret var si så där, först var det strålande solsken och sen snöade det som tusan, med det var kul!

När jag kom hem från jobbet väntade det 2 stora paket på ICA, det ena var med kläder jag beställt från Ellos och det andra massa roliga pysselsaker från ILKA (papper, pennor, askar, färgburkar, glitter) mm, nu ska det pysslas =)
 
Fredrik tyckte (precis som jag) att jag skulle få unna mig lite smått & gott =) Man måste ju skämma bort sig själv lite ibland, och imorgon är det dags för mig att skämma bort min älskling lite!

                   


    

Dagen paket, innehöll bla detta...Nu ska jag ta ett varmt bad & sen krypa ner till sängs, har varit en lång dag idag och en ny härlig arbetsdag väntar imorgon...
2009-02-25
 21:42:44

Lyckligt lottad

Idag har det varit en riktigt bra dag, jobbade och hade det skitkul, börjar bli bortskämmd med allt roligt vi gör på jobbet =) Ha ha! Jag är lyckligt lottad, Har en underbar blivande man <3, fantastiska vänner, en fin familj/släkt, ett bra jobb, ett fint hus mm och jag är så lycklig..

Idag blev det lite shopping, var inne på Next och köpte ett par skit snygga jeans till älsklingen, sen köpte jag en Bh till mig & en söt nessesär! Riktigt nöjd med dagens inköp!

Imorgon får vi se om ett stort paket väntar på mig =) Nej gottfolk nu ska jag sova, ska åka slalom hela dagen med jobbet imorgon så jag lär ju vara pigg =) Natti natt.
2009-02-24
 21:13:20

Jag har bara en kalender..

Och i den räcker inte dagarna till det jag vill göra! Tankar snurrar och livet rullar på! Måste erkänna att jag är ganska virrig nu, glömmer bort saker! Men men det blir nog bättre snart..


Gick super bra på jobbet igår, trivs verkligen kanon bra! Imorgon blir det jobb igen och det bästa är att jag ser verkligen fram emot att gå till jobbet-länge sen jag kännde så sist =)


Idag har jag varit hemma med älsklingen nästan hela dagen, var en sväng till vårdcentralen! Annars har vi mest slappat men oxå gjort lite nytta, handlat, tvättat flera maskiner mm.

Självklart har vi ju också ätit Semla idag =)



Idag fick Fredrik ett papper där det stog att hans nya efternamn nu har börjat gälla! Så nu heter älsklingen Roos, själv får jag vänta nästan 2  månader, jag får ha lite is i magen för  tiden kommer gå fort...

2009-02-22
 23:09:38

Lugnet

Helgen har varit kanon, åkte som jag skrev i tidigare inlägg till Bredsand & blev nästan på en gång lugn & harmonisk! Vi satt hela dagen och bara snackade skit, drack kaffe & åt god mat, trevligt!

Det var så skönt att få ur mig lite av det "mörka" jag har länge kännt att jag velat prata med henne om det här, och det gjorde jag rätt i för det var som sagt välbehövligt!

Idag har jag Fikat med Fam Ljungberg, städat hemma, tvättat mm, skönt att ha det gjort för nu kommande vecka blir det mycket..!

<3 I morgon kommer min älskade hem =) <3
2009-02-20
 22:18:39

Fredag..

Nu sitter jag & syrran hemma hos pappa & kollar på Lets Dance och snackar skit! Har precis varit ute med Maja på kvällspromenad, satan va kallt det är-även här i Sthlm! Pappa bjöd på god middag, och hör och häpna; Min pappa har bakat :) Det var faktiskt jätte gott! Han skrattade och sa att "tänk att jag kommer ihåg receptet i huvudet efter 20 år"  ha ha, min pappa i ett nötskal :) lyxigt att komma hit & få allt serverat, behöver inte tänka på nått..

Imorgon åker jag ut till Bredsand & lugnet, ska bli så skönt...

<3 Saknar min älskling som är i Berlin & har det bra <3

2009-02-20
 09:36:39

Dagens Ros..

Vill jag ge till min kära Kusin vitamin i huvudstaden, hon är en underbar människa som betyder väldigt väldigt mycket för mig! Jag kan inte säga mer än Tack för allt du gjort för mig, Hon är en sån person som har ett hjärta av guld, en eldsjäl som alltid försöker att hjälpa till & finnas till hands! Ja hon är helt enkelt bäst (tillsammans med Fredrik) Äh bara ni 2  som fattar ändå =P



Jag fick även se imorse på hennes blogg att jag skulle skriva om 5 saker jag inte klarar mig utan! Så här kommer det =) 
5 saker jag inte vill vara utan; 

Mitt fina förhållande med Fredrik <3
Smulan
Min Familj & Släkt
Mina underbara vänner
Glädje
2009-02-19
 23:43:48

Torsdag

Imorgon början den efterlängtade helgen och jag ser fram emot det, har varit full rulle de senaste dagarna, med jobb, planering inför bröllop, förkylningar osv osv! Så den här helgen har jag lovat mig själv att bara ta det lugnt, så jag inte blir knäpp, ha ha!

Funderar på att åka en sväng till Sthlm, känns som att jag behöver komma iväg ett tag, men vi får se hur det blir, brukar oftast vara så att jag bestämmer mig i sista sekund om jag ska åka eller inte!

Fredrik åker till Berlin imorgon bitti & blir borta till måndag vid lunch, lyllo han får resa på jobbet =) Kvällen har varit riktigt mysig, ätit en super god middag, Helstekt kyckling med hemmagjord currysås & liis, till efterrätt blev det kladdkaka med glass! Kollat på tv, snackat massa skit & myst <3 
2009-02-17
 21:15:46

Vilken härlig dag..

Ja är det en sån här lyx jag ska behöva "stå ut med" på nya jobbet så tackar jag inte nej, ha ha! Idag har vi varit ute i skogen, hela dagen, åkt massa skoter & grillat och haft en kanon dag! På eftermiddagen så åkte vi och Bowlade, ja som sagt en toppen dag =) Är super trött efter dagens äventyr, så kvällen blir bara lugn & mysig! 


 Ha Ha så söt bild =)
2009-02-16
 22:08:49

.........

Nu är vi trötta på att vara sjuka, men det e ju sånna tider nu, bara att stå ut =P Idag har jag fått riktigt mycket bra saker gjorda! En hel del saker som äntligen är klart! Älsklingen jobbar idag, kände sig inte 100% pigg, men vi behöver jobba båda två. För mig blir det lång pass imorgon, jobbar 07.00-18.00 så det blir en lång dag, men det kommer bli superkul.
2009-02-14
 21:12:22

Alla hjärtans Dag..

Idag har det varit en fin dag, strålande väder & idag är det kärlekens dag! Var till Borlänge på förmiddagen & lämnade kidsen, så ikväll har vi en barnfri kväll, ganska skönt men ändå väldigt tomt här hemma!

På eftermiddagen var vi på ett otroligt vackert bröllop mellan Erika & Markus, det var så himla fint! Dom är så fina tillsammans och jag önskar dom all lycka & välgång..

Detta är första gången på alla dessa år som jag och älsklingen äntligen får fira alla hjärtans dag tillsammans och då är vi inge pigga & friska alls. Tråkigt! Men nu passar vi på att kurera oss här hemma i ett tyst hus! Har ätit supergoda våfflor & myst framför tv:n..Blir en lugn kväll för oss!



Älskar dig Fredrik...
2009-02-13
 15:30:13

Underbara helg...

Ja nu kan jag verkligen säga att jag längtar efter helg, för det har varit en omställning denna veckan med nytt jobb och allt, men det har gått kanon bra =) Trivs verkligen! Tack och lov att jag hade lite is i magen, för nu fick jag ju precis som jag vill: jag vill arbeta med nått givande och känna mig nöjd med mig själv när jag somnar, och det senaste 1.5 året på förra jobbet har jag inte kännt så!

Ikväll blir det myspys hemma med barnen, vi ska käka god mat, sen blir det semlor och en filmkväll =)

Trots att det är Fredag den 13:e idag så har ingen konstigt hänt mig som vanligt, har du vart med om något?!
2009-02-12
 20:54:17

Utmanad...

Vill först börja med att skriva att det är "sjukt" hemma i huset, Fredrik slapp tack och lov att åka och jobba, vilket betyder att hans arbetsgivare tog sitt ansvar & gjorde sitt jobb! Min första dag på jobbet gick kanon, trots att jag är sjuk, hoppas det går lika bra imorgon ska jobba då igen!

Nu till Rubriken "Utmanad", det blev jag av min vän Emma E som utmanar mig i följande;

Det här är reglerna:
* Gå in i din mapp Mina bilder
* Välj därefter den sjätte bilden i den sjätte mappen
* Visa bilden på bloggen och skriv något om den
* Invitera sex nya bloggare att vara med på utmaningen
* Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade.



Den här bilden bjuder jag på, Det är från en pokerkväll med några vänner, då jag ska spela Allanballan som vanligt och valde att bli en "Fransk man" som spelade poker, alla fick sig ett gott skratt iallafall, ha ha!

Och dessa utmanar jag;

Kusin vitamin i huvudstaden: http://floorballkeeper.blogspot.com/

Emma L: http://lurkas.blogg.se/

Linda L: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4357699

Emma H: http://emmahaa.blogg.se/

Marthina: http://silvervirvel.blogg.se/

Min älskling: http://livetmedlisa.blogg.se/



2009-02-11
 22:07:55

Full fart...

Det är full rulle i huset. Idag har vi gjort massa skoj, haft besök och en riktig pysselkväll, gjort armband, alla hjärtans dag kort mm, riktigt kul =)

Min älskling är sjuk idag, har bara legat i sängen hela dagen, inte velat komma upp och äta eller nått, stackare! Han blir nästan aldrig sjuk, å när han väl blir det brukar det vara ordentligt!

Men det värsta är hans jobb, bara för att ingen annan kan, så blir han tvingad att jobba, det är så jävla fel tycker jag, man ska inte behöva gå till arbetet med feber, knas i magen och förkyld, plus att han säger att han är helt borta i huvuden! Nä fy sånt blir jag arg på, jag tycker att i detta fall är det arbetsgivaren som ska se till att ha en backup plan om ordinarie blir sjuk och de 2 som jobbar som vikarier inte kan! Då får man väl ta in fler vikarier då!!

Så nu försöker Fredrik mentalt ställa in sig på att han måste faktiskt gå upp i morgon, trots att han är sjuk och jobba!

Nu ska en arg Lisa gå och lägga sig, jag jobbar min första dag på nya jobbet imorgon =)
2009-02-09
 17:09:24

Ett lugn över oss...

Efter att ha gått en tid hemma som arbetslös så har jag nu äntligen fått ett jobb, det känns kanon bra och jag tror att jag kommer stormtrivas! Ser verkligen fram emot på torsdag då jag börjar jobba!

Det första jag ska göra är att anmäla mig till A-kassan, har verkligen lärt mig en läxa nu..Efter jag sa upp mig från PB trodde jag att det skulle lösa sig, men vi har haft det ganska tufft nu en liten period! Men men, man lär sig av sina misstag, det har jag iallafall gjort.! Så nu är den stenen borta från axeln, och nu kan vi verkligen börja njuta av bröllopsbestyren och allt annat livet har att erbjuda!!
2009-02-09
 15:23:42

Vill ha...

Rörstrand lanserar denna vackra serie våren 2009........


Säger bara en sak: VILL HA!!!
2009-02-07
 23:13:21

Vad fan är det för fel på männsikor?

När Fredrik och jag åkte hem från Sthlm och var strax utanför Sala, var vi först på plats till en singelolycka! En stackars man som någon hade legat bakom och velat köra om och pressat i "baken" på bilen, mannen hade blivit lite rädd och försökt att köra åt sidan för att den andra skulle komma om, han gick då sladd på bilen och small in i refugen!

Vi stannade självklart och jag hoppade snabbt ut och kollade att han var okej, ringde anhörig, polis och väntade under hela tiden, försökte lugna honom och finnas där för främligen!

Nu till Rubriken, jag blir så jävla förbannad...Under tiden vi stod där så stannade ingen bil och frågade om dom kunde hjälpa till eller hur det var "med oss" för dom kunde ju inte veta att jag var där för att hjälpa, det kanske var en olycka mellan våra bilen! Hatar verkligen att människor kan skita i andra på detta vis..Jag finner nästan inga ord för sådant! 

Visste det var en som veva ner rutan i förbifarten och ropade om vi " klarade oss" ja ropade jag och han snabbt iväg- wow en stor eloge, dagens insats! Nej usch, nu ska jag inte skriva mer om detta, blir bara mer arg!

Har iallafall tänkt mycket på mannen denna kväll..!!!

Annars har det varit en riktigt trevlig dag. Satt hos kusinvitamin i huvudstaden i massa timmar, surplade kaffe & snackade en hel det skit. Sen åkte vi vill Bålsta för att prova basen =) Kort sagt en bra dag!

Känne rmig ganska slut i huvudet nu och det har varit en lång dag! Så nu vska det bli gött att sova!

2009-02-06
 20:37:13

Fredagsmys..

Är det nu i soffan framför Let´s Dance, me like! Ikväll blir det bara mys med lite göttigött.

Idag provade jag ett nytt recept och jäklar va gott det blev =) Hittade det på en av mina favoritbloggar, kolla in http://kryddburken.wordpress.com/ för att få massa inspriration i köket! Mums!

kryddburken0000648

Ha en trevlig Fredagskväll..!
2009-02-06
 11:43:06

Grattis Grattis

Idag fyller min älskade lillasyster 18 år, jippie =) Gud va tiden gått fort, tycker inte det var länge sen jag bytte blöja och torkade snor från lilltjejen!! Iallafall ett stort Grattis till Kattis...

Idag fyller även min kära kusin son Peter 23 år =) Stort grattis till dig också (vi kommer och firar dig imorgon)



Jag hoppas att ni båda får en underbar födelsedag =) Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!
2009-02-05
 22:29:06

Välkommen kära helg...

Imorgon är det Fredag & då börjar vårat efterlängtade helg här hemma på Lövstigen! Längtar verkligen!

Fick ett riktigt energiryck här på kvällen, rensade lite, gjorde allt annat jag skrev om att jag skulle göra & sen städade jag hela huset, känns riktigt skönt att ha det gjort nu innan helgen! Har sen bara haft en trevlig kväll hemma, var över till Linda en sväng & vi stog ute och snackade skit i 1 1/2 timme, sen frös vi så mycket så jag gick hem och satte på varmchoklad och pratade med tjejerna =) Nu är vi klara med läxläsning och allt annat så nu ska jag gå och sova, skönt!
2009-02-05
 15:59:26

Lugnet har lagt sig...

På Lövstigen, men det är med blandade känslor. Känner mig faktiskt lite ledsen! Men nu är det som det är...Ser fram emot en lugn och skön helg, åka till kusinvitamin i huvudstaden och framför allt att ÄNTLIGEN få prova basen av klänningen =) Dessutom få skvallra en hel del med kusin om allt & inget, behöver lätta på trycket lite ;-)

Idag har jag en hel del jag måste ta tag i, ringa och bekräfta saker, boka lite saker och fixa med lite papper =) Kanske uppdaterar senare!! Hej svejs

2009-02-04
 21:31:29

Jo men visst!

Det gick riktigt bra idag, ska jag vara ärlig så var jag lite orolig när jag gick därifrån för jag fattade inte så mycket, men telefonsamtalet på eftermiddagen bekräftade dom goda nyheterna jag väntat på =)
2009-02-03
 21:34:37

Tröttis..

Blir ett kort inlägg idag, är så trött och längtar efter min kudde! Har varit en riktigt lång dag idag, full rulle här hemma! Imorgon får ni hålla tummarna för mig, uppdaterar förhoppningsvis med glada nyheter imorgon =) Godnatt..
2009-02-02
 22:45:16

När vi 2 (3) blev 8......

Ja nu är det fullt hus ett tag framöver, nya utmaningar väntar och vi ser verkligen fram emot det....! Idag ringde dom och sa att "basen" till min brudklänning var klar så att jag skulle kika in och prova! Det blir nog att vi kanske passar på att åka i helgen, men det visar sig! Nu ska vi gå och lägga oss, blir en tidig morgon och en låång dag som väntar! Uppdaterar mer imorgon om jag hinner!
2009-02-01
 22:04:47

Myssöndag!!

Det är superkallt ute så idag har vi mest varit inne i värmen och haft en lugn mys dag! Hämtade Fredrik i Borlänge på förmiddagen så han slapp vänta på bussen i 3 timmar! Vi käkade lite lunch och har sedan suttit och planerat lite roliga saker! Efter middagen gick vi över till Fam Ljungberg, grabbarna kollade på tv och jag & Linda färgade håret, så skönt =) Eftersom att jag inte ska klippa mig innan bröllopet så bestämde jag mig för att färga det istället, blev mycket bättre!

Nu är det paus i nya Beck filmen-Skarpt läge, riktigt spännande! Så nu ska jag sätta på en kopp te till mig och sen kolla klart på filmen! Ha en trevlig kväll...